Безплатна доставка

14 дни право на връщане

Звънни Сега

0888255366

Бърза доставка

Проверка на пратката

Плащаш при доставка

наложен платеж

Кухненски уреди за вграждане

Покажи :СписъкРешетка
Покажи :
Сортиране по :

уреди за вграждане

Най-Изгодно.Бг ви представя пълната си гама кухненски уреди за вграждане на достъпни цени. Създадени и подбрани от нас с идеята да ви осигурим комфорт, улеснение и по-високо качество на живот, стоките от този раздел са достъпни за хората от всяка точка на страната – Варна, Пловдив, Благоевград и т.н. Могат да бъдат закупени онлайн, без излишен разход на време и пари.

На супер изгодна цена бихте закупили продукти на водещи марки: Тека, Bosch, Електролукс, Gorenje, Aeg, Siemens и др. В нашия сайт съотношението межди качеството и цената на стоиките е винаги в полза на купувача.

Защо да заложите на тях?

Технологиите напредват светкавично и ни позволяват да подобрим живота си, премахвайки старите представи за интериор и функционалност на дома. Може би си задавате въпроса: Защо, да премахнем старите представи за вида на нашият дом? Всички отлично знаем, че когато се заговори за дом, всеки си представя къща или апартамент, в който има кухня с всички видове битова техника.

Някакви си печки, хладилници, аспиратори, което звучи много повърхностно. Към днешна дата има множество изисквания от потребителска и технологична гледна точка, които не могат да бъдат пренебрегвани. Съвременните домове, които обитаваме, не са обикновени, а стилни, изискани, олицетворяващи нашите представи за света около нас.

Нямат нищо общо със старият дизайн и безразборно разположение на мебели и уреди. В конкретната категория е уместно да обърнем специално внимание на едни важни елементи от любимата ни кухня - уредите за вграждане.

Каква е разликата между тях и обикновената битова техника?

кухненски уреди за вграждане

Сигурни сме, че този въпрос е първата ви мисъл, която засилва любопитството до краен предел.

Нека дадем отговор :

Първо, да разгледаме обикновеното битово оборудване, чието предимство е неутралното ѝ присъствие, самостоятелно и отделно от мебелите. Тоест между нея, плотовете и шкафовете няма конкретна съвместимост. Този факт създава впечатление за хаос у съвременният човек – нещо, считано за нормално в миналото. Важно предимство на обикновените уреди е 2 - 3 пъти по-ниската им цена, спрямо вариантите за вграден монтаж

Уредът за вграждане също има своите плюсове, защото осигурява значително повече пространство и заема доста по-малко място от площта на помещението. Размерите на подлежащите на вграждане уреди, са предвидени да отговарят на стандартните шкафове, които са от 60 до 90 см. на ширина.

Обикновените, самостоящи варианти, не винаги отговарят на тези стандарти и често може да се получи фрапантно разминаване с кухненските мебели. Предимството на вградената кухня спрямо стандартната е, че в нея няма излишни пролуки и фуги между уред и шкаф, което допринася за по-стилния интериорен дизайн. Недостатък  е по-високата им цена, която не е проблем в нашия магазин.

Погрешни мнения, съвети и насоки:

уреди за вграждане цени

Важно е да вземете предвид и тънкия момент, че веднъж фиксирана, вградената битова техника няма възможност за разместване. Бихме искали да развенчаем различните митове за вградените уреди, създадени от знайни и незнайни майстори, предлагайки ви няколко бързи съвета.

Имаме намерение да елиминираме, каквито и да е било празни битови приказки, способни да повлияят, негативно на избора ви на уред и начина му на внедряване в интериора на помещението. Затова ще разгледаме основните компоненти на кухненското оборудване, подлежащи на вграден монтаж, и те са:

Хладилник и фурна

Някои хора казват, че вградените хладилници имат по-малък живот. Това е абсолютно погрешно, защото те имат също толкова дълга и надеждна експлоатация, както обикновените хладилници. Фактът, че са инсталирани в шкаф, не означава, че са по-ниско ефективни и податливи на дефектиране.

Съществуват различни варианти на фурните за вграждане, някои са по-малки, но се предлагат и по-високи по размер . Фурните могат да бъдат с разнообразен обем за печене и множество екстри. Без значение е, ако фурната се намира до хладилника. Разположението няма да попречи на нормалното функциониране и на двата уреда. Насочете се към фурна, притежаваща опция за самопочистване.

Съдомиялни и перални машини

Съдомиялните машини са много по-ефикасни спрямо ръчното измиване на съдове. Те използват много по-малко препарат и вода, спестяват доста време и хигиенизират по-добре съдовете в сравнение с остарялото ръчно почистване. При избора на машина трябва да се обърне внимание на това колко комплекта за хранене могат да поберат. Капацитетът им варира от 10 до 16 комплекта, като последното е характерно за по-големите модели.

За пералните е важно да знаете колко пране побират, дали използват инверторен двигател и съответно колко електроенергия и вода изразходват за една година. На пазара ще откриете изобилие от перални машини с различни функции, но само на нашият сайт, можете да получите високо качество на супер ниска цена.

Кафе машини

При честа употреба в офиси и заведения, кафе машината трябва да бъде достатъчно надеждна. Нейната надеждност зависи от нагревателя на водата и по-точно от материала от който е направен. Най-добрите нагреватели са от неръждаема стомана.

Като основна функция, на която е добре да обърнете внимание е информационният дисплей. Кафе машините с дисплей могат да изобразят код за грешка, който се появява в случай на евентуална неизправност. Също така дава информация за наличие на вода и кафе в контейнерите за съхранение. Наличен е и програматор за регулиране на температура и аромат.

Плотове и котлони

Съществуват различни варианти на дизайнерско и конструктивно изпълнение на кухненските плотове и котлоните. Можете да избирате между модели с 2 до 4 нагряващи зони, комбинирани на газ и електроенергия, стъклокерамични или обикновени чугунени котлони. Създадени са да задоволят и всеки вкус и потребителски изисквания.

В този раздел избора зависи, изцяло от индивидуалните ви нужди. На нашия сайт може да се запознаете подробно с различните разновидности техника, подлежаща на вграден монтаж. Ако случайно се колебаете и изпитвате затруднение, екипът ни е на ваше разположение. Ние сме винаги готови да ви помогнем.

Заключение

уреди за вграждане Тека

Когато правите ремонт на старото жилище или обзавеждате ново, вие решавате кой е най-рационалният вариант на изпълнение. Направете си точна сметка на средствата, с които разполагате и определете какво точно ви е необходимо и кой уред ще използвате постоянно.

Самостоящи или вградени, целта на домакинските уреди е една и съща, а именно да ни улеснят и направят живота ни по-приятен. Затова е създаден сайта nai-izgodno.bg - да направи живота ви пълноценен, с повече усмивки, по-малко разходи и много щастливи мигове.