Кухненски смесители за вграждане

Покажи :СписъкРешетка
Покажи :
Сортиране по :

Без присъствието на смесители за мивки, няма как да осъществим контакт с течащата вода. Те са най-важният компонент от умивалника, тъй като липсата им го превръща в неизползваема съвкупност от метални детайли. Предлагат се във всеки голям магазин за битова техника, но изборът им винаги се прави в съответствие с позицията и функциите на умивалникът.

Смесителните батерии се монтират в кухнята или банята, а разликите между смесителни детайли за кухни и санитарно помещение е толкова значителна, колкото и между високият и нисък профил, с каквито често се отличават тези детайли. Високофункционалният смесител с дълъг период на експлоатация отговаря на няколко основни изисквания, независимо къде открива приложение.

Той е с устойчив и неръждаем корпус, удобна ръкохватка за пускане на струята, и здрава керамична глава, където се натрупва и “смесва“ най-мощният воден дебит. Отделно, повечето от модерните смесители разполагат с многобройни настройки, регулатор за топлата вода и защита срещу изгаряне, както и защита срещу натрупване на варовик и дори – антибактериална повърхност във вътрешността си.

Тeka – живот за вашата мивка

В магазин Най-Изгодно.БГ сме подбрали колекция смесителни детайли за кухня и баня на немският лидер в обзавеждането Тeka. Дизайнът им е изключително разнообразен. В колекцията са налични продукти с една и две ръкохватки, къс и удължен профил на чучура, както и с т.нар. “каскадна“ конструкция, която представлява отворен чучур с по-мощен излив от обикновената батерия.

Смесителите с изтеглящи се душове също не липсват в каталога ни, както и медицинският модел с двойно издължени ръкохватка и чучур, и батерии в ярки фосфорециращи цветове. Различията между подбраните предложения са предимно в дизайна им, което позволява по-правилен избор, съобразен с функциите на мивката.

Иначе, всички те са първокласни смесителни батерии за вграждане от хромирана месингова сплав, със здрава керамична глава и аератор, предпазващ от натрупване на варовик. Вграденият регулатор за гореща вода и Super ECO A + функцията са модерните предимства за безопасна употреба и спестяване на повече от 60 % от водният дебит. Дори и при обикновените Teka смесители, струята се регулира в определени рамки и излишният разход на вода е сведен до минимум.

За банята

Селекцията ни разполага с Тека смесители за плот, стена и вана. Умивалникът в банята “харесва” повече ниските профили с повдигаща се ръкохватка или автоматично задвижвано копче. Моделите са с автоматичен метален клапан за мивката, задвижват се и регулират водната струя много лесно. Монтират се с в стояща позиция върху плотът на мивката, а всяка повреда се забелязва и отстранява лесно.

Комплектът за душ батерия или вана обикновено се прикрепва към стената. Каталогът ни разполага със смесител, състоящ се от единична ръкохватка, къс корпус и превключвател за пренасочване на водата към прилежащата душ батерия. Тази функция се активира чрез бутон върху чучура на батерията, която функционира в оптимална степен и при ниско налягане. Немската компания е осигурила и вградена система за редуциране на шума от водният поток.

Тъй като банята е “водно царство“, в това помещение се нуждаем предимно от мощна водна струя. Смесителите с “каскаден“ дизайн осигуряват двойно повече количество течаща вода, със спестен до 60 % разход, спрямо стандартните смесителни батерии. Отвореният в горната си част чучур и аераторът Super ECO A + са отговорни за тези патентовани предимства.

Безшумно, безопасно и приятно къпане всеки ден – просто изберете продукт от каталога ни! Смесителните батерии за баня на немската компания имат над 100 годишна история и е нормално да са сред най-функционалните на пазара. В магазина ни всички тези изкушения на почти двойно по-ниска от стандартната цена.

По-евтина и по-добра хигиена в кухнята

В селекцията ни е по-голям асортиментът смесителни детайли за кухненски мивки, сред които се откриват почти всички разцветки и дизайнерски варианти на немският производител. Общото между повечето е актуалната стояща конструкция, за сметка на стенните кухненски смесителни батерии, както и патентованите от немците ограничител за топла вода и аератор срещу варовикови отлагания. Разликите започват оттам нататък.

Високият профил е характерен и препоръчителен за смесител в кухня. Извитата конструкция е още по-удобна, тъй като пропуска водната струя от  удобна височина и разстояние, съобразени с размерите на коритото на умивалника. Колкото по-висок и издължен чучур има един смесител, толкова по-чиста работа се извършва с него. Затова и сме подбрали предимно издължени конструкции, сред които особено място заемат кухненски смесители Тека с изтеглящ се душ.  

Високите батерии са с подвижен чучур, който ги превръща в удобни за монтаж във всяко кътче на кухнята, включително и при умивалник в подпрозоречното пространство. Контролират се чрез една или две ръкохватки. Моделът с изтегляща се душ конструкция също се открива сред колекцията смесителни батерии за кухня с цени, много по-изгодни от стандартните за марката.

Те действат с два вида водна струя, които се задават предварително с вграден бутон. Повечето от душ смесителите са оборудвани с усилена спирала върху корпуса, която повишава устойчивостта му. Функционалност, дизайн и разнообразни разцветки – цялата гама кухненски евтини смесителни детайли разполагат с тези предимства.

Немските батерии са изградени и с изключително здрав керамичен затвор, удобни ръкохватки, вградено охлаждане на корпуса и защита от варовикови отлагания. Не пропускайте възможност да си осигурите по-ниски сметки за вода, и да удължите живота на умивалника си, с марковите смесители за кухня на двойно намалена цена.