Съдомиялна за вграждане Gorenje GV56210

Съдомиялна за вграждане Gorenje GV56210
Съдомиялна за вграждане Gorenje GV56210Съдомиялна за вграждане Gorenje GV56210Съдомиялна за вграждане Gorenje GV56210

Код на продукта : GV56210
Гаранция: 36 месеца
Размери: (Д/Ш/В) : 55 см / 44.8 см / 81.5 см
Наличност : Не е в наличност
  • Total AquaStop -AquaStop защитата гарантира, че уредът ще работи безопасно нощем, или при ваше отсъствие. В случай на изтичане или наводнение, AquaStop автоматично спира притока на вода, а помпата изтегля остатъка от водата от интериора на уреда. AquaStop работи през целия полезен живот на уреда.
  • TotalDry - След измиване, вратата на съдомиялната автоматично се отваря леко, колкото да пусне излишната пара навън. Така свеж въздух достига до вътрешността и позволява на съдовете да изсъхнат напълно. Отлична за бързо сушене при ниска консумация на енергия.
  • 3 в 1 - Само като активирате функцията "3 в 1", съдомиялната ви машина автоматично ще регулира измиващия цикъл и ще пропусне употребата на препарата за изплакване, което прави тази функция изключително удобна. Ако използвате препарат на прах или гел, препарата за изплакване ще бъде освободен, за да постигнете оптимални резултати и перфектен блясък.
  • SpeedWash функция - Функцията автоматично настройва температурата и количеството вода, за да доставят оптимални резултати миене и сушене за възможно най-кратко време.
  • Перфектно изсушаване - Перфектното изсушаване се постига като се използва топлината от последното изплакване с топла вода. Тъй като вътрешнотото покритие на съдомиялната машина с еохлажда по-бързо от съдовете, останалата пара се кондензира по интериора на съдомиялната, оттича се на дъното и се изпарява. Резултатът: перфектно сухи съдове. Съгласно директивите на ЕС, повечето модели съдомиялни на Gorenje постигат А клас на сушене.
  • Самопочистващ се филтър - Автоматичната система за почистване с филтър ефикасно отмива остатъците от храна и предпазва от запушване. Това предотвратява появата на проблеми и грешки при работа на миялната.
Съдомиялни
За вграждане
да
Ширина
44.8
Брой комплекти за миене
10
Енергиен клас
A+++
Ниво на шум dB(A)
45
Отложен старт
да
Бърза програма
да
Защита от преливане
Пълен AquaStop
Консумация на вода, l
8
Размери (Ш, Д, В), cm
44.8 x 55 x 81.5
Други
Асинхронен еднофазен мотор Индикатор за избрана програма Индикатор Вкл/Изкл Управление: Сензорно управление Светлинен сигнал за статус Температури: 60, 55, 45, 35 °C 5 програми: Автоматична програма; Интензивна програма; Еко програма; Изплакване; Бърза 20 мин Референтна програма: 3 SpeedWash функция TotalDry - автоматично отваряне на вратата ExtraHygiene Функция 3 в 1 Индикатор на контролния панел за край на миенето Зкуков сигнал при карй на работа Монтаж на вратата: Възможен допълнително Брой кошници: 3 Система на горната кошница: Click Clack система Долна сгъваема кошница за чинии Брой нива на пръскане: 5 Перки за разпръскване на водата: 3 Самопочистващ се филтър Горна кошница: Дръжка с иноксово лого Долна кошница: Дръжка с лого от неръждаема стомана Най-горна кошница: Дръжка с лого от неръждаема стомана Вътрешност от инокс