Безплатна доставка

14 дни право на връщане

Звънни Сега

0886 62 44 94

Бърза доставка

Проверка на пратката

Плащаш при доставка

наложен платеж

Съдомиялни машини за вграждане

Покажи :СписъкРешетка
Покажи :
Сортиране по :

Повечето хора вече избягват измиването на съдове на ръка и решават проблемът с мръсните съдове и загрубялата кожа, с покупка на съдомиялна машина. Просто поставяте всички съдове и прибори в кошницата и настройвате подходящата програма, без да се притеснявате ни най-малко за целостта на крехкото стъкло – модерните съдомиялни са изключително деликатни и към най-финият материал.

Евтините машини за блестящи от чистота прибори

Най-Изгодно.БГ разполага с разнообразен асортимент съдомиялни машини на цени, които ще ви изненадат приятно. Ние сме подбрали най-технологичните разработки на световноизвестни марки домакинско оборудване, така че не можете дори и да мечтаете за по-добро отношение към съдовете ви за хранене.

Като изключително евтини съдомиялни уреди се отличават продуктите на доказаният производител Diplomat. Тази марка съдомиялна в каталога ни е с капацитет сервиз за 12 души и свободен монтаж, работеща с цели 6 програми. Идеалното почистване е предшествано от предварително измиване, и последвано от сушене чрез автоматична настройка. Уредът може да се вгради в кухненски шкаф.

Марковата съдомиялна AEG работи също толкова качествено, благодарение на активно действащата струя във всеки ъгъл на машината. Специалната функция ComfortRails на металната решетка пък предпазва съдовете от счупване, дори и при скоростното им плъзгане върху нея.

Повече пространство в кухнята и по-нежни ръце

По-голяма част от асортиментът в каталога ни се състои от съдомиялни за вграждане. Те спестяват доста от важното пространство в кухнята, като същевременно предоставят изключително богата палитра от измиващи, защитаващи и подсушаващи програми.

Едни от най-евтините серии съдомиялни машини в селекцията ни, предоставящи качествена грижа за стъклени прибори, са продукт на Electrolux. Изключително ефективни програми и настройки като SoftGrips, AirDry и Time Mnaager заменят стабилните гумени ръкавици, съкращават времето за измиване и подсушават естествено, чрез интензивна циркулация на атмосферен въздух.

Моделите на Hotpoint-Ariston също се отличават с редица високоефективни настройки, сред които са защитата против преливане на вода и ефективната изсушаваща Wind Drying System. Съдомиялните, работещи с опции Половин зареждане и Зона на измиване осигуряват по-бърза, лесна и ефективна обработка на избраната кошница съдове, а Интензивната програма се грижи за полирани до блясък съдове.

Капацитетът на моделите варира между 10-13 комплекта прибори. Електронен дисплей съобщава подробности за процесите в машината, а таблетките са препоръчвани като подходящ препарат за някои модели. Тази марка съдомиялни е с цени, различаващи се значително в зависимост от характеристиките на избраният модел.

Каталогът ни представя измиващи машини за вграждане Whirpool с енергиен клас А+, което означава идеална чистота в кратък срок, и то с понижено потребление на електроенергия и вода. Водна струя с 3 степени на топлина и 6 програми, включително задължителната Предварителна обработка и Отложен старт, ще поддържат съдовете ви в отлично състояние, и то в продължение на години.

Съдомиялните с това лого са с различен капацитет, а със способност за максимално количество съдове за обработка може да се похвали моделът WRIC 3C 26 - 14 комплекта. Тя е и най-високофункционалният модел на Whirpool. Същият оптимален енергиен клас е придружен с 4 настройки за водната температура и 8 програми за измиване, включително познатата програма PreWash, зонално почистване Multizone, експресна обработка, и статично изсушаване.

Интуитивно настройване, предоставено от системата 6-то чувство, осигурява много по-висококачествени от обичайните резултати. LED дисплей от 7 сегмента пък ви уведомява за всяка промяна и прекратяване на измиващ процес. Толкова високотехнологична съдомиялна на цени като предложените в магазина ни са приемлива и изгодна оферта.  

Истината е, че що се отнася до технологии, марката и цената са ориентиращите фактори при избор на продукт. Нашият каталог обаче изключва тревогите относно стойността, ако си търсите висококачествени съдомиялни за вграждане. Едно от най-евтините предложения в селекцията ни е   италианската съдомиялна Индезит. Тя се оказва истинско богатство от програми и работен капацитет, с енергиен клас и клас на измиване A+.

Разнообразието от 6 измиващи програми, включително “Деликатни съдове“, се грижи по най-модерен и качествен начин за хигиената на приборите ви. Светлинни индикатори пък сочат опасностите за гланцовият отблясък и ви осигуряват възможност да оптимизирате процесът. Системата Water Stop и контролът върху твърдостта на водата я превръщат в идеалната машина за миене на прибори – бързо и ефективно измиване, подсушаване и защита против преливане.

Не пропускайте да се запознаете и с продуктите на марка Teka! Немските съдомиялни имат доста какво да покажат. Те изпъкват с 6 програми и 5 вида затопляне на водната струя, като допълват измиването с 6-степенно омекотяване.

Немското качество

Съдомиялни Бош впечатляват не само с добре известното си име. Те обединяват няколко страхотни технологии на обработка и изсушаване, които ще свършат цялата домакинска работа, без да усетите.    4 или 5 програми и експресната VarioSpeed са напълно достатъчни за постигане на пълна чистота и блясък, в двойно по-кратък срок. Немската компания обаче предлага още много предимства в машините си за съдове.

Опция за работа с промяна на няколко температури, автоматично разпознаване на правилният препарат, помощник за дозиране и DuoPower функция за разпръскването му, гарантират невероятното качество на измиване. Отделно, всяка съдомиялна Bosch работи чрез функция, редуваща различни начини на изплакване и специална технология за съхранение на стъклените уреди. Програмата Отложен старт също е изключително полезна, а AquaStop e гаранция срещу преливане с вечна продължителност.

Всички съдомиялни Bosch информират чрез диоден индикатор за отсъствието на соли или гланц, както и за текущата програма. Те са оборудвани и със самопочистваща се система, действаща чрез трислоен гофриран филтър, което гарантира дългата им експлоатация. Да изберете съдомиялна Бош е разумно, но може и да бъде по-евтино, отколкото смятате. Просто разгледайте каталога ни!

Gorenje и капацитет почти без граници

Словенският производител представя на пазара изключително високотехнологични съдомиялни уреди, част от които сме подбрали в селекцията ни. Най-високият енергиен клас A+++ спестява много време и електроенергия и водопотребление при обработка на съдовете. Огромният капацитет от 16 комплекта, разпределени в няколко кошници пък ще ви накара да забравите за всички други марки.

Всяка съдомиялна Горение разполага и с изключително ефективни програми за измиване – 5 програми, начело с AutoProgramme се справят и с най-сложната ситуация при измиване, което става в кратък период и завършва с бързо подсушаване. Функция 3-в-1 се грижи за измиващия цикъл, а високофункционалната AquaStop присъства и тук, като защитава машината от наводнение.