Перални машини за вграждане

Покажи :СписъкРешетка
Покажи :
Сортиране по :

В случай, че искате да оптимизирате напълно пространството в кухнята си, на вас ви е необходима пералня за вграждане в плот. Освен че са изключително компактни и удобни, модерните уреди от този тип разполагат с много по- разнообразни, мощни и улесняващи прането функции, в сравнение с пералните машини такива, каквито ги познаваме.

Известните марки произвеждат устройства, които гарантират възможно най-висока степен на хигиенизиране от електроуред, съхранение и на най-фините тъкани и омекотяването им, без да изразходват излишно количество вода и електроенергия. Повечето модерни машини от този тип се отличава и с   изключително дискретен начин на работа, без познатият дразнещ шум при центрофугиране.

Затова, изборът на марков високофункционален уред е по-разумен, а цената не трябва да е основен фактор при покупка. Резултатите и дългата експлоатация ще възвърнат разходите ви. Най-Изгодно.БГ предлага перални за вграждане на цени, подходящи за средностатистически бюджет и с качество, надвишаващо критериите за функционална пералня.

Представяме продукти на най-известните производители на електроуреди. Те  не само ще ви осигурят повече пространство, но и гарантират професионално почистване и дезинфектиране на дрехите ви. Покупката е разумна и носи няколко ползи.

Whirpool – повече скорост, по-бързо и качествено изпиране

Каталогът ни разполага с перална машина на Whirpool, която се справя с упоритите петна изключително лесно, благодарение на високоскоростният си барабан – 1400 об./мин. и високият клас на изпиране A++. Модерната технология 6-то чувство (6-th Sense) е съвкупност от сензори. Те контролират центрофугирането и изплакването, като предоставят много по-ниски разходи на електричество, вода, и на безценното ни време.

6-th Sense избира най-подходящата степен на електрозахранване и количество вода, при всяко отделно зареждане. Тя дори определя точната дозировка препарат и омекотител, така че осигурява на дрехите достатъчна стерилизация, без да уврежда структурата и цветовете им. Конкретно за текстурата на платовете се грижат 18-те програми на пералната машина. Сред тях присъстват задължителните настройки за памук, вълна, синтетични материи  и деликатни фини тъкани.

Машината може да обработи 7 кг. дрехи наведнъж. Оставя ги цветни, меки идеално чисти, а сметките ви за електроенергия и вода – забележимо по-ниски. Стойността й в магазина ни е изключително изгодна в сравнение с тази в големи технологични хипермаркети.

Hotpoint-Ariston – отлична хигиена, ярки нюанси, никакви алергии

Когато избирате пералня от тази марка, вие си осигурявате палитра от множество програми и автоматични настройки. Моделите на Hotpoint-Ariston не само се грижат за отличната ви хигиена, но и осигурява най-качествената поддръжка за всеки тип тъкан. Именно тази е целта на солидното количество програми, които са създадени да отговарят на особеностите на повечето често използвани материи.

Моделите в колекцията ни разполагат с 16 програми, включително основната  Санитаризираща програма, благодарение на която ще забравите за химическо чистене и професионални услуги. Обработка на 90°C-ов режим позволява перфектно дезинфектиране на всеки вид плат, без нужда от предварително третиране с препарат. Просто сложете в пералнята и след известно време ги извадете идеално чисти!

Най-полезните програми

Бебешките и детски дрехи също се почистват изключително успешно в дълбочина. Програмата Бебе поддържа дрешките идеално чисти на 40°C програма, като препаратът се нанася и се изплаква в дълбочина. Материята остава идеално чиста, мека и деликатна към детската кожа.

Специалната настройка за деликатни тъкани е предназначена за изпиране тънки и фини дрехи, но и на любимото ви бельо. Платът и цветът му остават напълно запазени, дори и да са направени от тюл или дантела. Вълнената дреха обаче също е фина, въпреки че не е толкова тънка. Неслучайно, за почистването й се препоръчва ръчно пране.

Тази марка перални притежават сертификат за първокласно ръчно изпиране на чувствителни вълнени материи. Те се запазват изключително меки, цветни и пухкави след многобройни обработки в пералнята. Според Woolmark Platinum Care, тя притежава свойството да пере без никакво търкане между тъканите, което се дължи отчасти на по-голямото количество употребявана вода.

Най-функционалните програми предоставят възможност за бързо освежаване на определено количество дрехи – Микс 30, Микс 15, а изключително полезна е Anti Allergy. 60°C-ова обработка осигурява пълно извличане на замърсявания и алергени, а самата тя протича с повече вода и цели пет изплаквания.

Тези перални за вграждане ще ви осигурят пълно удобство, ако се спрете на модел със сушилня. Тя е с леко повишена цена, но пък изпълнява всички процедури около поддръжката на облеклото ви – пералните машина Hotpoint-Ariston са и с функция за улеснено гладене след пране. Остава само да изберете подходящ размер за монтаж в кухненския плот.