Безплатна доставка

14 дни право на връщане

Звънни Сега

0888255366

Бърза доставка

Проверка на пратката

Плащаш при доставка

наложен платеж

Микровълнови фурни за вграждане

Покажи :СписъкРешетка
Покажи :
Сортиране по :

Модерната микровълнова фурна е с много по-усъвършенствана конструкция от моделите микровълнови уреди, които използвахме преди години. Принципът на действие на този тип печка е познат на потребителите. Тя работи с електромагнитни излъчвания от микровълновият спектър. Те осигуряват изключително равномерно нагряване на ястията, както и антибактериален ефект върху приготвяната храна.

Конструкцията на стандартната микровълнова печка е сравнително сложен. Правоъгълната камера обикновено е оборудвана с ротираща подложка, върху която се поставят ястията, метални решетки при стените и вентилационна система за охлаждане до необходимите градуси. Всички микровълнови печки работят след настройване на мощност и време за приготвяне на храната, а повечето са с функция за адаптиране към вида на затопляните съставки.

Професионално приготвена храна на ниски цени

В Най-Изгодно.БГ потребителите ще открият изключително евтини микровълнови печки от колекциите на най-известните производители на кухненско оборудване. Компактните микровълнови фурни с изгодни цени са продукт на Bosch, Gorenje, Teka и Whirpool, отличаващи се с модерен електронен контрол, няколко автоматични програми за готвене и размразяване, според обем на продукт, обширна подложка, и дисплей за отчитане на текущите процеси.

Множеството програми за готвене и няколкото нива на нагряване, на подбраните от нас микровълнови фурни, осигуряват приготвена с професионален маниер храна, каквато опитваме в изисканите ресторанти. Цветен дисплей със сензорни бутони, придружен и от механични копчета за отделните настройки, електронен таймер, LED осветление, термометър, както и задължителният механизъм за охлаждане, са част от детайлите, отговорни за прекрасните ястия.

Всички тези детайли и функции присъстват в по-модерен вариант, при нашите модерни микровълнови печки с ниски цени. Те са уреди, изработени от инокс и висококачествена термоустойчива керамика, а вратичката при някои е предпазена с двойно стъкло, поради двойният капацитет на микровълните. Повечето модели са микровълнови за вграждане в шкаф фурни – най-функционалното и спестяващо пространство решение за кухня. Изборът на микровълнова печка за пълно вграждане е и по-естетически издържан, особено при описваните модерни варианти, изработени от красиви емайлирани материали с блестяща текстура.

Тека

Немската компания осигурява пълно оборудване за кухненското пространство чрез уреди с най-модерните за момента дизайнерски, функционални и автоматични решения. Търсите висококачествена фурна за всякакъв тип ястия, но предпочитате микровълнова за вграждане в мебел? Моделите на Тека осигурява незабравим вкус на приготвената в съвсем кратък срок храна. Резултатът е дело на няколкото нива на мощност на микровълните и множеството автоматични програми за печене, които при някои модели достигат до 8.

Вграденият грил е опция, която донякъде ще замести скарата и стандартната фурна – с него месото вече е двойно по-бързо и качествено изпечено. Достатъчно е единствено избор на правилната програма и задаване на параметрите чрез сензорните бутони на контролният панел. Екранът с LED текст съобщава всички текущи параметри, докато печката приготвя ястието ви неусетно и напълно равномерно.

Грилът се сваля и почиства изключително лесно, а при известните серии като EBON, той е изработен от кварц. Този материал е с незалепващо покритие, което позволява използването на много по-малко количество мазнина, а вкусовите качества, които постига, са значително по-високи, отколкото при металният грил. Освен това, двойното микровълново излъчване изключва напълно възможността от недоизпечена или неравномерно затоплена храна.

Предложената за микровълнова фурна цена ще бъде изненада за всички, които познават тези уреди на Тека. Те са от изключително устойчива иноксова камера с неподвижна керамична поставка – спестяваща енергия и пространство. Освен грилът, в част от моделите и запазена и въртящата се чиния. Тези материали са напълно защитени от образуване на конденз и корозия, а външната част на корпусът – и от маслени петна.

Bosch

От всичките високофункционални електроуреди на френската компания са подбрани печки микровълнови за вграждане на цени, значително по-високи от останалите продукти в магазина. Фурните Bosch надминават всички микровълнови уреди с невероятната функция AutoPilot 7 – комбинация от автоматично зададени 7 програми превръща продуктите в храна, каквато не сте допускали, че можете да получите от микровълнова фурна.

Срещу сравнително евтини за параметрите на такава микровълнова печка цени, получавате 24 програми за готвене. Сензорен дисплей и бутони контролират нагряването и готвенето във всяка зона от уреда. Всичко необходимо във фурна обаче ще откриете в комбинираната микровълнова печка с цена, говореща за надеждност, качество и дълготрайна експлоатация.

12 опции за нагряване, включително няколко варианта за грил обработка, готварски метод “Пица“, както и вградените сензор и многоточков термометър - Perfect Bake и Perfect Roast, ще накарат гостите и близките ви да смятат, че сте кулинарен крал. Всъщност, невероятната комбинация от модерни програми, автоматичното предложение за температура и контрол на нагряването, както и 5-те настройки на мощност, да отговорни за подобен успех. Самопочистващата Eco Clean Direct пък ви спестява напълно усилията след готвене.

Bosch замества иноксът върху външната страна на корпуса с темперирано стъкло – много по-красив и ефектен материал. Цветен LED дисплей със сензорни бутони осигурява възможност за първокласен контрол – всеки процес за готвене се изписва с букви и символи върху екрана. Селекцията ни разполага освен с печки за вграждане, и с класическа микровълнова фурна на почти символични цени.

Gorenje

Те са мултифункционални и евтини микровълнови уреди, съчетание от инокс, стъклена ротационна подложка, незалепващ кварцов грил с няколко програми на готвене, LED осветление, както и съвременно сензорно управление на цялата конструкция. Микровълновото нагряване и грил функция са комбинация с неочаквано добри резултати, които се наблюдават в края на готвенето.

Уредите са предназначени за вграждане в шкаф. Изключително ниската за толкова качествена микровълнова фурна цена изненадва някои потребители, докато други не търсят скрити уловки. Продуктите на марка Gorenje обаче със сигурност няма да ви разочароват.

Whirpool – популярната система 6-то чувство

В селекцията ни евтини микровълнови фурни специална позиция е отредена на вградената печка Whirpool. Изключително просторната камера и 3D системата за разпределение на микровълните предоставя функциите на стандартна фурна с повишено качество. Вграден кварцов грил ще приготви най-вкусните печива, които сте изпробвали до този момент, а функция Crisp отговаря за извънредно хрупкавата повърхност на ястията ви.

Комбинацията от широка площ с функции за пара и хрупкавост, ще ви накарат напълно да замените готварската си печка с този микровълнов уред. Месни ястия, тестени изделия и всички печива, които изискват разлика между степента на запичане върху повърхността и в дълбочина, ще се приготвят в най-добрият си вариант, с помощта на тази интуитивна система на готвене.