Хладилници за вграждане

Покажи :СписъкРешетка
Покажи :
Сортиране по :

Добра идея ли е покупката на хладилник за вграждане? Щом присъствието му ви е непознато, значи не сте се замисляли колко пространство бихте спестили за други цели, ако освободите мястото на солидният си хладилник и го замените с вграден електроуред. Действително, тези модели са малко по-скъпи от стандартните, но с тях трудно ще ви разтревожи олющена боя, драскотини или повреда в уплътнението на вратата.

Магазин Най-Изгодно.БГ предлага вградени хладилници на много изгодни за марката и конструкцията си цени. Налични са както стандартни устройства с една врата, така и комбинирани хладилник и фризер, а съпътстващите предимства са наистина многобройни. Интелигентни системи за охлаждане на продукти, настройки за супер бързо и ефективно замразяване, както и зона за поддържане на свежи плодове и зеленчуци, са само част от многобройните им функции.

Освен тези качества, хладилниците са с изключително просторни отделения и антибактериална повърхност. Компанията Bosch например предлага покритие с естествено сребро AntiBacteria – мощна защита от бактерии, мухъл и плесени. Зоните са обособени с плотове от висококачествено темперирано стъкло, а освен статичните, повечето модели разполагат и с подвижни рафтове от същият материал. Така се осигурява още повече пространство за съхранение.

Модерните хладилници за вграждане няма да се покрият с мухъл, да се счупят или да се окажат със счупена поставка. Все пак, те са дело на световноизвестните марки Teka, AEG, Bosch, Indesit, Gorenje и Hotpoint-Ariston – те са приятна изненада за вас, но вие никога няма да останете неприятно изненадани.

Прясна храна с напълно съхранен вкус и аромат

Моделът на хладилниците не отговаря за качеството на замразяване на храната. Комбинираният вариант с фризер просто предоставя отделно пространство за по-дълбоко замразяване. Иначе технологиите на изстудяване и освежаване са еднакво ефективни и високо функционални – повечето модели имат разграничени зони за сурови растителни продукти и друг тип храна, които осигуряват най-добрите условия за съхранение.

Една от новаторските конструкции на Bosch е именно такава. Тя се нарича VitaFresh и обособява няколко зони с различна степен на влага. Тези с ниска влажност са предназначени за месни, млечни и консервирани продукти, докато отделенията с 95% наличие на влага съхраняват пресните плодове, зеленчуци и подправки.

Intelligent NoFrost

Що се отнася до технологии на охлаждане, Intelligent NoFrost на AEG e разработена с цел дълбоко замразяване със съхраняване на вкусовите качества – задача, в която повечето хладилници се провалят. Специалисти в сферата на битовите електроуреди достигат до извод, че всяка храна – прясна или резултат от термична обработка, може да запази първоначалния си вкус след замразяване и размразяване. Това се случва лесно, ако храната се съхранява в температурни условия, близки до 0°C.

Тази нова технология мотивира AEG да я приложи като охлаждаща система в камерите на фризерите си. Температурата е придружена с минимална влажност на въздуха, така че кутията е лишена от ледени кристалчета, които се отразяват върху вкусът на храната. След изваждане от фризер, той е леко променен. Intelligent No Frost не допуска тази грешка и ви сервира продукти с прекрасно запазен вкус, но и със също толкова приятен аромат, както в деня на покупката им.

Голяма роля за това изпълнява и системата Twin Tech, която отговаря за подходящата влажност на въздуха в хладилника. Тя осигурява зони с различна степен на влажност и по този начин изпълнява по-голямата роля за оптимално съхранение на храната ви.

Teka, Indesit, Gorenje

Имате възможност да закупите не само комбиниран хладилник с фризер, но и самостоятелен уред за замразяване. Колекцията ни е събрала проектите на най-известните производители в света, които съчетават устойчива конструкция и полици, интелигентна система за замразяване, антибактериално покритие и сензорно управление.

Контролът чрез дигитален панел е новост при хладилниците и осигурява изключително лесно и ефективно управление на функциите му. Яркото LED осветление достига до най-труднодостъпните кътчета на хладилника и улесняват потребителите. Освен че съчетават най-модерните технологии за охлаждане и устойчиви материали, нашите хладилници за вграждане са с цени, изключително изгодни в сравнение с много други магазини за електроуреди.