Мултифункционална фурна за вграждане AEG BPE556320M

Мултифункционална фурна за вграждане AEG BPE556320M
Мултифункционална фурна за вграждане AEG BPE556320MМултифункционална фурна за вграждане AEG BPE556320MМултифункционална фурна за вграждане AEG BPE556320M

Код на продукта : BPE556320M
Гаранция: 24 месеца
Размери: (Д/Ш/В) : 56.7 см / 59.5 см / 59.5 см
Наличност : В наличност
Цена : В наличност1 159 лв.1 019 лв.
Количество :+
-
  - или -  
Кредитен модул UNI Credit за OpenCart 19.68

Вземи само за 96.90 лв.

12 x 96.90 лв.

Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 95.11 лв. на месец

AEG - Мултифункционална фурна - BPE556320M

ПЕРФЕКТНИ РЕЗУЛТАТИ БЛАГОДАРЕНИЕ НА ТЕРМОСОНДАТА

Благодарение на термосондата (сензор)за храна, Вие можете да контролирате прецизно процеса на готвене от самата сърцевина на Вашето ястие. Когато то е готово, фурната ще се изключи сама, без да е нужно постоянно да отваряте и проверявате.

AEG - Мултифункционална фурна - BPE556320M

САМОПОЧИСТВАЩА СЕ ФУРНА

Професионални стандарти не само при готвенето, но и при почистването посредством Пиролиза. Нагрявайки фурната до 500°C, тази самопочистваща система превръща всички мазни отлагания и остатъци от храна във фина пепел, която можете да забършете с влажна кърпа. 

ПРЕЦИЗНО СЕНЗОРНО УПРАВЛЕНИЕ 

 

Изчистеното сензорно управление с LCD дисплей върху стъкло Ви предоставя едновременно естетика и удобство. 

 

AEG - Мултифункционална фурна - BPE556320M

ЛУКСОЗНО ИЗПЪЛНЕНИЕ И УСЕЩАНЕ ПРИ ДОПИР, В КОМБИНАЦИЯ С ОТЛИЧНО ФУНКЦИОНИРАНЕ.

Технологията, използвана за плавно затваряне на вратата гарантира винаги безшумно и нежно изпълнение и допълва усещането за работа с първокласен уред.

AEG - Мултифункционална фурна - BPE556320M

ХЛАДНА ВРАТА В РАБОТЕН РЕЖИМ

Благодарение на горния слой стъкло, който остава хладен по време на работа на фурната, боравенето с нея е безопсно при всякакви обстоятелства.

Фурни
Капацитет, l
71
Енергиен клас
A+
Управление
механично
Функции
Напомняне за почистване, Cleaning with delayed time, Cooking with Duration, Cooking with End Time and Duration, Прогресивен брояч, Демо режим с код, Дисплей със символи, Индикация за заключена врата, Включване на осветлението при отваряне на вратата, Електронно регулиране на температурата от 30 до 300°C, Електронно заключване на вратата, Изпарител, Акустичен сигнал, Автоматично изключване на фурната, Проверка на резултата, Child lock (in off mode), Индикация за остатъчна топлина, Използване на остатъчната топлина, Service info, Предложение за температура, PlusSteam activation with button, Pyrolytic cleaning (2 cycles: normal. intense), Показване на реалната температура (градуси), Зануляване на прогресивния брояч, Опция бързо загряване, Сензор за храна, Автоматично изключване на сензора за храна, Индикация за темпeратурата на сензора за храна, Food sensor time estimation, Function lock (in running mode), Таймер, Възможност за вкл./изкл. на осветлението на фурната, Час
Дисплей
да
Вентилатор
Да
Грил
да
Готвене на пара
Благодарение на функцията PlusSteam на тази фурна, която добавя пара в началото на процеса на готвене, ще можете да постигате чудесни резултати при изпичане на хляб, сладкиши, мъфини, лазаня, пиле и т.н. Просто налейте вода в очертанието на дъното на фурната, преди да включите фурната. Парата запазва тестото влажно на повърхността за постигане на златист цвят и вкусна коричка на вашите печива, докато вътрешността остава мека и нежна.
Мощност, W
3500
Тави за печене
1 емайлирана тава за сладкиши , 1 дълбок съд за печене / отцеждане
Телескопични водачи
Едно ниво телескопични водачи
Почистване, тип
PYROLUXE® PLUS - пиролитична система за почистване, 2 програми с функция за напомняне
Защити
Електронно заключване за защита от деца: Функцията Детска защита предотвратява случайното включване на уреда
Цвят
инокс
Други
Термодатчик за месо; Вентилатор за охлаждане: Вентилаторът стартира автоматично с включване на фурната. Охлажда електронните компоненти и вътрешната част на фурната
Лесна поръчка

Мултифункционална фурна за вграждане AEG BPE556320M × 1 бг.

    Цена:1 019 лв.