Безплатна доставка

14 дни право на връщане

Звънни Сега

0886 62 44 94

Бърза доставка

Проверка на пратката

Плащаш при доставка

наложен платеж

Фурни за вграждане

Покажи :СписъкРешетка
Покажи :
Сортиране по :

Най-изгодно бг., ви представя страхотната си колекция от фурни за вграждане. Вече можете да ги закупите лесно и бързо – онлайн, без излишен разход на време, усилия и пари. Уредите, включени в категорията са най-модерните разработки при кухненското оборудване, съчетаващи модерен дизайн, висока функционалност и по-нисък разход на енергия.

Защо да изберете именно тях?

Фурната е задължителен компонент от съвременната кухня и кухненските боксове в по-малките по площ жилища. Начинът, по който тя ще бъде включена в обзавеждането на помещението е по-интересният момент в случая. В някои кухни е по-удачно уредите да бъдат самостоятелен елемент, но всички знаем, че вградените са тези, с които може да се обособи една по-стилна и функционална кухня.

Предлагаме фурни за вграждане с различни размери на най-големите европейски марки. Целим да помогнем на всяко домакинство да създаде идеалния интериорен дизайн спрямо лични предпочитания, финансови възможности и свободно жилищно пространство. Ако държите фурната ви да бъде дело на конкретен производител, и по този показател имаме какво да предложим.

Причината да изберете именно фурна за вграден монтаж на марката Gorenie, Bosch, Indesit или друга, е възможността да използвате оптимално скромното по площ пространство. Вградените домакински уреди позволяват да се осигури повече свободна площ в помещението. С тях се постига и висока естетика, каквато е невъзможно да се постигне със самостоящия уред.

Друга причина да заложите на фурните, представени в продуктовия ни каталог, са безупречните им работни възможности. Ако разгледате характеристиките на някоя от страхотните ни фурни за вграждане Bosch, ще забележите на първо място изключително изгодната цена, след което ще бъдете пленени от модерната и изискана визия.

Спирайки се на работните възможности на произволен модел, е удачно да изтъкнем:

Ниска консумация на електроенергия

Голяма част от уредите, предлагани от нас, са категоризирани с енергиен клас А, което на всеки потребител е ясно, че говори за по-нисък разход на електричество. Вече не е нужно да се отказвате да готвите печива, изискващи значително по-продължителна термична обработка. Дори месата, печени във фурните ни часове наред, няма да се отразят сериозно на месечните ви сметки за електричество.

Благодарение на оптимизираното разпределение на топлината във вътрешността на уреда, печивата се приготвят за по-кратко време, запазвайки необходимата си сочност. Мултифункционалната фурна за вграждане на марката е със стандартни размери, за съответната група кухненско оборудване, но с различен капацитет на вътрешното пространство. Общият обем от 66 L е идеален за средностатистическото домакинство.

Иновативен принцип на работа

Забравете старата фурна с бавно нагряващи се реотани. Залагайки на последно поколение фурна за вграждане самсунг, електролукс, горение, bosch или aeg, приемате в дома си многофункционален уред, предлагащ цели 5 възможности за нагряване:

  • 3D циркулация на горещ въздух;
  • горно/долно нагряване;
  • долно нагряване;
  • инфра-грил с циркулация на въздуха;
  • Vario-грил за голяма повърхност.

От голямо значение е и повърхността на вътрешното отделение. Специалното емайлирано покритие помага за равномерното разпределение на топлината и горещата въздушна струя. Всеки уред е оборудван с таймер за прецизно готвене без загаряне на храната. Край на неравномерно изпечените сладкиши и загорялата поради невнимание храна.

Дизайн, насочен към бъдещето

Съвременните фурни за вграждане, особено моделите на бош, електролукс, gorenie, aeg, са всичко друго, но и семпли и неугледни. Дизайнът им съчетава изящество и функционалност. Всички те имат напълно прозрачна врата, позволяваща непрекъснато проследяване процесите на приготовление на ястията, без да се налага отваряне.

Големите производители са се погрижили не само за безупречната работа на своите изделия, но и за вашето улеснение при периодичното им почистване. Емайлираното покритие и тук играе много важна роля, непозволявайки натрупване на хранителни остатъци, които по правило са най-трудни за почистване.

При част от фурните ни е налична и опция за сваляне на вратичката с цел по-добра възможност за щателното ѝ почистване. Избирайки модел с вграден вентилатор за охлаждане на корпуса от каталога ни, вие имате възможност да предпазите скъпото обзавеждане на своята кухня от повреждане. Плотове, шкафове, керамични облицовки – те няма да пострадат от високата температура, достигната от фурната ви в процес на работа.

Изберете висококачествен уред на достъпна цена

В сайта ни всеки български потребител, ще намери фурната, отговаряща на неговия бюджет. Разполагаме както с малко по-скъпи модели, така и с уреди на символична цена. Ако парите са вечната пречка пред изграждане на съвършената кухня, то спокойно можете да заложите на страхотните ни фурни за вграждане Горение.

Битовата техника на марката е добре позната в нашата страна именно заради отличното съотношение качество/цена. За по-малко от 400лв, бихте могли да се снабдите с основния компонент на всяко домакинско оборудване. Не се лишавайте от възможността да приготвяте печива и сладкиши за своето семейство, защото за вградените фурни винаги ще се намерят свободно пространство и нужните пари.