Безплатна доставка

14 дни право на връщане

Звънни Сега

0886 62 44 94

Бърза доставка

Проверка на пратката

Плащаш при доставка

наложен платеж

Абсорбатори за вграждане

Покажи :СписъкРешетка
Покажи :
Сортиране по :

Най-изгодно.Бг ви предлага страхотна селекция от кухненски аспиратори на достъпна цена. Аспираторът е уред, без който не може нито една съвременна кухня, независимо дали е част от вашия дом или заведение. Подбрали сме продукти на утвърдени европейски марки, способни да отговорят на най-високите ви изисквания по отношение на дизайн, големина и работни възможности.

Защо ви е нужен подобен домакински уред?

Аспираторът е незаменим компонент от кухненското оборудване. Той осигурява приятна среда не само в кухнята, но и в цялото жилище по време на приготвянето на храна, абсорбирайки изпаренията, отделяни вследствие термичната обработка на хранителните продукти. Избран правилно, вашият аспиратор за кухня ще отвежда незабавно отделените пара, мазнини и миризми извън помещението.

Отвеждането на изпаренията може да става по два начина: чрез екстракция, посредством връзка с комин и чрез рециркулация при липса на възможност за отвеждане на въздуха извън помещението. Аспираторите, предвид специфичното им предназначение се монтират непосредствено над уреда за готвене – керамични плотове, готварски печки и т.н.

За кухненските аспиратори няма значение дали пържите, варите или задушавате храната, както и дали готвите на електрически или газов котлон. Подбран с подходящата мощност и параметри, абсорбаторът ще абсорбира парите, недопускайки да се разпространят във и извън помещението за готвене. По този начин ще имате приятна и здравословна среда, особено необходима в домове, в които се отглеждат малки деца, болни възрастни хора и домашни любимци.

На какво бихте могли да базирате своя избор?

Ако финансовият аспект е водещ при избора на уреда, бихте могли да разгледате чудесната ни колекция от аспиратори за кухня и особено атрактивните им цени. За да не губите време в преглед на цялата ни продуктова гама, имате възможност да филтрирате продуктите спрямо цената им, отделяйки онези, които се вместват във вашия бюджет.

Ако не държите да избирате между евтини аспиратори, а предпочитате конкретен модел на дадена марка, по този показател също имаме какво да ви предложим. Марките, представени в каталога ни са добре известни в Европа и в целия свят – Bosch, Diplomat, Ariston, Gorenje, Samsung, Teka, Whirlpool, Eletrolux, Tessy и много други.

Начина на използване на кухненския аспиратор е не по-малко важен, затова е необходимо предварително да планирате позицията му спрямо останалите мебели в кухнята. Аспираторът може да се монтира към стена, а също и да се прикрепи към кухненския шкаф, когато такъв е наличен над печката.

Страхотно решение са и аспираторите за вграждане. Те позволяват да се постигне по-висока естетика в интериора и да се използва рационално оскъдното жилищно пространство. Както знаем кухните обикновено са най-малките по площ жилищни помещения, а в тях е необходимо да присъстват голям брой мебели и битова техника – печки, хладилници, съдомиялни, мивки, кухненски плотове и т.н.

Ние ще ви предложим последно поколение телескопичен абсорбатор за вграждане на изкушаваща цена на марките Тека, Горение, Elica, Bosch и др. Характерно за тях е, че разполагат с издърпващ се и сменяем преден панел. Той позволява да се абсорбира незабавно парата без остатък, дори когато плотът за готвене е издаден напред.

Аспираторите за вграждане, както и самостоящите модели разполагат с един или два двигателя с различна мощност. Разполагаме с модели с един и два филтъра с опция за добавяне на филтър с активен въглен. Дори най-мощните представители на нашата колекция изпъкват с тихата си работа.

Важно е да обмислите и възможностите за управление. При голяма част от нашите аспиратори за кухни управлението е механично посредством ключ за включване/спиране и регулиране степените на мощност. Телескопичните модели се включват автоматично чрез издърпване на предния панел и се изключват по същия начин – посредством неговото прибиране.

Предлагаме ви да направите една много разумна инвестиция

Ако този вид домакинска техника все още липсва в дома ви, с наша помощ можете си създадете невероятен комфорт. Предлагайки изключително изгодни за качествени аспиратори цени, ние ви позволяваме да изградите един стилен, комфортен и много уютен дом, в който приготвянето на семейната вечеря няма да ви принуждава да отваряте прозорците, за да проветрявате.

Покупките от нашия електронен сайт са винаги една супер изгодна инвестиция. С минимален разход на финансови средства можете да оборудвате дома си с техническите средства, използвани от всяко съвременно домакинство. Качествен аспиратор за кухня на водеща марка трудно бихте намерили на цени, каквито ние ви предлагаме.

Избирайки нас за покупка на уреда, вие пестите не само пари, но и време и нерви. Онлайн пазаруването на обзавеждането за вашето жилище ви гарантира удобство, от което все повече хора решават да се възползват. Направете го и вие още в този момент. При колебания и въпроси, екипът ни е готов да ви съдейства, за да направите правилния избор.