Безплатна доставка

14 дни право на връщане

Звънни Сега

0888255366

Бърза доставка

Проверка на пратката

Плащаш при доставка

наложен платеж

Видеокамери

Покажи :СписъкРешетка
Покажи :
Сортиране по :

Онлайн магазин Най-изгодно. бг ви представя страхотната си колекция от видеокамери на супер изгодни за качеството им цени. Тук са представени първокласни съвременни разработки, способни да уловят дори дребни детайли и да създадат запис с качество на изображението, абсолютно идентично на реалността. Станете режисьор и главен актьор в собствения си филм, наречен живот.

С какво ще ви зарадваме?

На първо място, чрез този раздел ще ви зарадваме с продукти, отговарящи на всеки бюджет. Имаме видеокамери на цени, вариращи от 300 до 1700 лв. Така всеки наш клиент ще може да намери идеалното решение спрямо отделения бюджет. Уверяваме ви, че по-евтините ни предложения не отстъпват по качество на тези от високия ценови клас.

В колекцията ни присъстват последно поколение цифрови видеокамери на японския гигант Sony. Самото име на марката е гаранция за вълнуващи преживявания и максимално потребителско удоволствие. С тях можете да записвате видео в Ultra HD формат и да придадете на клиповете си неуловимата до момента детайлност на изображенията.

В колекцията ни ще срещнете видеокамерата на Sony - HDR-CX240E Handycam® със сензор Exmor R® CMOS. Тя използва мощен процесор за изображения BIONZ X, сензор Exmor R® CMOS и широкоъгълен обектив ZEISS. Процесорът за изображения BIONZ X е бърз, мощен и намалява нивата на шум по цялото изображение.

Той работи в тандем с детайлния сензор Exmor R® CMOS, за да пресъздаде точно всеки естествен детайл на конкретната сцена. Благодарение на изключителната прецизност и яснота на 29,8 мм широкоъгълния обектив Vario-Tessar® от ZEISS, няма значение дали снимате близки планове или панорама. И това е една от нашите евтини видеокамери, а още не сме приключили с нейното представяне.

Безгранична възможност да доближавате до себе си кадрите, които заснемате

Уверяваме ви, заслужава си да инвестирате в камера на марката Sony. С нея ще можете да заснемате дори обекти и действия, намиращи се на значително разстояние. Дори модел CX240E със своето 27-кратно оптично мащабиране и 54x Clear Image Zoom, ви позволяват да снимате отдалечено, без да губите детайлност на изображението, а какво да кажем за премиум клас моделите?

Вече не е проблем да снимате, докато се движите, защото цифровите видеокамери на японския гигант използват сензори за движение SteadyShot, компенсиращи движението и ударите по време на запис. Всеки иска неговият филм да се състои от плавно движещи се кадри – вашият ще бъде точно такъв.

Гледайте още на момента

Видеокамерите, представени в раздела разполагат с 6,8 см (2,7”) 230k Clear Photo LCD екран, позволяващ ви да следите действието на момента. Не само това! Можете да заснемете видеозапис в два формата - AVCHD за кадри с високо качество и MP4 за безпроблемно споделяне онлайн.

Освен всичко останало, е редно да подчертаем, че времето ви на истински кинооператор не е ограничено от тривиални обстоятелства като недостиг на батерия. Х-тип батерията ви гарантира цели 130 минути непрекъснато снимане, за да не се налага да спирате в най-важния момент, както и да съжалявате, че сте го пропуснали.

Предлагаме ви едни от най-ниските цени на видеокамери от последно поколение. Те ще ви осигурят максимално удовлетворение от работата ви на майстор-оператор. Независимо дали заснемате лятната си ваканция, представлението на детето си или събитие, което никога повече няма да се повтори, вие ще постигнете съвършенство в неговото пресъздаване. Ако паметта ви изневери след време, камерата на Сони ще ви помогне да преживеете събитията отново.