Безплатна доставка

14 дни право на връщане

Звънни Сега

0888255366

Бърза доставка

Проверка на пратката

Плащаш при доставка

наложен платеж

Системи за домашно кино

Покажи :СписъкРешетка
Покажи :
Сортиране по :

Категория Системи за домашно кино на Най-изгодно.бг е мястото, към което следва да се насочите, в случай че търсите средство за постигане на идеалния саунд и 3D изображение за гледане на филми у дома. Предлагаме най-добрите съвременни разработки, и то на достъпни за средностатистическия потребител цени. Пазаруването от сайта ни ви дава удобство, а също и гаранция, че получавате стока с безупречно качество, способна да отговори на всичките ви изисквания и нужди.

Какво ви предлага категорията?

Тази страница ви предлага разнообразие от продукти със сходно предназначение, но с различни визия, характеристики и цена. За да изберете идеалната система за домашно кино, е необходимо да знаете предварително къде и за как точно ще я използвате. Ако ви интересуват страхотни технологии, позволяващи ви да имате собствен киносалон у дома? Ние ще ви помогнем да направите правилния избор.

Общото между различните конфигурации, включени в каталога ни е отличното качество. Качеството покрива както техническите компоненти, така и това на крайния продукт – звук и картина. Ако сте обсебени от идеята да създадете перфектния съраунд звук, сред нашите системи за домашни кино ще откриете страхотни решения. Предлагаме продукти на марката Sony – лидер на пазара на мултимедийни технологии.

Звук по-добър от този в звукозаписно студио

Системите за домашно кино на Sony са предпочитани навсякъде по света. Те единствени позволяват на звука да оживее. Независимо дали сцената, която гледате включва мощна експлозия или нежен шепот, вие ще доловите всички нюанси и ще се потопите още по-дълбоко в сюжета. Сони ви предлага 5.1-канален съраунд звук и високоговорители magnetic fluid.

С тях ще се насладите на High-Resolution аудио, пресъздаващо в детайли звука на оригиналния запис. Аудио-технологията на японския гигант работи на по-прецизна честота от тази на CD дисковете. Аудиото може да семплира звука при честота, по-висока от 24bit/96Hz, улавяйки повече детайли и нюанси. Благодарение на разработката се получават възможно най-реалистичните звукови ефекти.

Реалистична картина по-добра от Full HD

Киносалоните имат едно важно предимство пред телевизията – те успяват да предложат на зрителя поглед върху дребните детайли, какъвто дори супер качествен телевизор не би могъл да предложи. С революционната технология на 4K мащабиране, зрителят получава четири пъти по-висока разделителна способност от тази Full HD резолюцията.

4K предлага осем милиона пиксела за невероятно реалистична картина, включваща ви директно в събитията, разиграващи се на екрана. С платената за подобен тип домашно кино цена, ще си спестите разходите за посещение на киносалон. Ако живеете в населено място, където киното липсва – още по-добре. С нашите предложения, то никога повече няма да ви липсва.

С мултимедийните разработки от този раздел, ние ви позволяваме да гледате филми на 3D Blu-ray Disc™ с Full HD качество. Просто ги свържете чрез HDMI към HDTV с възможност за 3D. Плейърът за Blu-ray Disc™ също възпроизвежда DVD и мащабира 2D до 3D, добавяйки дълбочина и детайли в изображенията.

Безжично поточно предаване

Технологиите за домашно кино, които ви предлагаме са на изгодни цени, защото ви дават възможност за безпроблемно поточно извличане.  Системата позволява с лекота да извличате поточно филми и музика по безжичен път с NFC, Miracast™, Bluetooth® и Wi-Fi®. С отразяване екрана на смартфона си на телевизора, ще можете да споделяте филми, видеоклипове и снимки.

Нужно е просто да докоснете устройство с функция NFC до BDV-N9200W, за да установите незабавна безжична връзка чрез Miracast. Слушането на музика също е максимално улеснено. Имате опция да извличате поточно музика по безжичен път с Wi-Fi®, Bluetooth® и слушане one-touch чрез NFC.

Разнообразие и максимално удобен начин за пазаруване

Почитателите на последните иновации при системите за домашно кино, тук ще попаднат на куп добри предложения. Ако се ръководите от цената на стоките, определено ще намерим начин да се вместим във вашия бюджет. В случай че заобикалящият ви HD саунд е причината да влезете в конкретната категория, ще останете супер доволни, защото имаме най-новите разработки на мултимедийния гигант Сони.

Оставяме сами да се уверите в отличните характеристики и параметри на системите ни за видео и звуко-производство. В заключение ще ви смаем с предимствата да пазарувате точно при нас. Ние държим изключително много на качеството, затова работим единствено с утвърдени и добре познати производители. Предлагаме удобен начин за пазаруване, както и бърза и напълно безплатна доставка до всяка точка на страната.