Безплатна доставка

14 дни право на връщане

Звънни Сега

0888255366

Бърза доставка

Проверка на пратката

Плащаш при доставка

наложен платеж

DVD плеъри

Покажи :СписъкРешетка
Покажи :
Сортиране по :

Най-изгодно.бг ви приветства с добре дошли в категорията, съдържаща последно поколение DVD плеъри. Тук ще откриете разнообразие от устройства за възпроизвеждане на видео и аудио съдържание на дисков носител. Системите от този вид съвсем не са отживелица. За любителите на домашното кино и хубавият саунд, те са ключова необходимост.

Кои са техните особености?

Лазарният диск, като носител на аудио и видеоинформация съвсем не е изобретение на 21-ви. Вероятно ще се изненадате, но прототипът на огледалния диск е създаден още през далечната 1958 г. До днес технологията се разраства непрекъснато, позволявайки на масовия потребител да извършва редица операции у дома.

Плеърите се делят на няколко групи, обозначени със съответните разширения:

  • R (Recordable) – обозначава, че дискът може да бъде записван;
  • RW - показва възможност да бъде записван, изтриван и презаписван;
    DL - означава, че дискът притежава два слоя за запис;
    BD-R - дисковете могат да бъдат записвани само веднъж, а “BD-RE” - да бъдат изтривани и презаписвани.
  • ROM - разширението означава, че устройството само чете дискове. CD-ROM може единствено да чете CD-та, DVD-ROM - да разчита CD-та и DVD-та, а BD-ROM да разчита CD-та, DVD-та и Blu-Ray дискове.

Устройствата, включени в нашата колекция в голямата си част са обозначени с маркировката „RW”, указваща възможност за запис, изтриване и презаписване. Разполагаме с широк спектър Blu-Ray плеъри на марката Sony с вградена Wi-Fi връзка. С тях се осъществява бързо поточно извличане с висока разделителна способност.

Характерно за съвременния блу рей плеър на престижната марка, е възможността за безпроблемно възпроизвеждане на онлайн предавания и мултимедия във Full HD формат. Революционната технология ви позволява също да разглеждате мобилно съдържание на своя телевизор чрез отразяването му на екрана.

Предимствата да имате блурей плеър у дома са безспорни. На първо място, ще можете да гледате любимите си филми с безупречно Full HD качество, включително тези, записани на двд носител. Плеърът притежава способност да мащабира двд филмите със стандартна резолюция до близко на HD качеството, така че да се виждат дори дребните детайли.

Технологията на Sony ви позволява да преминете безболезнено от използване на класическия dvd player към възпроизвеждащо устройство от ново поколение. Не само ще намерите начин да гледате отново и отново дисковете от любимата си колекция, но и ще можете да сърфирате в мрежата, виждайки всичко на широк екран.

Благодарение на внедрената технология Wi-Fi® и MIMO, плеърите на Sony ви предоставят интернет сигнал с максимална сила. По този начин е възможно плавно поточно предаване на видео, а също и непрекъснат интернет достъп. Плеърите от ново поколение, представени в каталога ни използват комбинация от няколко антени и дизайн, включващ предно разположение на чип-модула.

Ретро музика и с изцяло ново ниво на качеството

В колекцията от двд плеъри ще откриете и последните разработки при CD-плеърите на Сони. Модели като ZS-PS50 и CFD-S70, ви позволяват да слушате радио, както и да се наслаждавате на стари записи, които обичайно биха били безвъзвратно изгубени. Възпроизвеждащият уред работи не само със CD носители, но и с касети.

Ако вместо стандартен двд плеър ви е нужен касетофон, не си мислете, че тази техника е отдавна забравена. Ще ви предложим компактно и преди всичко изключително евтино устройство, което да носите със себе си навсякъде – на вилата, на купони с приятели, а защо не и във всяка стая у дома? Разгледайте внимателно специалната ни селекция и изберете идеалния dvd плеър, съответстващ на вашите нужди и бюджет.