Безплатна доставка

14 дни право на връщане

Звънни Сега

0888255366

Бърза доставка

Проверка на пратката

Плащаш при доставка

наложен платеж

Цифрови фотоапарати

Покажи :СписъкРешетка
Покажи :
Сортиране по :

Нужен ви е прецизен и удобен цифров фотоапарат, с който да запечатите незабравимите моменти, хора и места? Ние от Най-изгодно бг ви предлагаме точно това. Дигитални камери от световна величина, способни да пресъздадат съвършено изображение при всякакви условия, независимо дали се ползват от любител или професионалист.

Защо са идеалното решение за вас?

Ние ви предлагаме най-добрите цифрови фотоапарати на пазара в момента – тези на марката Sony. Избрахме именно тях, защото продуктите на японския производител са доказали във времето своята способност да превръщат дори семплата действителност в ярко изображение с мощно въздействие върху наблюдателя.

Колекцията ни от цифрови фотоапарати е на максимално ниска цена, за да можете да си позволите качеството, което търсите и безспорно заслужавате. Вземайки предвид, че това са разработки на Sony, вие ще имате гарантирана прецизност, стил и удобство в ръцете си и възможност за запечатите всеки момент по свой собствен уникален начин.

Нашите цифрови фотоапарати ще ви впечатлят не само с достъпните си цени, но и с безграничните си възможности. Базирани на революционна технология, камерите ни са пригодени да улеснят заснемането на живи и ясни снимки, както и на видео в HD формат. Не е нужно да сте професионален фотограф, за да запечатите изображение, въздействащо на сетивата.

Не на последно място трябва да посочим, че от тази категория можете да закупите последно поколение цифров фотоапарат Sony на цена, по-ниска от 200 лв. Само помислете колко по-висока е стойността на мобилния ви телефон, а колко по-далеч е той в снимането от съвършенството, което японските обективи притежават.

Моделите, селектирани от нас в голямата си част принадлежат към любителската серия Sony Cyber Shot. За нея е характерен компактният дизайн на апаратите. Те са проектирани в джобен формат, за да бъдат удобни за пренасяне и използване по всяко време и навсякъде. Фотоапаратът ви е с размер, сходен с този на смартфона ви, но много по-мощен и точен в заснемането от дори най-добрите разработки на телекомуникационните компании.

Безброй работни опции

Колекцията ни от цифрови фотоапарати включва устройства, притежаващи невиждана до момента функционалност. Имате на разположение user friendly потребителско меню, чрез което да избирате между голям брой работни опции. Вече можете да бъдете в центъра на събитията, оставайки на безопасно разстояние. Възможността за пет-кратно оптично увеличение, ви позволява да снимате детайли, без да рискувате абсолютно нищо.

Благодарение на усъвършенстваната светкавица, апаратът прави възможно заснемането на качествени снимки при лоши светлинни условия. Повишената чувствителност на сензора ви дава шанса да снимате на закрито, по здрач и през нощта, без да са нужни специални настройки на обектива. Камерата сама извършва фокусирането спрямо моментната степен на осветеност.

Удобният за ползвателя интерфейс има за цел да направи удоволствието ви от създаването на снимки и клипове пълно. Вашият нов цифров фотоапарат е с удобно разположени бутони, за да можете да снимате лесно дори в екстремни ситуации, когато събитието, заслужаващо да бъде запазено възникне неочаквано.

Имате на разположение отделен бутон за бързо заснемане на 720 HD видео изображение с дигитален аудио звук. Убедени сме, че ще се възползвате и от наситения Clear Photo LCD дисплей, за да направите незабавен преглед на кадрите, които сте уловили. Възползвайте се от невероятните ни предложения, защото всеки миг от живота ви заслужава да бъде запазен.