Безплатна доставка

14 дни право на връщане

Звънни Сега

0888255366

Бърза доставка

Проверка на пратката

Плащаш при доставка

наложен платеж

Смарт часовници

Покажи :СписъкРешетка
Покажи :
Сортиране по :

Онлайн магазин Най-изгодно бг, ви представя своята колекция от смарт часовници на изгодни цени. Продуктите ни са подбрани внимателно, така че да отговорят на високите потребителски нужди и изисквания. Ние не оставяме нищо на случайността, включително избора на технологии, материали на изработка и дизайн. Предлагайки висококачествен продукт на ниска цена, всеки посетител в сайта ни се превръща в наш редовен клиент.

Защо са ви нужни?

Да инвестираш във високотехнологичен смарт часовник, възползвайки се от достъпните ни цени не е каприз и разхищение. Този тип устройства имат редица предимства, които другите съвременни разработки не притежават. Те са идеална алтернатива на смартфона, таблета и компютъра, поради компактния си размер и възможността да бъдат винаги с вас, без да създават неудобство.

Часовниците с интелигентни функции не са просто средство за показване на времето. Те не са и ефектно украшение, заради което околните ще ви се възхищават. Устройствата са създадени с идеята да ви бъдат полезни в ежедневието, позволявайки ви да комуникирате с определен кръг хора, когато носенето на телефон не е възможно и препоръчително.

Подбрали сме страхотна колекция от smart часовници с дизайн, насочен към най-малките ни клиенти – вашите деца. Те определено ще им се харесат, а това означава, че ще ги носят и използват ежедневно. Това ви позволява да бъдете в непрекъсната връзка с детето си, възползвайки се от възможността да знаете точно къде се намира то в конкретния момент.

За родителите е особено важно да задоволят всички капризи на своите малчугани. Същевременно те се тревожат, когато нямат връзка с тях. Часовниците ни с интелигентни функции дават и на вас и на децата ви това, от което се нуждаете. На тях – възможност да се забавляват, а

Как могат да ви послужат?

Всеки смарт часовник с достъпна цена от нашата колекция е проектиран с голям брой работни възможности. Посредством внедрената SIM карта, то е чудесно средство за комуникация от разстояние. Омръзна ли ви детето ви да забравя телефона си у дома и да не отговаря на вашите обаждания? Опитайте с мобилно устройство, което е удобно прикачено към тялото му и е винаги с него, без за целта да са нужни особени усилия от негова и ваша страна.

Технологията за проследяване, вградена в часовника залага на GPS система и специална мобилна апликация. Тя прави възможно да бъдете информирани за местоположението на своя малчуган непрекъснато. Локализацията се обновява на всеки 5 секунди, което означава, че дори детето ви да е в движение, вие ще знаете в коя посока се движи и на какво разстояние се намира от вас.

Тъй като живеем в опасен свят, детските ни смарт часовници са на цена, която всеки родител да може да си позволи да плати. Те освен това разполагат с SOS бутон, пригоден да активира автоматично набиране на приоритетните номера, въведени в указателя. Ако малкият ви наследник се окаже в опасна ситуация, то може да ви извести моментално, натискайки въпросния бутон.

Помислили сме и за вашия домашен любимец. Освен смарт часовник за детето си, от категорията можете да закупите и интелигентни аксесоари за проследяване местоположението на четириногият ви приятел. Персоналният GPS/GSM тракер извършва тройна GPS, LBS, Wi-Fi локализация, слагайки край на вашите притеснения, ако кучето ви изчезне от вашето полезрение.