Безплатна доставка

14 дни право на връщане

Звънни Сега

0888255366

Бърза доставка

Проверка на пратката

Плащаш при доставка

наложен платеж

Мобилни телефони

Покажи :СписъкРешетка
Покажи :
Сортиране по :

Мобилни телефони със средно и “прилично“ качество се откриват лесно както в малките магазини за мобилни устройства, така и в електронен магазин. Рядко потребител обаче може да се похвали с високотехнологичен смартфон, закупен на ниски цени, който е неупотребяван и без никакъв дефект. Най-Изгодно.БГ предлага разнообразие модерни мобилни телефони на ниски цени, продукт на последните серии от най-обичаните технологични компании в света.

Мощни осемядрени процесори, огромни сензорни екрани над 5,5 инча с прекрасни цветове на картината, мощна батерия и достатъчно памет за огромен документален архив и ежедневен кино маратон. Това са техническите параметри, по които ще се прехласнете със сигурност, разглеждайки нашият магазин за телефони.

Подбрали сме устройства, които са прекрасен спътник за ежедневието - те улесняват досадните битовизми, освежават настроението с почти безкрайните си технически възможности, и същевременно са най-добрият делови помощник сред съвременните смартфони. Такива телефони на достъпни цени са толкова рядко явление, че понякога пораждат съмнение. Всъщност, целта на нашият сайт за смартфони е да спечелим потребителите с най-новите високи технологии на приемливи цени.

Apple

Смартфоните с най-разпознаваемото лого изглеждат почти недостойна конкуренция в сравнение с завладяващо мощните фаблети на част от другите технологични гиганти в бранша. Не и iPhone SE. Чипът А9 поставя в ръката десктоп архитектура от 64 бита. Предвид съчетанието с вграденият в него М9 копроцесор, скоро ще използвате лаптопа или нетбука си все по-рядко, защото телефонът ви е точно толкова мощен.

Батерията можеше да е малко по-голяма от 1624 mAh, както и 4-инчовият дисплей, за да предоставят повече време и пространство за работа с свръхактивният смартфон. Дебелите ленти в лицевата зона на устройството и пръстовият отпечатък все още са там, но ефектът на прекрасните Retina цветове донякъде компенсира малкият диагонал.

Останалите предимства – познатите спецификации на iOS 9.3.2 и HTML5 (Safari) включват удобен интерфейс, облачната услуга iCloud, Siri е възможността да управлявате и създавате цялата си офис документация от телефона. Двуцветната LED светкавица на 12-мегапикселовата камера заснема прекрасни образи и 4К видеоклипове. Всичко това се открива трудно в евтини мобилни телефони, но моделът в магазина е точно такъв, спрямо характеристиките и най-вече – марката си.

Huawei

Преминаваме към китайците, които няма как да пропуснем, тъй като присъствието им в селекцията ни е наистина силно. Фирменият чипсет Kirin предизвика истинска революция сред “интелигентните“ телефони. Осем ядра с висока тактова честота, които са разпределени в две групи, специализирани в по-интензивни и по-нискоскоростни задачи, предоставят невероятна скорост и ниска консумация на енергия, въпреки че Huawei я предоставя в изобилие.

Огромната популярност на фирменият чип обаче се дължи на добавеният изкуствен интелект. Двойна невронна мрежа осигурява интуитивност и бързина, каквито не се срещат в други мобилни устройства. Изчислителна дейност, графика и разпознаване на изображения с много по-висока скорост и качество – това можете да получите с китайски смартфон, а стойността му при нас е по-ниска отколкото в повечето магазини за телефони.

Представените смартфони онлайн разполагат с наистина голяма RAM памет. Тя осигурява светкавично превключване между страници и приложения, и пределната за момента скорост на сърфиране. Те се отличават и с мултитаскинг способности, което ги превръща в смартфони-лаптопи. Сигурността на личните данни също е съхранена с най-сигурният начин при повечето модели от серията – парола с уникалният пръстов отпечатък.

Солидната визия на мобилните устройства е толкова ефектна, колкото и високоскоростната връзка с възможност за мултитаскинг. Китайската компания предпочита стъкло и алуминий, които разпределя па различен начин в отделните модели. Алуминиевата рамка и алуминиевият гръб са еднакво устойчиви,  изглеждат красиви и стабилни в ръката, и действително са такива.

P10 Plus и Mate 10 Lite

Моделът от изминалата 2017 г. е с осемядреният Kirin, 6GB RAM и двоен слот за SIM карта. Към невероятната мощ е прибавена подходяща батерия от цели 3750 mAh-а, а удивително цветната картина радва окото от 5,5-инчов екран. Приемливите за подобен род мобилни устройства цени са нашата изненада за всички потребители, които включват новите технологии като важна част от живота си.

Сред предложенията ни от най евтини устройства Huawei с подобни високотехнологични параметри, които ще срещнете, важно място заема прекрасният Mate 10 Lite. Безрамков фаблет с 5,9 инча диагонал и едновременно мощен мини-компютър с осемядрен Kirin, 4 GB вградена памет и два слота за карта, ще ви осигурят скоростта, за която сте мечтали в смартфон. Почти не се откриват сайтове за телефони, които да не предлагат китайските устройства, но ние водим първенството по изгодна цена.