Безплатна доставка

14 дни право на връщане

Звънни Сега

0888255366

Бърза доставка

Проверка на пратката

Плащаш при доставка

наложен платеж

Тостери

Покажи :СписъкРешетка
Покажи :
Сортиране по :

Най-изгодно бг ви приканва да разгледате една страхотна колекция от евтини тостери. Евтини, защото с тях ще спестите парите, нужни за покупката на нов уред за препичане на филийки през годните. Това, което прави един продукт изгоден, е не финансовата му стойност в момента, а тази, която спестявате в дългосрочен план.

На какво трябва да се основава вашия избор?

Изборът на тостер обикновено се базира на неговата цена. В това потребителско поведение има известна логика, понеже за по-компактната домакинска техника не сме склонни да се охарчваме. Въпреки това, грешката е очевидна. Може да ви се струва, че всички тостери вършат еднаква работа, а по-високата цена се дължи на марката на уреда.

Да, тостерите на престижните марки са по-скъпите, но причината не се крие единствено в брандинга. Техните продукти се изработват с много по-качествени материали, което гарантира дългосрочната им, безаварийна употреба. Колкото и евтин да е уредът, който използвате в момента, предвид краткия му експлоатационен живот и нуждата от покупка на нов, цената се оказва твърде висока.

След като стана ясно, че доколкото цената е водеща, то по-добре да се движите в по-високия диапазон, следва да изберете и марката. Някои производители са лидери на пазара на домакинска техника не случайно. Те не само предлагат високо качество, но и са тези, които създават иновациите. Смятате, че препичането на сутрешната филийка е всичко, което ви е необходимо? Определено грешите.

Стига да заложите на модерен тостер Bosch, ще откриете, че препичането на филийки не винаги е придружено от известни неудобства. Така например, изгорелите корички на хляба и недопечената среда няма вече да ви притесняват. Уредът автоматично фиксира филийката в центъра за съвършено равномерно изпичане.

Сходни функции имат и страхотните тостери Tefal. Повдигането на приставките за филийките, ви позволява да изваждате по-малките парчета хляб, без да се нараните. Със сигурност това е едно от неприятните неща, заради което често се отказвате от хрупкавата и вкусна закуска. Системата за размразяване дава възможност да приготвите бързо закуската на своето семейство, дори когато сте забравили да извадите предварително хляба от фризера.

Необходимо е да помислите и какво още искате тостерът ви да прави. Защо да влагате средства в няколко уреда, след като с един перфектен тостер от нашата колекция бихте могли да печете не само филии хляб, но и други тестени закуски – хлебчета, кроасани, гевреци и т.н. Някои от тостерите ни се предлагат с допълнителна приставка, за да можете да разнообразите семейната закуска, без да разхищавате оскъдното кухненско пространство.

И така стигаме до следващия критерий при избора на уред за препечени филийки – големината. Класическият Pop-up тостер Тефал е доста разумно решение. Корпусът му е компактен, така че на кухненския ви плот да има ред и свободно пространство за всички домакински принадлежности.

Скоростта на изпичане компенсира липсата на повече отвора за филиите хляб, нужни на голямото ви домакинство. Тостерите с 4 отделения са чудесно решение за многочленни семейства, но те са доста по-скъпи, а също и значително по-обемни. Уредите на престижните марки са с висока мощност на нагряване, така че в рамките на минута ще имате хрупкавата основа за любимите си сандвичи.

Цената си заслужава напълно

Тостерите, присъстващи в продуктовия ни каталог, са достъпно решение за всяко средностатистическо домакинство. Те имат изящен модерен, а в някои случаи и ретро дизайн, за да бъдат не само полезно приспособление, но и стилен кухненски аксесоар. В цената на уредите ни са включени допълнителните компоненти, осигуряващи ви значително удобство.

Край на разпръснатите по плота трохи, защото всеки модел, който предлагаме разполага с вградена тавичка за лесното им изваждане при рутинно почистване на кухнята. Знаем, че мъжете и децата са безразлични към хаоса, който оставят след приготвяне на своята сутрешна или следобедна закуска. С покупката на някой от превъзходните ни тостери неразборията няма да ви притеснява.

БЪРЗО ПОВИКВАНЕ