Безплатна доставка

14 дни право на връщане

Звънни Сега

0888255366

Бърза доставка

Проверка на пратката

Плащаш при доставка

наложен платеж

Пасатори

Покажи :СписъкРешетка
Покажи :
Сортиране по :

В този раздел онлайн магазин Най-изгодно бг ви представя уникална селекция от пасатори на достъпни за всеки цени. Тук ще откриете последно поколение битова техника с много по-висока функционалност и скорост на пасиране. Благодарение на по-мощния си мотор и допълнителните приставки, пасаторите ни превръщат в кремообразна консистенция дори сурови и замразени храни, а освен това режат, кълцат и трошат кубчета лед.

Какво ви предлагаме?

Преди всичко ви даваме възможност да закупите качествен мултифункционален пасатор на цена, по-ниска от обичайната за страната. Ценовата ни политика има за цел да ощастливи милионите български домакинства, които със скромния си бюджет, се опитват да изградят модерен европейски дом.

Пасаторите ни са перфектно решение и за професионалистите. С многобройните си работни режими и оборудвани с различен брой допълнителни компоненти, всеки уред представлява страхотен комплект, способен да служи за различни кулинарни цели. Освен за пасиране на хранителни продукти, някои от страхотните ни пасатори на топ цена разполагат и с приставка за пюре, с бъркалки за разбиване на яйца и с нож за раздробяване на лед.

В колекцията ни влизат:

Иновации от Braun

Винаги е удачно да заложите на пасатор Braun, защото той ще ви служи дълго и по правилния начин. Основана от Макс Браун през далечната 1921г, днес немската компания е собственост на Procter & Gamble. Ако нещо изобщо се е променило от създаването на бранда до днес, то това със сигурност не е стремежът да се създават иновации.

В случай, че изберете именно пасатор Браун, причината ще бъдат, не само изгодните цени, на които предлагаме продукцията на марката, но и многобройните функции на нейните продукти.  Ако се вгледате внимателно в наименованието на различните модели, ще установите, че те имат специфично предназначение – супа, паста, омлет, сос и аперитив. Добрата новина е, че с всеки от тях можете да правите всичко.

Технически решения от Philips

За всеки титулуван шеф готвач, както и за редовата домакиня, е въпрос на престиж и далновидност да притежава пасатор Philips. Базираната в Айндховен Холандия компания е символ на високо качество и революционни разработки. Битовата техника и електроника на марката е винаги в основата на новите открития, от които се ползват милиарди потребители по света.

С избора на пасатор Филипс, вие си гарантирате комфорт и възможност да творите, без да притежавате особени познания и готварски умения. Ще ви предложим уред с подвижна ос и триъгълна форма, с който освен да пасирате, ще можете и да режете подправки, ядки, сирене, шоколад и лук. Имате шанса да се запознаете и с технологията "ProMix" за по-гладко и по-бързо пасиране.

Безкрайни възможности с бяла техника Gorenje

Битовите уреди биват категоризирани предимно с наименованието бяла техника, но ние можем да ви предложим пасатор Gorenje в ярко червено. Той ще бъде не само помощник в кулинарните ви занимания, но и стилен аксесоар на кухненския ви плот, по който гостите ви ще се прехласват.

Пасаторът на словенския бранд се предлага с удобна стойка за правилно и безопасно съхранение на главния елемент и допълнителните му приставки. Към пасатора е добавен и мини чопър с обем на съда 0.5 литра. Имате на разположение още: бъркалка, купа за разбъркване с вместимост 0.8 л., режещ нощ и купа за отмерване на съставките. Горение извървя дълъг път, превръщайки се в мултинационална компания с представителства в над 70 страни по света.

Tefal отново е помислил за вашия комфорт

Не му мислете много, защото Tefal винаги мисли за всичко. С пасатор Тефал, какъвто само ние ще ви предложим на конкурентни цени, вие ще постигате с 20% по-добри резултати. Запознайте се отблизо с технологията ActivFlow, включваща  четири ножа в две конфигурации. Уредът е снабден с нож с 4 остриета – 2 прави и 2 огънати, така че нито частица от храната няма да ви се изплъзне.

С мощния си 700-ватов мотор, пасаторът ще ви помогне да създадете най-гладката смес за броени секунди. За комфорта ви, френската компания се погрижила да създаде уникална по рода си ергономична ръкохватка. Тя има мека дръжка и осигурява удобен достъп до бутоните за управление. Функцията Pulse ви позволява да превръщате в нежна консистенция дори по-твърдите съставки.

Създайте кухнята от бъдещето с минимален разход на средства

За да имаш модерна кухня не е нужно да си супер богат, а просто да пазаруваш разумно. Избирайки някой от страхотните ни пасатори, вие правите една дългосрочна инвестиция. Вместо да рискувате с изделия на малко познати и дори съмнителни марки, е по-добре да заложите на по-голям бюджет и да решите окончателно този проблем.

Предлагаме ви оригинални пасатори на топ цена, дело на утвърдени производители на битови електроуреди. С чудесните си разработки, в каталога ни ще срещнете още продукцията на Singer, Kenwood и Elite. Готови сме да ви съдействаме по всякакъв начин, независимо дали срещате трудност в избора на продукт или с изготвяне на електронната поръчка.