Безплатна доставка

14 дни право на връщане

Звънни Сега

0888255366

Бърза доставка

Проверка на пратката

Плащаш при доставка

наложен платеж

Миксери

Покажи :СписъкРешетка
Покажи :
Сортиране по :

Онлайн магазин Най-изгодно.бг ви представя страхотната си колекция от кухненски миксери. Миксерът е уред, към който не всяка домакиня посяга редовно, но все пак неговото присъствие сред останалите компоненти на кухненското оборудване дава известно спокойствие. Винаги можете да решите да приготвите вкусен сладкиш, а без миксер ще изгубите солидно количество енергия и време.

Как да си гарантирате отличен избор?

Днес на пазара се предлагат всевъзможни по вид и работни възможности миксери, чиято цена варира спрямо марка и работни режими. За да не съжалявате, че сте избрали модел, който не отговаря на основните ви изисквания, е важно да базирате избора си на няколко важни показателя.

Знаем, че средствата все не достигат, но това не оправдава склонността на много хора да купуват евтини миксери. Те се развалят бързо, страдат от липса на мощност, а в много случаи са и опасни. Към електрическите уреди трябва да се подхожда отговорно, защото въпреки наличието на контрол, на пазара се предлага техника, която не покрива дори основните стандарти за безопасност. Уловката е в ниската им цена.

Основните фактори при избор на кухненски миксер включват:

Предназначение

Миксерите, предлагани на пазара биват професионални и домакински. Трябва да знаете дали ще използвате уреда интензивно или едва 2- 3 пъти месечно. По този показател главен критерий са мощността на мотора и броят на работните функции на електрическата бъркалка. Видът също не е без значение. Бихте могли да заложите на стационарен модел, както и да си вземете по-компактен - ръчен.

Ако кулинарията и в частност сладкарството са ваше професионално призвание, настолните ни миксери с купа на Singer и Tefal, са едно много разумно решение. Те са подходящи за малки семейни ресторанти, сладкарници и пекарни, но и много удачна кухненска принадлежност, ако приготвянето на десерти е просто ваша страст и хоби.

Марка

Независимо дали търсите по-мощен или съвсем обикновен ръчен миксер, марката е винаги от значение. Уредите на големите производители са дългосрочно решение, а освен това притежават солиден набор от работни режими. С тях можете да месите тесто, да разбивате яйчени белтъци на сняг, както и да приготвяте кексова и пандишпанова смес.

Страхотни в това отношение са 2в1 миксерите на Сингер и Тефал с дълбока купа. Те ви дават най-доброто от двете разновидности – свобода, когато нямате възможност да държите и насочвате миксера, както и пълен контрол, когато придържате бъркалката с ръка. При 2в1 дизайните, миксерът се отделя от купата и може да се използва самостоятелно.

Цена

Цената е солиден показател за качеството, което не означава, че миксер, закупен на разумна цена няма да изпълни перфектно основното си предназначение. За целта е необходимо да имате късмет да откриете място, където ще ви предложат маркова техника на по-ниски цени. Убедени сме, че бързо ще се превърнем в любимото ви място за пазаруване на домакински уреди.

Цената, приета за идеална е тази, която ви позволява да си спестите пари в дългосрочен план. И за професионалистите и за редовите домакини е по-разумно да изберат някой от страхотните ни миксери на супер изгодни цени предвид марката и тяхната функционалност. Те ще ви служат вярно в продължение на дълги години.

Разнообразието е ключът към доброто предлагане

Нямаме намерение да ограничим избора ви единствено до класическия миксер със и без купа. Предвид сходните им характеристики и работа, тук присъстват и чудесни минишейкъри за фрапе, наред с ново поколение цитрус преси. Уредите са идеално допълнение към домакинското и професионално оборудване.

В колекцията ни от миксери са представени водещи марки, познати и харесвани от българския потребител. Ще откриете продукцията на: Tefal, Braun, Singer, Gorenje Rohnson. Разнообразието покрива и вместимостта на миксерите с купи. Пластмасовите съдове достигат обем от 3 литра, за да разбърквате и разбивате по-голямо количество продукти. Разполагаме и с по-малък капацитет на купата – идеално решение за всяко домакинство.