Безплатна доставка

14 дни право на връщане

Звънни Сега

0888255366

Бърза доставка

Проверка на пратката

Плащаш при доставка

наложен платеж

Домашни хлебопекарни

Няма добавени продукти в тази категория

В търсене на качествени и с достъпна цена домашни хлебопекарни, този раздел на онлайн магазин Най-изгодно ще се окаже изключително полезен за болшинството потребители. В него са включени едни от най-добрите уреди за домашно приготвяне на хляб и тестени изделия, дело на водещи производители на битова техника.

Уред, изключително необходим в модерния дом

Домашната машина за хляб е един от задължителните компоненти на кухненското оборудване. Наред с хладилника, готварската печка, тостера и съдомиялната, битовата хлебопекарна е все по-нужна и все по-често използвана в съвременния дом. Днес всички държим на здравословното хранене, но за да го постигнем е нужно да знаем какво слагаме на семейната трапеза.

Хлябът е един от хранителните продукти, с които най-много се спекулира от страна на производители и търговци. Ежедневно ни се предлага уж здравословен продукт, в чийто състав влизат рафинираното бяло брашно, химическите подобрители и консервантите. Спасението е в домашно приготвената питка или самун, чийто аромат създава уникално усещане за домашен уют.

За да сте наясно какво консумирате, е необходимо просто да приготвяте лично хляба за цялото си семейство. Липсва ви време, а и специални кулинарни умения? Това вече няма значение, защото с помощта на качествена хлебопекарна, каквато ние ще ви предложим на разумна цена ще имате основния хранителен продукт без никакви усилия. Просто влагате необходимите съставки и оставяте машината да работи.

За една огромна група хора хлебните изделия, предлагани в търговската мрежа са абсолютно забранени, а понякога просто непрепоръчителни. Непоносимостта към глутен на член на вашето семейство, ви задължава да изберете някоя от страхотните ни хлебопекарни на изгодни цени, и да започнете сами да приготвяте хляба, с който ще се храните. Използвайте специални безглутенови брашна, а по желание можете да добавите и ядки, подправки и семена.

Как да изберете?

Преди да изберете домашна хлебопекарна, е важно да знаете предварително какво количество хляб ще приготвяте ежедневно или спорадично. Уредите, предлагани в магазина ни са с различен капацитет (вместимост на фурната), от който зависи количеството, което можете да получите с едно зареждане.

Ако семейството ви е голямо или просто не можете да се наситите на хрупкавата коричка, една хлебопекарна Gorenje  с капацитет 1400 гр ще ви свърши чудесна работа. Огромно предимство на машината на марката е функцията „Отложен старт”. Тя ви позволява да месите и печете, без да взимате пряко участие в процеса. По този начин хлябът ви ще бъде пресен и топъл, когато се събудите сутрин, и когато се приберете от работа вечер.

Определете ценовия диапазон, в който ще се движите

При избора на модела, който ще ви върши най-добра работа, е необходимо да имате предварително фиксиран бюджет. Така ще знаете в кой ценови диапазон да се движите. Съветваме да не се правите компромис с качеството, залагайки на твърде евтините машини, предлагани в някои физически и електронни магазини.

Хлебопекарните ни са дело на утвърдени марки, и предлагани с гаранция, което ви дава допълнително спокойствие не само относно финансовата ви инвестиция, но и по отношение на вашата безопасност. Към електрическите уреди трябва да подхождаме отговорно. Факт е, че различните технически неизправности и токови удари са характерни за евтината техника.

Брой на реотаните

Наред с цената, марката и обема на фурната, е редно да обърнете внимание и на броя реотани, вложени в хлебопекарната. Уредите с два реотана са по-големи консуматори на електроенергия от тези с един, но те пък осигуряват равномерно и бързо печене. Едва ли бихте желали хлябът ви да бъде недопечен, а още повече – лишен от хрупкавата си коричка.

Относно консумираната електроенергия, е важно да споменем, че включената в каталога ни хлебопекарна Тефал е с мощност 650W и с 3 различни степени на нагряване. Не се притеснявайте, че уредът ще ви коства по-високи сметки за ток. Машината не разходва електричество постоянно, а само докато бърка и пече тестото.

Маркова техника, която си струва да притежавате

Не се лишавайте от високата ефективност на марковите пекарни, защото те имат много с какво да ви зарадват. Дават ви възможност да изберете колко препечена да бъде коричката, а също и да удължите процеса по печенето след като сте изключили уреда. Модерната хлебопекарна Горение ви предлага възможност за запаметяване на цели 12 програми.

Съвсем различно ще бъде усещането ако заложите на някоя от страхотните ни хлебопекарни на марките Gorenje, Tefal или Kenwood. Те изпъкват не само с елегантния си дизайн, но и многобройните си работни функции. Струва си да инвестирате малко по-висока сума днес, осигурявайки си спокойствие, че купувате техника, която при правилна употреба и поддръжка ще ви служи вечно.

БЪРЗО ПОВИКВАНЕ