Безплатна доставка

14 дни право на връщане

Звънни Сега

0888255366

Бърза доставка

Проверка на пратката

Плащаш при доставка

наложен платеж

Блендери

Покажи :СписъкРешетка
Покажи :
Сортиране по :

Търсите модерен и супер ефективен блендер на достъпна цена? Най-изгодно бг. ви дава възможност да го откриете бързо и лесно. Блендерът е един от уредите, без които не можем, затова сметнахме за удачно да му посветим специална категория. Тук със своите последни разработки са представени големите производители на битова техника.

Как да изберем подходящия уред за своето домакинство?

Разглеждайки страхотната ни колекция от блендери, и виждайки супер изгодните им цени, вероятно ще изпитате затруднение да изберете подходящия уред за вашето домакинство. За да избегнете грешки, залагайки на модел, който не отговаря на основните ви изисквания, ще се опитаме да ви дадем някои полезни насоки.

На първо място е важно да определите каква функция искате да изпълнява новият ви блендер. Дали искате само да миксирате съставките, превръщайки ги в свежа млечна и плодова напитка, или държите уредът ви да има повече функции и да ви дава възможност за приготвяне на еднородни смеси за готвене и директна консумация.

Разполагаме с голям асортимент и от двете разновидности. Например, кухненският блендер Bosch - Silent Mixx blender е идеално решение за майстори кулинари, решени да постигнат бързина и лекота в приготвянето на различни питиета и ястия. Блендерите на марката са най-доброто предлагано на пазара с изключителната мощност на мотора и бързите си обороти.

Продуктът на немската марка, включен в колекцията ни, е оборудван с различни приставки за различните домакински операции. С него можете да смесвате, да пасирате и дори да натрошавате лед, както и да правите така модерните в момента смутита за своето семейство и гости.

Ножовете му са заточени по специална технология и направени от неръждаема стомана. За разлика от класическите модели, той няма да срещне затруднение при пасирането на по-твърди плодове и зеленчуци, включително дълбоко замразени. Неговата ThermoSafe кана от високостойностно стъкло, ви разрешава да приготвяте най-гладката крем супа, още докато е гореща.

За голяма част от страхотните ни блендери е валидна не само по-ниска от обичайната цена, но и специална система за управление. Тази гама кухненски уреди се управляват посредством пулсов бутон с опция за плавно регулиране на скоростта. Ако държите на прецизното блендиране на храните и напитките, заложете на моделите с иновативна система за управление.

Особено важно при избора на кухненски блендер, е обемът/вместимостта на неговата кана. Можем да предложим както по-компактни, така и супер солидни решения. Нерентабилно е да вложите повече средства в покупката на уред, който няма да използвате на пълния му капацитет.

В случай, че в блендера ще приготвяте единствено млечно-плодови шейкове и крем супи за себе си, препоръчваме да се насочите към чудесните блендери Браун с вместимост от 1.75 литра. Получената смес е в количество, което спокойно покрива еднократна консумация, за да не се налага съхранение на течността в хладилник. Винаги прясна и свежа течна храна.

От друга страна, перфектните блендери Бош са идеални за професионална употреба и за многочислени домакинства. С вместимост на каната от цели 2.3 литра за течности и обем 1.5 литра за ястия, с едно зареждане ще получавате количество за голяма група от хора. Бързината на смесване на течностите е внушителна, но по-впечатляваща е скоростта, с която уредът смила кубчета лед.

Последно поколение кухненски уреди на водещи производители

Кухненските ни блендери са дело на едни от утвърдените производители на битова техника. По правило техните продукти се предлагат на значително по-висока цена, спрямо тази на продуктите на слабо познатите и напълно неизвестните марки. Причината за ценовата разлика се състои в качеството на марковите разработки.

Общото между всеки блендер, присъстващ в колекцията ни, са ниските цени. Ниски, защото срещу една напълно поносима сума, вие купувате уред, който ще ви служи вярно дълги години. Интензивната ежедневна употреба не е от значение за работния живот на блендерите, които предлагаме. Те са дело на марките: Bosch, Braun, Gorenje, Philips и Tefal, а с това нуждата от допълнителна аргументация автоматично отпада.

БЪРЗО ПОВИКВАНЕ