Безплатна доставка

14 дни право на връщане

Звънни Сега

0888255366

Бърза доставка

Проверка на пратката

Плащаш при доставка

наложен платеж

Принтери

Покажи :СписъкРешетка
Покажи :
Сортиране по :

Най-изгодно.бг ви представя богат избор от евтини лазерни принтери, които ще ви бъдат особено полезни в офиса и изобщо на всички места, където се извършва канцеларска работа. Предвид все по-достъпните цени на принтерите с висока функционалност, каквито ви предлагаме и ние,  спокойното можете да оборудвате и дома си с високотехлогично печатащо устройство.

Предназначение и принцип на работа

Принтер наричаме най-масово използваните днес компютърни периферни устройствата за отпечатване на мастило върху хартия. Печатането се извършва чрез специална приставка, чиято структура се различава при по-старите и по-модерни варианти на устройството. Обикновено, те са свързани с персонален десктоп компютър, откъдето се задават командата за отпечатване и параметрите на полученото изображение.

Принципът на действие наподобява много този на пишещата машина. Отпечатващата приставка на стандартните мастиленоструйни принтери също представлява лента с изображения, изрисувани в огледална позиция. Тонерът (оцветителят) създава буквите и цифрите, които виждаме, когато печатащата приставка се притисне към хартията. Това става чрез поредица от скоростни удари, зададени с предварителна настройка.

Скоростта на печатане при различните принтери на цена от 150 до 2800 лв е различна, както и броят устройства, към които са свързани. Стандартният принтер е свързан само с десктоп компютър, чрез отделен кабел. Той беше модерният офис печат на миналия век. Съвременните разработки обаче функционират без необходимост от кабелна връзка.

Нашите цветни лазерни принтери са предпочитани не само заради достъпните си цени, но и заради факта, че имат вграден безжичен интерфейс, и могат да бъдат обвързани с още няколко важни устройства от офис оборудването. Това са преди всичко устройствата на водещите производители – Brother, Canon, hp, Samsung.

Мултифункционална техника от този тип е изключително необходима в бизнес средата, когато работата се извършва само на компютри. Тя е единственият начин за съхраняване на важни документи на хартия. Поддържането на класически хартиен архив винаги е необходимо - технологичните устройства се развалят, информацията подлежи на хакерски достъп, а електронните носители се губят.

Детайлен и ясен печат на достъпна цена

Вашата компания може да придобие различен облик и конкурентоспособност спрямо водещите имена в сферата, в която оперирате с всеки от страхотните ни сублимационни принтери на изгодна цена. Същият ефект ще постигнете и с добре подбран лазарен или мастиленоструен модел.

Ще забележите разликата, когато осъвремените визията на документалните материали, рекламни брошури, чертежи, примерни визуализации, визитни картички и всички останали офис материали. Те са вашето представяне и оформят първото впечатление у вашите клиенти.

Магазинът ни предлага първокласни принтери Брадър на удивително изгодни цени и с високо качество на отпечатване. Те са еднакво удобни за използване както у дома, така и в бизнес сграда, а капацитетът им е подходящ както за малък, така и за среден бизнес.

Въпреки различната им скорост на отпечатване, всички устройства създават първокласно изображение. Подходящ пример е принтерът с марка Xerox Phaser 3020B - един от висококачествените модели, който предлагаме на невероятно изгодна спрямо стандартната при това оборудване цена.

Покажете и най-малките подробности

Xerox присъства на пазара повече от 75 години и е първата марка, използвана за офис оборудване. Моделът в каталога ни е стандартно проектирана кутия с капак, пространство за пакет хартия размер A4 и повърхност, откъдето се появяват листи с текст и изображение. Той е от първокласните ни лазерни цветни принтери, предоставящ по-висока скорост на печат и образ с невероятно визуално качество.

Вграден процесор за създаване на растерна графика, мастилен тонер, фотоклетка и фоточувствителен барабан, оформят детайлно фотографско копие на изображението, чрез свързване на редица точки. Тайната на прекрасната и детайлна резолюция е точно принципът на електронна фотография. Неизбледняващата графика пък е резултат от технологията, която “запечатва“ мастилото след полагането му върху лист.

Нашият принтер печата двустранно, в монохромен образ, с 600 x 600 dpi резолюция. Черно-бялата графика е с удивителна яснота и четивност дори и за най-малките елементи от изображението. Изключително подходящ за стандартна, но и рециклирана хартия, както и обложки, пликове и етикети на търговски стоки. Атрактивният визуален ефект позволява използването му за рекламните материали, привличащи внимание въпреки черно-бялото мастило.

Средна скорост от 20 стр./мин. и 15 000 стр./мес., обещава добър темп за нуждите на малкият и среден бизнес. Тя обаче е недостатъчна за единствено устройство в големи административни, банкови, преводачески и литературни институции.

Купуването на твърде евтини принтери е рисковано. Изберете устройство от фирма с традиции, което ние ви предлагаме на много по-изгодна от реалната цена. Принтерът има гаранция две години, но реалната му експлоатация може да бъде много по-продължителна. Ако се нуждаете от допълнителна информация или съвет относно избора на модел, не се колебайте да потърсите за помощ нашите квалифицирани експерти.