Безплатна доставка

14 дни право на връщане

Звънни Сега

0888255366

Бърза доставка

Проверка на пратката

Плащаш при доставка

наложен платеж

Настолни компютри

Покажи :СписъкРешетка
Покажи :
Сортиране по :

На хилядите български потребители, търсещи евтини настолни компютри с високо качество, тук в онлайн магазин Най-изгодно. бг имаме готовност да предложим голям брой страхотни решения. Продуктите ни представят най-новите компютърни технологии на лидерите в областта. Погрижили сме се да предоставим и всички възможни допълнителни компоненти и аксесоари.

Как да откриете подходящия за вас?

За да се сдобиете с идеалния настолен компютър са ви нужни поне базови технически познания, но и ясна цел, преди всичко. Важно е да знаете за какво ви е нужен компютъра – за сърфиране и комуникация, за работа или за геймърски занимания? Знаейки за какво и колко интензивно ще го използвате, ще можете да се насочите подходящите модели.

Много хора ще ви посъветват на първо място да определите бюджет, в рамките на който да ограничите своето търсене. Ние няма да ви обременяваме с подобен съвет, защото предлагаме всички настолни компютри на изплащане. Тоест, без значение е с какви средства разполагате в момента, покупката на мощна машина е реално възможна в нашия магазин.

По-важно е да решите дали търсите марково решение или асемблиран модел, сглобен с части на различни производители. В колекцията ни са застъпени най-популярните марки, разработващи компютърни технологии, съответно и по този показател се справяме отлично в очите на съответната група потребители.

Финансовата стойност на компютъра все пак има известно значение, и то е по отношение на производителността. На пазара ще откриете настолни компютри на цени вариращи между 500 и няколко хиляди лева. Това обаче в никакъв случай не означава, че компютърът ще ви бъде максимално полезен, само защото в покупката му сте вложили всичките си спестявания.

Не е нужно да сте експерти, за да знаете, че отделните компоненти на дадена машина формират крайната ѝ цена. Качествените части са предпоставка за дългосрочна работа и по-висока производителност, затова се насочете към компютрите на марките, опериращия във високия ценови клас.

Ключовите параметри, от които трябва да се ръководите избирайки настолен компютър, освен от възможните цени, са следните:

  • Продуктивност;
  • Възможност за последващ ъпгрейд;
  • Ниво на шум;
  • Начин на захранване;
  • Метод на охлаждане;
  • Дизайн на кутията.

Както на производителността, така и на цената на компютъра влияят процесорът, размерът на оперативната памет и видът на хард диска. В много магазини за компютри ще ви предложат и нискобюджетни решения, и машини от по-висок ценови клас. Ако компютърът ви е нужен единствено за сърфиране в мрежата и преглед на социалните мрежи, то спокойно можете да заложите на модел с нискобюджетно захранване, вградена видеокарта, не особено мощен процесор, 4GB RAM памет и хард диск, по-малък от 1TB.

Съвсем по друг начин стоят нещата ако се целите в по-продуктивните разработки. Магазинът ни може да покрие и двете търсения, предлагайки както евтини, така и супер мощни компютри на изплащане. Неслучайно споменаваме опцията за разсрочено плащане, защото мощните машини не са по джоба на редовия потребител. Ако уредът ви е нужен за офис операции и програмиране, инвестицията ви е напълно оправдана.

За геймърски компютри се харчат по-големи суми – от порядъка на 1500 – 2000лв. Споменаваме цената, не за да ви доведем до отчаяние, а за да я използваме като отправна точка към съответния вид техника. Отново напомняме, че компютрите ни се предлагат и на изплащане, така че просто се запознайте с параметрите на съответните модели.

Какво ще намерите при нас?

Разнообразието от продукти, спадащи към компютърната техника при нас е наистина сериозно. Макар да нямаме амбицията да сме специализиран магазин за компютри, ние сме уверени, че продуктовият ни каталог е способен да предложи на всекиго по нещо подходящо. Тук ще откриете както отделни компоненти на настолния компютър, така и решения тип всичко в едно, включващ кутия, монитор и клавиатура.

Нашите настолни компютри са на цена, подходяща за различните групи потребители – ученици, професионалисти, геймъри и любители на интерактивната комуникация. Продуктите ни са дело на добре познати производители. Тук са представени марките Lenovo, Acer, HP, Dell и още много други лидери в областта на компютърната техника.

Колекцията ни от настолни компютри за игри ще впечатли малки и големи. Те са идеално решение за офис работа, но освен това имат възможност за 3D обработка на новите заглавия компютърни игри. Мощта на процесора, ефективното охлаждане и ниското ниво на шума са все характеристики, търсени от играчите.

Не сме забравили и аксесоарите. Ако вече сте избрали конкретен модел настолен компютър заради ниската му цена, значи ще бъдете доволни от факта, че срещу минимална сума ще можете да го оборудвате и с допълнителните компоненти, нужни за работа с него. Ще ви бъдат необходими професионална мишка, клавиатура с USB конектор, адаптер за свързване на дисплея и т.н.

Уверяваме ви, че компютрите, предлагани в електронния ни магазин са с отлично качество и се предлагат със задължителните сертификати и гаранционна карта. Различните модели са с различен гаранционен период, осигуряващ техническа поддръжка при възникнали неизправности, които не са по вина на ползвателя. За допълнителни детайли, относно гаранционната ни политика, можете да направите запитване по телефона или чрез формата за онлайн чат.

Не се отказвайте от мечтите си заради недостига на пари

Не се отказвайте от възможност да сбъднете мечтите си, заради липсата на нужните финансови средства. Ние ще ви предложим страхотен геймърски компютър на изплащане, за да реализирате всичките си проекти, а не само да задоволите желанието си да участвате във виртуални битки и състезания.

Инвестицията в качествен настолен компютър за игри в никакъв случай не е каприз и необмислен разход на средства. Компютрите от висок клас са преди всичко средство за препитание. Светът върви към глобализиране и все повече специалисти решават да работят онлайн. Ние ще ви помогнем да поставите началото на завидна кариера, позволявайки ви да изплащате един от ключовите си активи при удобен и изгоден за вас финансов график.