Безплатна доставка

14 дни право на връщане

Звънни Сега

0888255366

Бърза доставка

Проверка на пратката

Плащаш при доставка

наложен платеж

Мултифункционални устройства

Покажи :СписъкРешетка
Покажи :
Сортиране по :

Това е разделът, чрез който онлайн магазин Най-изгодно.бг ви дава възможност да закупите мултифункционално устройство на достъпна цена. Уредите са дело на водещи производители на офис техника, създаващи едни от най-практичните решения по отношение пренасянето на текстова информация и снимкови изображения на хартиен носител.

Уред всичко в едно за малкия офис

Нашите цветни лазерни многофункционални устройства са идеално решение за офиси и канцеларии с минимална площ. Предвид достъпните цени, на които ги предлагаме, те ще намерят своето достойно място и във всеки дом, където е нужна незаменимата им помощ в пренасянето на текст, снимки и графики от компютър на хартия и обратно. Те са създадени с идеята да пестят не само пространство, но и време и финансови средства, изпълнявайки функциите: печат, сканиране, копиране и факс.

Съвременните многофункционални устройства, наричани още периферни, са спомагателен компонент, подобряващ функционалността на компютърната техника. Те улесняват връзката на компютъра с околния свят, позволявайки почти всеки тип информация да бъде отпечатан на хартия. Днес се използват две основни технологии – лазарна и мастиленоструйна, а те самите могат да бъдат цветни и монохромни.

С добре подбрано мултифункционално устройство  hp, brother, canon, samsung, каквито ще срещнете в чудесната ни колекция, ще покриете всички операции, извършвани в един офис. Ще можете да разпечатвате документи в цветен или чернобял вариант, да принтирате схеми, да прехвърляте данни към други периферни устройства, а също и да прехвърляте информацията напечатана на хартия върху компютър или друг електронен носител.

Цената на устройствата, съчетаващи голям брой функции става все по-достъпна и за редовия потребител. Днес е прието за нормално в един дом да има мастиленоструйно или лазерно мултифункционално устройство – цветно по възможност, на което да се разпечатват снимки, направени с мобилен телефон, а още по-добре с професионален фотоапарат.

Принцип на работа

Еволюцията на периферните принтиращи устройства премина от линейния и матричния принтер до лазерната технология, използвана от голяма част от устройствата тип всичко в едно. Тъй като в колекцията ни присъстват уредите от най-ново поколение с лазарен и мастиленоструен принцип на печатане, ще се спрем единствено на тяхната работа.

Съществуват както черно-бели, така и цветни лазерни принтери. Принципът на действие при всички тях е базиран на специален въртящ се барабан, който се зарежда с електростатичен заряд, а впоследствие лазерен лъч обрисува върху него текста и изображението, което трябва да се отпечата.

Предимство на всяко мултифункционално лазерно устройство е изключително високата скорост на печат, в комбинация с превъзходно качество на текстовите и илюстрационните изображения. В същото време цената на всяко копие остава ниска благодарение на факта, че тонерът не представлява технически сложен за изработка продукт. По начало устройствата с лазарен печат са по-скъпи като цена, но тя се компенсира от по-рядката смяна на консумативи.

За разлика от лазерните мултифункционални устройства, тези, използващи мастиленоструен печат са по-евтин вариант и по-често предпочитани за домашна употреба. Тази технология използва за печата глава, в която се намира резервоарът с мастило. Мастилото бива изстреляно към хартиения лист посредством пиезокристал или чрез осцилиране под въздействие на подадено напрежение.

Който и вариант да изберете, гарантираме, че ще си осигурите перфектния канцеларски помощник. Предвид ниските цени на продуктите, инвестицията е още по-оправдана. Вече няма нужда да плащате за разпечатване на документи, за принтиране на снимки, както и за копиране и сканиране на данни, предоставени на хартиен носител.