Безплатна доставка

14 дни право на връщане

Звънни Сега

0888255366

Бърза доставка

Проверка на пратката

Плащаш при доставка

наложен платеж

Лаптопи

Покажи :СписъкРешетка
Покажи :
Сортиране по :

 

Електронен магазин Най-изгодно.бг ви предлага разнообразие от евтини лаптопи, за да бъдете в крак със съвременните начини на комуникация. Компанията ни е представител и доставчик на продуктите на водещи световни марки в България, осигурявайки гарантирано качество и максимална рентабилност на направената от вас инвестиция.

От какво трябва да се ръководите при избора на модел?

Ние можем да ви предложим страхотен лаптоп на цена, отговаряща напълно на скромния ви бюджет. Това обаче по никакъв начин не ви гарантира, че новият ви преносим компютър ще покрие на 100% вашите предпочитания и нужди. Макар цената да е водеща при всяка покупка на по-скъпи стоки, има редица други фактори, на които трябва да обърнете по-специално внимание.

Лаптопът е редно да бъде достатъчно компактен, за да ви е удобно да го носите със себе си, когато пътувате по работа или за удоволствие. Той, същевременно е необходимо да бъде и достатъчно гъвкав, така че да може да се справя с по-тежките и взискателни приложения. Таблетите и смартфоните изземат в известна степен функцията на преносимия компютър, но при нужда от изготвяне на по-сериозни текстови файлове и видеогейминг, лаптопите нямат алтернатива.

Тъй като предлагането, включително в нашия сайт на лаптопи на достъпни цени, е огромно, необходимо е да определите какви са индивидуалните ви нужди, за да изберете правилния модел. Разнообразието от размери, характеристики, марки и цени прави намирането на подходящо преносимо устройство истинско предизвикателство.

Лаптопите имат фабрично вградени уеб камера, високоговорители и карта за безжична връзка, така че тези показатели не бива да бъдат обект на разглеждане. В случай, че се налага спешно да закупите нов лаптоп, е нужно да обърнете внимание на следните детайли:

  • 5 до 14-инчовите екрани предлагат най-добър баланс между използваемост и преносимост. Моделите с по-голям екрани са подходящи за статично използване, в случай че не пътувате много, а по-малките са идеални за децата.
  • Ако сте определили бюджет над 1000 лв, директно се насочете към следните базови спецификации: Core i5 CPU; 1920 x 1080 екран; 8 GB RAM; SSD съхранение, вместо твърд диск;
  • 8 часа живот на батерията е идеален вариант, ако планирате да носите лаптопа навсякъде;
  • Помислете за 2-в-1 уред, ако искате да използвате лаптопа си и като таблет. В противен случай, стандартният ноутбук може да бъде по-добър избор;
  • Chromebooks са по-подходящи за деца. Лаптопите с Windows и MacBook предлагат много повече функционалност. Коя платформа ще предпочетете, е въпрос на личен избор.

Важно е да заложите и на подходящата платформа - Mac, Windows или Chrome OS. Болшинството лаптопи се предлагат с една от трите операционни системи: Windows, Chrome OS или MacOS (само за MacBooks). Изборът на подходяща операционна система е въпрос на предпочитания, но за целта трябва да познавате предимствата и слабите страни на всяка от тях.

Предимства на нашите предложения

Ако ви е нужен евтин лаптоп, който да служи без проблем за основните дейности – създаване и управление на текстови документи, гледане на видео, игри, комуникация и сърфиране в мрежата, то ние разполагаме с точно това, което ви е нужно. Разполагаме с устройства с големина на екрана 11.6 и 15.6 инча – идеални за гледане филми и гейминг.

Преносимите компютри, които ви предлагаме се движат в ценовия диапазон 450 – 1000 лв. Като марки, в категорията са представени Dell и Acer. Устройствата работят под операционни системи Linux и Windows. Освен със супер изгодните си цени, лаптопите ни ще ви спечелят и с многобройните си подобрения – антирефлектиращо покритие на екрана, стандартизирана клавиатура с БДС кирилизация и вградена защита Kensington lock slot.

Laptop: лаптоп или ноутбук е название за преносим персонален компютър, като първият лаптоп на пазара е IBM 5100 1975. 
Ultrabook и Netbook са разновидности на Nоtеbook-а , но са много по-тънки и компактни.
Основните компоненти при избора на лаптоп, на които трябва да обърнете внимание са:скорост на процесора, големина на RAM паметта, капацитет на твърдия диск, размер на екрана, бързо действие на видеокартата и тегло. Всички съвременни лаптопи имат вградена web камера и карта за безжична връзка.