Безплатна доставка

14 дни право на връщане

Звънни Сега

0888255366

Бърза доставка

Проверка на пратката

Плащаш при доставка

наложен платеж

Уреди за пречистване и ароматизиране на въздуха

Покажи :СписъкРешетка
Покажи :
Сортиране по :

Онлайн магазин Най-изгодно ви дава достъп до солидна колекция от уреди за пречистване на въздуха. Това са революционни устройства, които намират все по-голямо приложение в съвременния живот. Замърсеният въздух в помещенията е една от основните причини за придобити алергии и респираторни проблеми. Ние ви предлагаме начин да си осигурите чиста и здравословна среда.

Защо ви е нужен подобен уред?

Ако живеете в голям град с висок автомобилен трафик, вие вече сте изложени на силно токсично въздействие. Проблемът се задълбочава, тъй като дори в затворени помещения влиянието на вредните частици в атмосферата се отразява на здравословното ви състояние. Ако страдате от чести възпаления на дихателните пътища, хронична умора, главоболия и неспокоен сън, определено имате нужда от качествен уред за пречистване на въздуха.

Устройствата са необходими на голяма част от хората, обитаващи силно замърсена среда. Възможно е дори да не подозирате, че задухът, учестеният пулс, главоболието и дори нощното хъркане, се дължат на фините прахови частици, които вдишвате у дома или на работното си място. В помещенията, в които се пуши положението е още по-сериозно.

Един въздухопречиствател от нашата колекция ще ви бъде изключително полезен в случай че имате малки деца. Децата са основни жертви на замърсената атмосфера, в която днес всички живеем. Дори честото проветряване на помещенията не е адекватно решение, тъй като въздухът отвън е изпълнен с изгорелите газове от автомобилите и промишлените предприятия.

В подобна ситуация не е изненадващ високият процент на алергии и дихателни проблеми при децата. Вашето дете може да се чувства защитено поне у дома, стига да се решите да бъдете отговорни родители. Финансовата инвестиция ще се изплати в минимален срок, защото чистият въздух в дома ви ще ви спести разходите за медикаменти при лечение на дихателните инфекции.

Сериозна причина да изберете някое от страхотните ни устройства за пречистване на въздуха у дома, е и допълнителната функция овлажняване. През отоплителния сезон въздухът в затворените стаи става прекалено сух, а това предизвиква затруднения с дишането и дразнеща кашлица, поради възникналия оток на горните дихателни пътища. Пречистват, овлажняват и ароматизират – това правят прекрасните ни продукти.

Какво ви предлагаме?

Предлагаме богат избор от средства за филтриране на твърдите токсични частици, изпълващи затворените пространства. Изборът ви се простира между страхотни персонални йонизатори и такива за различни по площ жилищни стаи и работни кабинети. Персоналният въздухопречиствател ви осигурява защита от вредните емисии в радиус от един метър. Компактното му тяло ви позволява да го носите навсякъде със себе си.

Пречиствателите за стая са базирани на многостепенна филтърна система. Всеки от филтрите е с различна струкурна мембрана, пригодена да абсорбира различни по вид летливи частици с положителен електричен заряд. С подобно средство за пречистване на въздуха нито домашния прах, нито полените, нито тютюневият дим имат шанс да ви разболеят и да влошат качеството ви на живот.

Подготвили сме ви и широка гама ароматизатори тип дифузер на етерични масла. С красивия си дизайн, те ще бъдат изтънчена декорация към домашния ви интериор, но преди всичко ще ви позволят да се насладите на успокояваща и зареждаща с енергия домашна ароматерапия. Нашите въздухопречистватели са дело на добре познати в световен мащаб производители – Philips, Beurer, Lanaform, Dyson и Tesy.