Безплатна доставка

14 дни право на връщане

Звънни Сега

0888255366

Бърза доставка

Проверка на пратката

Плащаш при доставка

наложен платеж

Вентилаторни печки и духалки

Няма добавени продукти в тази категория

Леки, компактни, но същевременно супер мощни – това са характеристиките на всички вентилаторни печки, които ние от онлайн магазин Най-изгодно ви предлагаме. Те са идеалният отоплителен уред за малки помещения, където не е осигурено постоянно отопление. Уредите, включени в раздела са дело на утвърдени производители на електротехника, а ние ви ги предлагаме на супер изгодни цени.

Кои са техните предимства?

Както вече споменахме, всяка електрическа вентилаторна печка тип духалка от страхотната ни колекция е лека и удобна за пренасяне. Можете да я приберете в гардероба или в някой шкаф, и да я извадите, когато ви е нужно допълнително отопление в някоя стая. Бихте могли да взимате духалката със себе си на вилата, а дори и на почивка, ако планирате нощувка в зле отоплявано помещение.

Бързото топлоотдаване на духалката е още една причина тя да бъде все по-предпочитана. За разлика от други уреди, тя започва да отдава топлина непосредствено след като бъде включена в съответния работен режим. Инверторният принцип на работа на електрическите печки духалки позволява на топлата струя да изпълни бързо цялото помещение.

Високата степен на защита е валидна за всички качествени съвременни разработки. Защитните механизми ги правят напълно безопасни, за разлика от някои други видове отоплители. Дизайнът им е не само приятен за окото, но залага и на лесната преносимост и защитата от пожари и други инциденти.

При някои модели в основата на стойката или върху крачетата е монтиран бутон, който при повдигане на уреда изключва и реотаните и вентилатора. Всяко падане на печката води до нейното автоматично изключване. Това прави духалките идеални и за детски стаи. Липсата на директно нагряване на корпуса е още един аргумент в полза на безопасността.

Достъпната цена на тази група отоплители е един от най-важните аргументи, които бихме могли да изтъкнем. Със скромен бюджет можете да закупите последен модел вентилаторна печка Дипломат, при която комбинацията от стилен и функционален дизайн плюс високо качество на материали и изработка, са сигурна индикация за рентабилността на финансовата инвестиция.

Доколкото изобщо е възможно да се изтъкне някакъв недостатък на вентилаторната печка духалка, то това е по-високата консумация на електрическа енергия. Средната мощност на болшинството модели е около 2000 – 2500 W в зависимост от степените на работа. Добрата новина е, че много производители вече работят в посока оптимизиране на разходваната мощ, което ще доведе до по-икономична работа на духалката.

Някои от печките тип духалки имат и допълнителни работни опции. Те могат да отдават студен въздух и да бъдат използвани като стандартен вентилатор. Много удобна е CoolFan технологията, позволяваща духалката да се използва и в бани и други мокри помещения с цел тяхното подсушаване и отвеждане на парата. Наличния термостат ви позволява да контролирате температурата в помещението.

Какво ви предлагаме?

Това, с което вярваме, че ще ви спечелим са достъпните цени и високото качество на вентилаторните ни печки. Уредите ни са дело на водещи марки като Rowenta, съсредоточени в разработката на високофункционални и напълно безопасни електроуреди. Характерно за тях е значително пониженото ниво на шум, при работа на вентилатора.

У някои от моделите ни е налична и специална тиха функция, обозначена с маркировка „silence function, 45db(A)”, която ще видите както в описанието на самия продукт, така и в книжката с техническите характеристики, предоставени от производителя. Отоплението вече няма да заглушава телевизора и разговорите ви с близки и приятели. Топлият дом е шумен, само когато неговите обитатели са радостни и се чувстват комфортно.

Даваме ви възможност да съобразите цвета на своята духалка с този на интериора в стаята, в която ще я използвате. Изборът ви се простира между светло и тъмно сиво и комбинация от черно и сиво. Всеки уред е придружен от гаранция, осигуряваща техническа поддръжка в гаранционния период. Улеснението да закупите уреда онлайн е предимство, от което вярваме, че ще се възползвате.