Безплатна доставка

14 дни право на връщане

Звънни Сега

0888255366

Бърза доставка

Проверка на пратката

Плащаш при доставка

наложен платеж

Радиатори за отопление

Покажи :СписъкРешетка
Покажи :
Сортиране по :

Масленият електрически радиатор си остава рентабилно решение за отопляване на малки и средни по площ помещения. Ето защо радиаторите заслужават да имат отделна секция, в която да се запознаете с нашите предложения и да изберете уреда, отговарящ на вашите изисквания по отношение на ефективност и цена. Онлайн магазин Най-изгодно ще ви съдейства ако изпитате затруднения в избора и с информация по интересуващите ви технически въпроси.

Нужни ли са и кога?

Въпреки постоянно повишаващата се цена на електрическата енергия, хиляди български домакинства използват електрическите радиатори за отопление на различните стаи в дома си. Радиаторът не е рентабилно решение за целия отоплителен сезон, но той дава значително удобство в непредвидени ситуации.

Ако дадена стая във вашия дом не е постоянно отоплявана, тя може да стане обитаема през студените месеци от годината, стига да имате под ръка енергийно ефективен радиатор Теси, каквито присъстват в нашия каталог. Така, когато ви дойдат гости или цялото ви семейство се събере за празниците, всеки ще може да разполага с топло и уютно кътче, където да пренощува.

Предлагаме богата гама маслени радиатори на достъпни цени, защото те продължават да бъдат търсен отоплителен уред от масовия потребител. С добре подбран модел от каталога ни, ще си осигурите топлина и на вилата, както и в различните работни помещения, където липсва постоянен източник на топлинна енергия – кабинети, ателиета, работилници и др.

Предимства

Маслените ел радиатори имат редица предимства в сравнение с останалите средства за отопление. За разлика от печките и котлите на твърдо гориво, те не изискват предварителна подготовка за отоплителния сезон. Не е нужно да купувате горивото за огрев – дърва, въглища, пелети, газ. Липсва и трудоемкия процес, свързан най-вече с обработката на дървата и изхвърлянето на пепелта от тяхното изгаряне.

Принципът на работа на масления радиатор за отопление е много специфичен. За работата си той използва минерално масло, което в процес на нагряване отделя топлина, акумулирана от електрическия нагревател. Минералните масла са отличен проводник на топлината, затова радиаторите са източник на оптимален и постоянен топлинен комфорт.

За да отдаде радиаторът нужната температура, е нужно протичане на следния процес: Реотаните нагряват маслото, изпълващо отделните ребра на радиатора. Нагрявайки се достатъчно, ребрата затоплят въздуха в помещението. Интересен момент е липсата на изгаряне на кислорода в стаите. При радиаторите кислородът се запазва, за разлика от отоплителите с друг принцип на работа.

Говорейки за плюсовете на съвременните маслени радиатори, е редно да обърнем внимание на два изключително важни аспекта, характерни за тях – комфорта и безопасността. Най-новите разработки разполагат с прецизен термостат за управление на температурата, който при някои модели предлага и напълно автоматизиран контрол.

Сред нашите радиатори Tesy ще откриете възможност за автоматично задаване на температурата, без да е нужно допълнително да регулирате терморелето до желаната стойност на нагряване. Същевременно топлоотдаването на електрическия радиатор е значително удължено. Маслото остава топло за дълъг период от време, запазвайки и ребрата топли, дълго след изключване на отоплителя.

Безопасността е фактор с огромно значение при електроуредите, затова е важно да уточним, че масленият електрически радиатор не може да причини пожар, стига електрическата инсталация в сградата да разполага с нужните защити срещу токови удари и късо съединение. Радиаторите са признати за най-безопасни отоплители, използващи електроенергия.

Шумоотделянето е проблем за много от ел уредите за отопление и вентилация, но не и за маслените радиатори, които ние ще ви предложим на изгодна цена. Така например работата на климатика и вентилаторната печка тип духалка е свързана с известно (макар и доста занижено сред новите разработки) ниво на шум. Радиаторът е практически напълно безшумен. Единственият звук, който може да регистрирате е лекото пукане на ребрата вследствие нагряването.

Какво ви предлагаме?

Преди всичко нашият магазин ви дава удобство и икономия на време. Все повече български потребители купуват маслени радиатори от онлайн магазини като нашия, възползвайки се от ниските цени, на които ние ги предлагаме. Ако нямате време и собствен транспорт, заложете на електронното пазаруване, спестявайки време и средства за по-важни и по-приятни неща.

От нас имате възможност да закупите последен модел радиатор на водещи производители на битова техника, сред които: Tesy, Singer, First и Звезда. Всеки модел е отличен представител на своя клас, като дизайните и цветовете варират в широк диапазон. Цветовите вариации са бяло, сиво и черно, а широчината на различните модели се движи от 0.16 см до 140 см. Имайте предвид, че броят на ребрата определя капацитета на топлоотдаване на отделните уреди.