Безплатна доставка

14 дни право на връщане

Звънни Сега

0888255366

Бърза доставка

Проверка на пратката

Плащаш при доставка

наложен платеж

Конвектори за отопление

Покажи :СписъкРешетка
Покажи :
Сортиране по :

Онлайн магазин Най-изгодно ви дава достъп до най-добрите конвектори, предлагани на родния пазар. Техните цени и ефективност на затопляне ги прави предпочитан отоплител на различни места – в къщи, апартаменти, вили, офиси, учреждения и т.н. Макар да не може да замени по-мощните отоплители, конвекторът си остава идеално решение за не особено студените месеци от годината.

Кои са техните предимства?

Преди да разгледаме плюсовете на тази група електрически отоплителни уреди, е нужно да изтъкнем, че предлагаме единствено продукцията на водещи родни и чуждестранни производители. Тук ще срещнете последните модели конвектори Дипломат, Елдом, Атлантик, Теси, известни с икономичната си работа, стилен дизайн и пълна безопасност. Ще откриете и продукти на марките Singer, Ensa и Sun Way.

Сред ключовите ползи от използване на конвектори за отопление, е пълната липса на подготвителни и монтажни дейности. Дори стенните модели се окачват лесно на стената, като за целта всеки уред е придружен от нужните крепежни елементи. Ниското им тегло от около 3 - 4 кг, ги прави съвместими с всеки тип строителство – тухла, панел, гипсокартон и дърво.

За разлика от парните инсталации, конвекторите не се нуждаят от изграждане на сложна мрежа от тръби, водосъдържател и помпен агрегат. Компактният дизайн и тънко тяло на самостоящите и стенни конвектори не позволяват отнемане на твърде много от жилищното пространство. В същото време те са проектирани да бъдат елегантно допълнение към всеки интериор.

Знаем, че за много хора отоплението на електрическа енергия е свързано с допълнителен разход на финансови средства. Ето защо, ние подбрахме не само най-добрите, но и най-икономичните конвектори, разработени от водещи производители на електроуреди в нашата страна.

В сравнение с други отоплителни уреди на ток, един икономичен конвектор за стена или самостоящ ще отдели бързо желаната топлина, разпределяйки я равномерно в цялото помещение. За разлика от радиатора, топлината няма да се усеща силно единствено в непосредствена близост до тялото на конвектора.

Включените в каталога ни електрически конвектори разполагат с регулируем термостат и терморегулатор за контрол на различните степени на затопляне. С вградения си турбовентилатор, те осигуряват по-бързо затопляне на помещението и пълноценно разпространение на топлината.

Безшумната работа на качествения конвектор Atlantic, Diplomat, Tesy е гарантирана. Работата им протича при много по-ниско ниво на шум, в сравнение с климатика и вентилаторната печка тип духалка. Удобното механично управление и функцията за автоматичен контрол на температурата, са още положителни качества, за които държим да ви информираме.

Предназначение

Предлаганите от нас икономични ел конвектори не са конвеционално средство за топлене през зимните месеци, макар в добре изолирани помещения, те да успяват да осигурят благоприятна температура и уютна атмосфера в помещенията. Биха могли да се използват като самостоятелен източник на топлина през по-хладните есенни и зимни дни и нощи.

Ако смятате да използвате конвектор за отопление на дадена стая, то пълноценно топлоотдаване ще се получи в по-малки до средни по-площ помещения. Конвекторите на Дипломат и други утвърдени марки, са все по-предпочитани поради използваният от тях специален нагревателен елемент, нагряващ въздуха в помещението бързо и равномерно.

Тялото на болшинството от представените тук конвектори за стена и свободно стоящи, също се затопля и отдава топлина. В комбинация с изгодната им цена, те се оказват отлично решение за всички жилищни стаи. Благодарение на леката им конструкция, конвекторните отоплители могат да се използват на различни места. Лесно ще транспортирате уреда до вилата, за да имате нужния уют, когато сте там през уикенда и на празници.

Какво още е нужно да знаете?

Вече знаете, че съществуват свободно стоящи и модели тип стенен конвектор, но това, което вероятно не знаете, е какъв е техният принцип на работа. Конвекторът , както подсказва неговото име използва принципа на конвекцията, при който студеният въздух от помещението се поглъща от уреда и се нагрява, след което излиза през решетките в предната част на корпуса и се издига нагоре.

По този начин, се създава усещане за много по-бързо показване на температурите, а това кара все повече домакинства да залагат на отопление с електрически конвектор, какъвто ние можем да ви предложим на супер достъпни цени. Принципът на конвекцията е залегнал у голяма част от отоплителните тела, предлагани днес.

Конвекторите ще затоплят на мига дома ви, когато се приберете от работа вечер, и ще осигурят приятна атмосфера в стаите, които не се отопляват постоянно, правейки ги обитаеми, в случай че ви дойдат гости. Ние ще ви предложим богат избор от свободно стоящи, за стенен монтаж и комбинирани модели. Уредите ни разполагат с вградени защити от падане и прегряване, за да бъдете напълно спокойни, че с тях инцидентите са напълно изключени.

Предлагаме конвектори на цени, по-ниски от обичайните в страната, като всеки модел е придружен от гаранция. Тя ви дава право на гаранционно обслужване (сервиз) в случай на проблем в работата на уреда. Наред с всичко това, ние ви даваме възможност да пазарувате лесно и удобно от уюта на собствения си дом. Времето е дъждовно и хладно, а на вас не ви се излиза? Избирайки нашия онлайн магазин, това дори не е нужно.