Безплатна доставка

14 дни право на връщане

Звънни Сега

0888255366

Бърза доставка

Проверка на пратката

Плащаш при доставка

наложен платеж

Камини на твърдо гориво и пелети

Покажи :СписъкРешетка
Покажи :
Сортиране по :

Онлайн магазин Най-изгодно ви приветства с добре дошли в категорията, включваща богат асортимент от камини на твърдо гориво и пелети на достъпни цени. Те са предпочитани отоплители от болшинството български домакинства, поради икономичния им режим на работа и оптимално топлоотдаване. Нищо не създава такава топлина и уют, както дървата и пелетите.

Предимства

Причина да изберете камина на пелети не са единствено ниските цени, на които ви предлагаме своите отоплители, но и високата им ефективност в затоплянето на голям брой жилищни помещения. Техният коефициент на полезно действие е цели 89%, с което превъзхождат всички видове отоплители.

Изключително лесната им поддръжка, прави нашите пелетни камини на конкурентни цени идеално решение за всеки дом. Те се почистват изключително лесно, като пепелта от изгарянето е многократно по-малко от тази на печките и парните котли, използващи въглища и дърва. Наборът от настройки е фактор, от който модерният човек не би се отказал.

Високият клас пелетни камини на Дипломат например предлагат 60 комбинации на регулиране на мощността + четири степени на защита. Имат автоматично електронно запалване и дори опция за програмируем режим старт/стоп. Можете да използвате камината на пълен автоматичен режим, оставяйки си свободно време за по-приятни занимания.

Пелетните ни камини с водна риза разполагат с автоматичен програматор и имат вграден бункер за съхранение на пелетите. С тях отпада нуждата от дървообработка, каквато съществува при използването на дърва за огрев. В същото време са възможно най-екологично чистото решение, защото нито горенето, нито производството на пелетите не води до отделяне на въглероден диоксид.

Електронното управление и механиката на всяка една камина на пелети, която ще ви предоставим на най-изгодна цена осигуряват стабилна работа в случай на проблеми с електроподаването. Отоплителите Diplomat работят на 12 волта от вграден преобразувател от 220 волта и имат среден разход от 9 до 36 вата.

Всяка пелетна камина с водна риза на марката използва водонагряващ агрегат, представляващ тръбна конструкция, по подобие на корабните котли и тези в ТЕЦ-овете. Характерно за тях е, че са с висок КПД с минимален разход на гориво. Ефектният и функционален дизайн на пелетните ни камини е още една причина да промените изцяло принципа на отопление в своя дом.

Приложение

Приложението на включените в каталога ни камини на пелети с водна риза и на дърва, предвид ниската им цена е огромно. Те са идеално решение на различни по квадратура еднофамилни къщи, притежавайки способност да отопляват голям брой жилищни помещения. С прецизно подбран модел от каталога ни ще отоплявате освен стаите и коридорите и сервизните помещения в дома си.

Водосъдържателите при камините на дърва се използват и с цел затопляне на вода в електрически и други бойлери. Те не просто имат икономичен режим на работа, но и с това си свойство, ви позволяват да икономисате други скъпи ресурси, какъвто е електрическата енергия. Всяка камина с пелети, предлагана от нас ще ви грабне не само с ниската си цена, присъща за всички стоки в магазина ни, но и с безупречното си качество.

Нашите камини отговарят на всички нормативни уредби за безопасност, включително европейските директиви. Маркировката “CE” е доказателство за преминати тестове за съвместимост с мерките за безопасност и качество на уредите. Използват прости по устройство и експлоатация механизми и вентилатори, обезпечаващи дългогодишна безаварийна работа.

След всичко посочено до тук, става ясно, че всяка пелетна камина с водна риза би била подходяща освен за частни домове, и за семейни хотели и къщи за гости, както и за по-малки административни учреждения. Уредите са придружени от сертификат за качество и пълна гаранция за фиксиран от производителя времеви период, различен за различните модели.

Защо да изберете нашия магазин за покупката?

Причина да закупите камини с водни ризи на пелети от електронния ни магазин са не само ниските цени, на които се предлагат всички модели в раздела. Ние, освен това ви даваме удобство на пазаруване, тъй като няма да ви изискваме от вас физическо присъствие за финализиране на сделката.

Поръчките се изготвят онлайн, като при въпроси и нужда от съдействие, сме изцяло на ваше разположение. Знаем, че разнообразието от камини на твърдо гориво в каталога ни е огромно, а това може да обърка дори хората, които вече са набелязали план и знаят кои уреди отговарят на техните изисквания и предпочитания.

Тук ще откриете не само качествени стоки от ново поколение, но и коректност, експедитивност и внимание. Осигурете си топъл и уютен дом още днес на цена, по-ниска от тази, която вече имате готовност да платите.