Безплатна доставка

14 дни право на връщане

Звънни Сега

0888255366

Бърза доставка

Проверка на пратката

Плащаш при доставка

наложен платеж

Електрически камини

Покажи :СписъкРешетка
Покажи :
Сортиране по :

Камината е отоплител без аналог по отношение създаването на уют и романтична атмосфера. Всеки би желал да има в дома си жив огън, който да сгрява не само тялото, но и душата, но за жалост, това не винаги е възможно. Онлайн магазин Най-изгодно бг ви предлага страхотна алтернатива – електрически камини на цени, много по-ниски от стойността на истинско огнище с жив огън.

Вече ще можете да се радвате на приятна топлина у дома и на уют, който никой друг отоплителен уред няма качествата да създаде. Електрическите ни камини ни са дело на престижната марка Diplomat, а това говори красноречиво за тяхното качество, визия, дълъг работен живот и степен на безопасност. Цените на уредите ни са отново едни от най-ниските в страната.

Кои са техните предимства?

Една от причините да изберете електрическа камина от нашия каталог, е невероятно реалистичното усещане за жив огън, създавано от уредите на Diplomat. Ще имате напълно реалното чувство, че в стаята гори истинска камина, като единствено няма да чувате приятното пукане на истински дърва.

Ефектните пламъци на нашите декоративни камини на ток ще създадат истински празнична атмосфера в дома ви. Само си представете коледните празници, когато цялото ви семейство и любими хора са се събрали около пищната трапеза, а в стаята цари пълна хармония, не без помощта на камината. Топлината, излъчвана от нея е мека и приятна – точно каквато създава истинската камина.

Посочвайки огромните плюсове на декоративните ни електрически камини, освен супер ниската им цена, е нужно да изтъкнем и безкрайните възможности за позициониране на отоплителното тяло. Поради принципа им на работа (електрическо захранване) не ви е нужен комин за отвеждане на дима от изгарянето на дървата.

Декоративните камини на ток могат да се поставят не само във всяка стая, но и във всяка част от помещенията. Единственото, което трябва да съобразите е близостта на контакт, в който да включите електрическия уред. Няма да ви се налага също да носите дърва и изнасяте събралата се пепел. Това е едно от досадните задължения при отопление на твърдо гориво.

Нещо много важно, което ще ви даде максимално спокойствие и увереност, че покупката на една от чудесните ни електрически камини за стена е правилно решение, касае вградените в уредите защити. Всеки модел, предлаган от нас има вградена защита срещу прегряване. За разлика от камините на дърва и газовите печки, ел камините не се нуждаят от непреъснато наблюдение.

Освен това, всяка камина на ток Diplomat е с вграден терморегулатор, чрез който можете да изберете степените на отопление. В зависимост от избраната настройка, уредът отдава хладен, топъл или горещ въздух. Ниската консумация на електрическа енергия е също фактор от огромно значение. С мощност от едва 1850W сметките ви електричество няма да се повишат драстично.

Предвид изключително ниското тегло на декоративните ни отоплители, спокойно можете си вземете електрическа камина за стена, без да са ви нужни специални крепежи и монтажни стратегии. Теглото от едва 6.5 кг, ви дава възможност да местите камината в различните стаи на своя дом или вила. Можете без проблем да я вземате със себе си навсякъде, където ще ви бъде нужна меката живителна топлина на живия огън.