Безплатна доставка

14 дни право на връщане

Звънни Сега

0888255366

Бърза доставка

Проверка на пратката

Плащаш при доставка

наложен платеж

Отоплителни уреди

Покажи :СписъкРешетка
Покажи :
Сортиране по :

Малко магазини за нови отоплителни уреди могат ви предложат съвременни решения на толкова достъпни цени. Онлайн магазин Най-изгодно е решен да ви представи най-добрата оферта, що се отнася до битовата техника и електроника. Ясно е, че уредите за отопление не правят изключение. Сами ще се уверите в това, запознавайки се с техническите характеристики и с цените на нашите продукти.

Защо тази категория трябва да представлява интерес за вас?

Предвид смесения климат в страната ни и сравнително суровата зима, отоплението е от огромна необходимост, но в страната ни, то понякога е равносилно на лукс. Отоплителите на твърдо гориво са решение, от което няма да можем да се възползваме дълго. С Европейска директива, от 2020 г използването на твърдо гориво влиза под забрана.

Време е да помислите за рентабилна алтернатива, ако в момента използвате печка на дърва или локална парна инсталация. Ние ви я предлагаме под формата на разнообразни като принцип на работа електрически отоплителни уреди. Електричеството ще се окаже единствен източник на топлина на хиляди български домове, тъй като газификацията на частните домове е мираж, който няма скоро да се превърне в реалност.

Какво ви предлагаме?

Уредите, създаващи топлина и уют в домовете търпят непрекъснато развитие. Дизайнът им е все повече насочен към икономичната и интелигентна работа, а визията им ги превръща в стилен аксесоар към обзавеждането в съвременния дом. Разглеждайки нашата колекция ще поискате с радост да се отървете от старата печка на дърва, от чугунения радиатор и от газовата бутилка.

Ние ви предлагаме разнообразие от икономични електрически уреди за отопление, за да се налага да избирате дали да осигурите комфорт на своето семейство или храна на семейната трапеза. Отоплителите ни покриват широк диапазон от технологични разработки. Между тях ще откриете преносими и компактни, и големи и мощни.

При нас изборът ви се спира между:

Радиатори и конвектори

Маслените ни радиатори ще се харесат на хората, които харесват динамичните решения. Тяхното предимство се състои във възможността да бъдат лесно премествани в различни жилищни помещения в зависимост от моментната ситуация и нужди. Радиаторът днес е коренно различен от своя предшественик. Той е значително по-лек и компактен, но същевременно много по-ефективен като топлообмен.

Конвекторите са една силно предпочитана днес група отоплителни тела. При тях съчетанието между икономия на енергия и ефективност на топлоотдаването е решаващ фактор за много потребители. Разполагаме с богат асортимент от конвекторни отоплителни уреди Теси, както и с модели на марките Дипломат, Singer, Atlantic, Ensa и много други. Сред тях ще откриете варианти със стенно окачване, а също и подови/стоящи.

Печки

Вентилаторните печки са чудесно решение за бързо затопляне на помещенията. Те са специална група електрически отоплителни уреди – икономични по отношение на ел консумация и жилищно пространство. Още по-удобни са от маслените радиатори, когато се наложи да бъдат премествани, а освен това предлагат равномерно разпределяне на топлината от нагревателите.

Сред печките ни има и модели с инфрачервени и карбонови нагреватели. Инфрачервените нагревателни елементи са интересни с това, че работят в спектъра на дълговълновите инфрачервени лъчи. Идеални са за отопление на бани, а също и на тераси и други открити пространства. При тях приоритетно се загряват телата, а не околния въздух, което обуславя ниската им консумация на електроенергия.

Защо да изберете нас за покупка на нов източник на топлина?

Магазинът ни е известен с това, че предлага последните разработки при битовата техника. Колекцията ни от икономични, енергоспестяващи отоплителни уреди на ток ще покрие изискванията на взискателните потребители, както и на домакинствата с по-скромни финансови възможности.

Отоплението на домовете е първа грижа на модерното общество, наравно с прехраната, медицинските грижи, образованието и сигурността. Магазинът ни ви дава достъп до качествени продукти, каквито вероятно не се предлагат във вашия град. Ако живеете в малко населено място, онлайн покупката на отоплителен уред е най-доброто възможно решение.

БЪРЗО ПОВИКВАНЕ