Конвенционални климатици

Няма добавени продукти в тази категория

Най-изгодно бг ви дава възможност да се сдобиете с чисто нов конвенционален климатик изцяло онлайн. Уредите ни са модерна разработка, гарантираща дълъг експлоатационен живот и по-нисък от обичайното разход на енергия. Продуктите ни са подходящи не само за жилища, но и за търговски и офис помещения, поради високата си мощност и широка струя на въздущния поток.

Какво представляват?

Обикновените/ конвенционални климатици разполагат с компресор, работещ с постоянни обороти. Тоест, когато предварително зададената температура се промени, компресорът започва да работи на максимални обороти, докато достигне желаните температурни параметри. С достигане на избраната стойност, движещите компоненти на климатика се изключват автоматично.

Управлението на конвенционалната сплит система се намира в тялото на уреда. То е базирано на три датчика – за околната температура, за температурата на вътрешния изпарител и датчик за размразяване, с какъвто не всички уреди от този тип разполагат. Принципът на работа на конвенционалния климатик е значително по-прост от този на инверторния.

Накратко, горепосочените датчици изпращат информация към електронната система, намираща се в тялото на уреда, на което системата реагира активирайки или спирайки компресора посредством група релета. Недостатък, изтъкван от някои специалисти е по-високата консумация на електричество на конвенционалните климатици, както и по-шумната им работа.

Предимства

Има редица причини да обърнете внимание на нашите конвенционални климатици, една от които е изгодната им цена. Един от плюсовете е дългосрочната им и надеждна работа. Поради по-простата схема на действие и по-малък брой електронни операции, нуждата от сложни и скъпи ремонти се намалява многократно.

Тъй като климатикът е освен всичко и част от интериора, неговият дизайн съвсем не е без значение за купувача. Уредите ни са не само ефективни, но и с много приятна, елегантна визия, подхождаща на всеки модерен интериор. Характерно за тяхната работа е, че стартирането започва при ниски стойности на напрежението.

Климатиците ни от тип конвенционални са проектирани по начин, осигуряващ широка и силна струя на въздушния поток. В режим отопление, те не изискват значително време за отделяне на топъл въздух. Независимо кога е включван последно, компресорът бързо достига параметрите, нужни за отопление на помещението.

Конвенционалните климатици са подходящи не само за охлаждане/ затопляне на жилища. Те се използват успешно в големи производствени предприятия и складови бази, където поддържането на постоянни температурни стойности е от ключово значение за технологичния процес.

Защо да изберете нашия сайт за покупката?

Днес масово предпочитания начин за пазаруване е онлайн покупката, особено що се касае до обемните и сложни като конструкция конвенционални климатици. Ако ви е нужен точно такъв тип сплит система, която да топли през зимата и охлажда през лятото, магазинът ни е чудесният избор.

Позиционирайки се в глобалната мрежа, ние сме достъпни за потребителите от цялата страна. Лесно е да намериш уреда, който търсиш в големите вериги, когато живееш в столицата или в друг от големите градове на страната, но не и ако се намираш в малък провинциален град на българия. Предлагаме битова техника с безупречно качество, и то на изключително достъпни цени.

Новият ви климатик е при нас и очаква да направите своята заявка. Ако ви липсват достатъчно средства в момента, имате възможност да вземете климатика и на разсрочено плащане. При нужда от разяснения относно параметрите на конкретен модел, не се колебайте да се свържете с нас чрез формата за онлайн чат или на посочените в сайта ни фирмени телефони.