Колонни климатици

Покажи :СписъкРешетка
Покажи :
Сортиране по :

Поставянето на колонен климатик е целесъобразно при помещения с много обширна площ, като самият той изисква малко пространство, тъй като се поставя на земята. Съвременният модел с форма на колона е проектиран по инверторна технология. Тя осигурява мощно и безшумно охлаждане/затопляне с помощта на интелигентен компресор и сплит система.

Инверторната технология

Компресорът стартира плавно, повишавайки оборотите си равномерно до достигане на конкретна температура. Налягането остава в неизменни стойности, заради непрекъснатата работна честота на вентилаторите, които се движат и след постигане на желаното затопляне/охлаждане. Резултат: инверторните колонни климатици работят под постоянно налягане, без да им е необходимо повторно захранване. Така те спестяват голям процент електричество. Системата изпълнява саморегулираща функция чрез сензори.

По-бавната трансформация на електроенергия инверторният климатик компенсира със стабилна градусова амплитуда и мощни затоплящи свойства. “Интелигентните“функции пък го превръщат в мултифункционален регулатор на въздушният поток, който освен това и поддържа функционалността си самостоятелно.

Тропическа горещина и леден хлад при нисък разход на електричество

Посещавайки Nai-Izgodno.bg, можете да създадете изцяло различна атмосфера в дома, офиса и заведението си. Уютът ще стане ваш неизменен спътник, с покупка на климатик колона от най-известните производители на пазара, сред които са Chigo и Treo. Продуктите са прекрасен декоративен мотив за всяко помещение, които са в състояние да стоплят/охладят почти цялата квадратура на стандартен апартамент.

Мощната въздушна струя, обхващаща изключително широк периметър е отличителна черта на всичките ни уреди. Китайското климатично оборудване се откроява с оптимална работа при ниско стартово електричество. Инверторният компресор поддържа постоянен работен капацитет след включване, спестява значителен процент разходи за електроенергия. Уредите с тази марка осигуряват охлаждане и затопляне в голяма температурна амплитуда -15 ÷ 46 /-15 ÷ 24 °C.

Красивите климатици колонен тип на китайската компания изпъкват с хармоничен дизайн и безшумна функция. Той съвсем не заема толкова много място, а стройният оребрен корпус по-скоро допълва и разкрасява интериора. Напълно дискретен и изключително мощен, той променя сезонът в сградата само след едно включване. Функцията Авторестарт е част от саморегулаторните му свойства, а интелигентната опция за размразяване гарантира дълготрайна експлоатация.

Покупката на колонни климатици с цени, по-изгодни от сумите в магазини за битова техника, е почти доживотна инвестиция. Китайските продукти са проектирани за дългогодишна интензивна работа, улеснена от многобройните самовъзстановителни опции. Сензорна система спомага за адаптиране към температурата на околната среда, както и за автоматично изключване на компресора.

Три нива на комфорт

Магазинът ни предлага приятелска грижа за комфорта ви с високоскоростен трифазен климатик TREO, съчетаващ най-високотехнологичните тайни на японската марка. Семплият дизайн с фини ребра украсяват всяко помещение, като същевременно оптимизира температурата вътре с мощна въздушна струя, достигаща всяка точка, и технология за дългосрочна продуктивност.

Инверторен модел с най-функционалната и икономична DC (Direct Current)  сплит система, той достига до нужното налягане чрез непроменлива честота на захранване, която впоследствие се преобразува в трифазна. Така проектираният уред спестява до 56% електроенергия при работа и достига енергиен клас А.

Двойно по-производителен при слабо захранване, той работи в диапазон -15 - 43°C, като охлажда/затопля помещението напълно безшумно. Състои се от два корпуса, като външният е с вграден нагревател против замръзване. Каталогът ни предлага този колонен климатик на цена, приемлива дори и за финансово ограничените потребители. Оборудвайте дома си интелигентно!