Касетъчни климатици

Покажи :СписъкРешетка
Покажи :
Сортиране по :

Уредите, познати като касетъчни климатици, са предназначени за монтаж или прикрепване към таванно пространство. Те са модерен и много по-удобен вариант за излъчване на охладен/затоплен въздух. Стандартният стенен климатик извършва това действие от една точка. Касетъчният модел осигурява четиристранно обветряне. Това означава равномерно охлаждане/отопление и регулиране температурата на въздуха за периметър от цели 360 градуса. Въздушната струя е навсякъде, защото всеки сантиметър от климатика работи активно.

Струята се разпространява в хоризонтална траектория, което предотвратява замърсяване на тавана и съхранява цветовете му. Въздействието на климатика се усеща във всяка точка от помещението – модерните уреди от този тип са предвидени за всеки тип квадратура. Мощни, регулируеми, с дълготрайни филтри за многократна употреба – касетъчните климатици обединяват приятната визия с първокласна производителност.

Най-изгодните климатици - “касета“

Магазин Nai-Izgodno.bg разполага с категория конвенционални инвенторни климатизиращи уреди тип “касета”. Chigo е сред най-популярните производители в селекцията, а продуктите на марката са съчетание от перфектен дизайн и непрекъсната мощна охлаждаща/затопляща струя. Външен и инверторен корпус са обединени в красивата визия на касетата, пригодена за стандартен таван, но и за последен модел окачен таван.

Постепенното затопляне и охлаждане е проблем от миналото – климатиците работят с пълна скорост още от стартовият момент на включване. Поддържат постоянни градуси на въздуха дори и в помещения с огромна квадратура, което ги прави предпочитани за големи офис помещения и дори индустриални зали. Корпусът може да се скрие в тавана, като видима остава само външната оребрена конструкция.

Предлаганият модел касетъчен климатик е с изключително безшумен режим, за разлика от конвенционалните уреди. Постоянна и мощна въздушна струя в 4 посоки е пропускана незабележимо и напълно дискретно, като единствено комфортната температура в помещението напомня за присъствието му. Освен многобройни настройки за регулиране на температурата, моделът разполага със самодиагностичен прибор, който само изключва уредът при наличие на проблем. Функцията оптимизира дългосрочната му производителност.

Управлението и настройките се контролират от всяка точка на помещението с дистанционно управление. Компактният и лесен за монтаж корпус е също толкова адаптиран към удобството на потребителя, както и работните функции. Цената му е изключително изгодна в магазина ни. 

Колонен модел Chigo

Магазинът ни разполага и с уреди за климатизация модел "колона”. Те изискват повече пространство и се поставят директно върху пода, но корпусът им е толкова елегантен и модернизиран, като този на касетъчните модели. Силна въздушна струя обветря пространството в достатъчен периметър, за да осигурява постоянно свежа и прохладна атмосфера. Този тип климатик се използва за промяна на температурата в огромни площи и е достатъчно мощен за цялата площ на стандартно жилище. 

Работните му функции стартират безпроблемно при ниски температури и са с повишен интензитет, синхронизиран с по-големият му корпус. Нагънат в инверторното тяло нагревател оптимизира светкавично бързото затопляне през студените месеци. Уредът е не само евтин, но и енергоспестяващ. 

Той функционира чрез вграден компресор. Предимствата от този детайл се откриват при включване и промяна в температурните настройки. Високооборотният компресор се активизира в пълна степен и не понижава мощността си, докато не достигне зададената стойност. 

Той е свързан със сплит система в инверторният корпус – съвкупност от сензори, реагиращи на промени във външната температура, топлината на вграденият изпарител и сензор за интелигентно саморазмразяване. Силен старт, интензивно действие и няколко работни режима – такива са нашите климатизиращи уреди.