Инверторни климатици

Покажи :СписъкРешетка
Покажи :
Сортиране по :

Инверторните климатици работят с променлива мощност спрямо условията, докато обикновените използват винаги една и съща мощност. Например ако вие сте задали температура от 22 градуса, а температурата в стаята е 21 градуса, инверторният климатик ще превключи на по-малка мощност, понеже температурата е почти постигната.

По този начин се пести енергия. Ако обаче датчиците на климатика засекат, че температурата е 15, а зададента температура от вас е 22, то той ще увеличи мощността си, за да постигне 22 градуса. Обикновените климатици не могат да променят мощността си и заради това са по-неикономични.

Търсите качествен инверторен климатик на изгодна цена? На тази страница на онлайн магазин Най-изгодно. Бг ще го намерите. В колекцията ни присъстват най-добрите съвременни разработки при този клас уреди, отличаващи се със стилен дизайн, висока функционалност и икономичност. Предвид голямото разнообразие от продукти на утвърдени производители, е възможно да се затрудните в избора на модел.

Защо са идеалното решение за вашите нужди?

Нашите инверторни климатици са подходящо решение за почти всеки потребител, и то не само заради достъпната им цена, но и заради високият им капацитет на полезно действие. Инверторният климатик е всъщност следващата стъпка към постигане на съвършен принцип на работа. Именно на работните му свойства ще обърнем малко повече внимание.

Инверторните сплит климатици използват технология, чийто принцип на действие се състои в контролиране и промяна на оборотите на компресора, с което се постига плавна промяна на отдаваната/консумираната мощност. Самото название – „инвертор” идва от английската дума invert (преобразуване).

Инверторите използват електрически преобразувател, който по електронен път регулира напрежението, електрическия ток и честотата на работа на вградения в уреда компресор. Целта е с повишаване на оборотите да се повиши и количеството компресиран фреон. Казано по-просто, Променяйки оборотите на компресора, уредът променя количеството отнета/отдадена топлина, подавайки повече или по-малко фреон към топлообменниците.

За да ви убедим, че почти всеки модел инверторен климатик, предлаган от нас на конкурентни цени е идеално решение за вас, е нужно да разгледаме ключовите предимства на тази категория уреди, а те не са никак малко:

  • Икономични и в двата работни режима – по-ниска консумация на електричество;
  • С по-дълъг работен живот, предвид плавното (стъпково) повишаване на оборотите на компресора при старт;
  • По-тиха работа на компресор и вентилатори;
  • Значително по-висока ефективност в режим отопление при ниски външни температури;
  • Прецизен контрол и поддържане на зададената температурна стойност, благодарение на по-големия брой датчици, изпращащи данни към електронното управление на климатика.

Вярваме, че аргументът, който ще наклони везните в полза на нашите евтини инверторни климатици, е по-ниската консумация на електроенергия при тях. Никой не иска да плаща високи сметки за ток, само защото си е осигурил малко комфорт – прохлада през лятото и топлина през зимата.

Инверторът е значително по-ефективен и в двата работни режима – отопление и охлаждане. Той показва по-голяма прецизност в поддържането на желаната температура в помещението, докато обикновените уреди демонстрират колебание в рамките на 2 – 3 градуса. Безшумната работа както на компресора, така и на вентилаторите на външното и вътрешното тяло е поредният плюс на инверторната система, към който няма да останете равнодушни.

Защо да се доверите на нас за покупката?

Основен аргумент в полза на предлаганите от нас инверторни климатици са ниските им цени. Стремим се да предлагаме битова техника на цена, съобразена с финансовите възможности на средностатистическия български потребител. Освен това, магазинът ни ви дава възможност да си спестите разходите и главоболията по транспорта на уреда, закупен онлайн. Времето, икономисано с онлайн покупката също не бива да бъде подценявано.

От категорията можете да закупите инверторен климатик на водеща марка, за да имате пълна гаранция за рентабилността на своята инвестиция. Предлагаме най-новите разработки на марките: Panasonic, Fuji Electric, Diplomat, Airwell, Chigo, Arielli, Aux, Daikin, Treo, Midea и много други. Цените ни варират между 650 и над 4000 лв, за да може всеки клиент да намери решението, отговарящо на финансовите му възможности.