Хладилник с фризер LG GBB-548GVQZE

Хладилник с фризер LG GBB-548GVQZE
Хладилник с фризер LG GBB-548GVQZE

Код на продукта : GBB-548GVQZE
Гаранция: 24 месеца
Тегло: 99 кг
Размери: (Д/Ш/В) : 74 см / 70.5 см / 185 см
Наличност : В наличност

5 години пълна гаранция! Период на промоцията: 01 октомври 2018 г. - 31 януари 2019 г.
*За да е валидна вашата допълнителна гаранция напълно безплатно, трябва да регистрирате закупения уред на интернет страница www.dopulnitelnagaranzia.com. Крайният срок за регистрация на уреда е 30 дни след извършване на покупката.

Цена : В наличност1 669 лв.
Количество :+
-
  - или -  
Кредитен модул UNI Credit за OpenCart 19.68

Вземи само за 158.65 лв.

12 x 158.65 лв.

Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 155.77 лв. на месец

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Инверторен линеен компресор
Технологията с инверторен линеен компресор на LG прави хладилниците на компанията лидери в индустрията по спестяване на енергия 1), продължителна свежест, нива на шума, вместимост и издръжливост 2).
Инверторният линеен компресор, който е собствена разработка на LG, има само една точка на триене, за разлика от конвенционалните компресори, които са по-шумни. Тъй като се състои от по-малко части, той е изключително надежден, затова за него даваме 10 години гаранция.

Освен това, LG ви гарантира висок клас на износоустойчивост, на базата на резултатите от "ускорен 20-годишен тест за продължителност на живота" на VDE*.

1. Сравнение с хладилник с LG конвенционален бутален компресор.
Сравнение на потреблението на енергия и нивото на шума на LGE моделите GBB530NSCXE и GBB530NSQWB на базата на VDE изпитване.
2. Сравнение на средната скорост на износване на LG инверторен линеен компресор FLA150NBMA и LG бутален компресор CMA121NAEM на базата на VDE изпитване.
Изпитването е проведено в съответствие с вътрешния протокол на LG за "ускорен 20-годишен тест за продължителност на живота".
Скоростта на износване е резултат от средното износване в размерите на вътрешните компоненти на всеки тип компресор.

*VDE e асоциация за електронни и информационни технологии, както и за сходни науки, технологии и приложения.
Охладителна секция с баланс на влагата
Това е контейнер със специално оребряване, което позволява влагата да се събира и изпарява постепенно върху горната вътрешна част на контейнера (тавана). Така се подържа оптимално ниво на влагата във вътрешността му, а плодовете и зеленчуците остават свежи по-дълго време.
Интелигентна диагностика
Спестете време и средства! Благодарение на новото революционно решение с интелигентна диагностика Smart Diagnosis™ на LG, вече не трябва да се притеснявате за конкретно дефиниране на възникнал проблем с вашия продукт, както и многословното обяснение на сервизния сътрудник. В случай, че възникне проблем, то тогава натиснете бутона, доближете приемника на вашия телефон и задръжте определения бутон за около 3 секунди. Така, вашият хладилник ще изпрати техническата неизправност до сервизния предстaвител посредством гласови сигнали. Край на комуникационните проблеми и посещението на oторизирани сервизи! Бързо и лесно решение за всеки технически проблем с новата серия интелигентни хладилници на LG!
Сгъваем рафт
Сгъваем рафт
Използвайте и комбинирайте пространството, както пожелаете. Благодарение на изключителната система от рафтове в този хладилник, не трябва да се притеснявате за високите съдове, вече спокойно можете да ги поберете.
Издърпващ се рафт
Можете лесно да издърпате този рафт, за да достигнете лесно до съхранените на него храни.
Основни характеристики
Инверторен компресор:
да
Годишна енергийна консумация:
294 kWh
Тегло
99 кг.
Гаранция
24 месеца
Хладилници
Вид
Хладилник с фризер
Тип
Bottom Freezer
Цвят
бежов
Общ обем (литри)
445
Енергиен клас
A++
Ниво на шум dB(A)
41 dB
Брой компресори
1
Система No Frost
да
Индикация за отворена врата
да
Размери (Ш, Д, В), cm
70.5 x 74 x 185
Обем на хладилната част (литри)
326
Обем на фризерната част (литри)
119
Лесна поръчка

Хладилник с фризер LG GBB-548GVQZE × 1 бг.

    Цена:1 669 лв.