Безплатна доставка

14 дни право на връщане

Звънни Сега

0888255366

Бърза доставка

Проверка на пратката

Плащаш при доставка

наложен платеж

Сушилни за дрехи

Покажи :СписъкРешетка
Покажи :
Сортиране по :

Добре дошли в една от специалните ни категории. Онлайн магазин Най-изгодно ви представя страхотната си колекция от сушилни машини, а те, както всичките ни продукти са на невероятно изгодни цени. Сушилнята не е лукс, а уред от първа необходимост. Простирането на прането не винаги е възможно, а в този случай нямате друга алтернатива.

Кои са нейните предимства?

Съвременната сушилня за дрехи е доста различна като принцип на работа от своя предшественик. Все още битува мнението, че тя поврежда и намачква фатално тъканите, но с новите уреди това няма как да се случи. Последните технологии работят не само в посока ускоряване на процеса и подобряване неговата ефективност, но и по-отношение на грижата за различните материи.

Последното поколение сушилни за дрехи на марките Бош, АЕГ, Горение, Уърпул нямат аналог по отношение на прецизност на управлението и спестяване на времето, нужно за пълното изсушаване на прането. Те използват различни технологии на изсушаване, като освен познатите ни Dryer и Heat Pump, днес можем да се насладим и на технология Термопомпа, чрез серията HotPoint на Ariston.

Сред многобройните работни параметри на съвременната сушилня ще срещнете специални програми, чрез които можете да настроите уреда да обработва с внимание различните видове тъкани. Имате възможност да изберете програма: затопляне, програма за тъмни, памучни, вълнени и копринени дрехи, както и опция за олекотени завивки и програма за лесно гладене.

Сушилните са изключително необходими през всички сезони, макар през лятото, при възможност за простиране на открито да се оказватат за кратко излишни. Вече не е нужно да следите прогнозата за времето, за да включите и в прането в графика си с домакински задължения. Дъжд или слънце – за вас няма значение, защото прането ви ще бъде винаги идеално сухо и свежо.

За натоварения човек е невъзможно да простира и прибира прането си навреме. Съвременните технологии са създадени, за да облекчат милионите домакинства по света, които просто отказват да действат по стария и крайно неудобен начин. Ако сте един от тях, значи е време да се сдобиете със сушилня Bosch, Whirlpool, AEG или друг модел от нашата колекция.

Как да изберете подходящия уред?

Не е важно само да заложите на качествена сушилня за дрехи на изгодна цена, а да изберете модел, който отговаря напълно на нуждите на вашето семейство. Помислете какво количество пране ще бъде нужно да изсушавате, след което потърсете модел с подходящия капацитет на отвора. Капацитетът на нашите уреди варира от 7 до 9 кг.

Необходимо е да помислите и за начина, по който искате горещата пара да бъде извеждана по време на обработката. В случая ще трябва да обмислите внимателно и местоположението на своята нова придобивка.

Двата основни типа сушилни са: кондензиращи и с отдушник. Кондензиращите отвеждат кондензиралата пара в специален резервоар или директно тръбите за отпадна вода посредством помпа. Моделите с отдушник е нужно да бъдат разположени до прозорец, защото топлият въздух се отвежда през маркуч. Маркучът може да се включи и в канализационната шахта.

Ако не сте от хората, които имат време и обичат да гладят, е добре да се насочите към страхотните ни сушилни Бош, Уърпул, АЕГ с възможност за двупосочно въртене на барабана, при което дрехите се мачкат значително по-малко. Имате опцията и да използвате програмата, оставяща прането леко влажно за по-лесно гладене.

Именно програмируемите работни възможности са тези, заслужаващи по-специално внимание, при избора на сушилня, наред с възможните цени. Освен да регулирате температурата спрямо материята, можете да следите оставащото време до края на работния цикъл, както и да включите защитата срещу пресушаване, в случай че сред тоалетите и спалното ви бельо има и такива от вълна и коприна.

Важно е да помислите и как сушилнята ще се отрази на месечните ви сметки за електричество. Уредите от енергиен клас В са по-изгодни по отношение на първоначалната инвестиция, но клас А, А+ и А++ пестят от 30 до 50% електроенергия. Ако мислите в дългосрочен план ще заделите малко по-висок бюджет, който с времето ще се компенсира с по-ниските сметки за  ток.

Функцията отложен старт е присъща на почти всяка сушилня, присъстваща в каталога ни, без значение каква е нейната цена. Тя ви дава възможност да настроите таймер за стартиране на работа. Така няма да бързате да се приберете, за да се погрижите за дрехите, кърпите и бельото на своето семейство. Ранното ставане преди работа също ви е спестено.

Цени, съобразени с вашите възможности

Цените на страхотните ни сушилни машини са супер изгодни, особено предвид факта, че са битова техника последно поколение на водещи в световен мащаб производители. Ниската цена на продуктите ни не бива да ви навежда на мисълта за някаква уловка или нередност. Всеки модел се предлага в пълна техническа изправност и с нужната гаранция за сервизно обслужване.

Стойността на сушилните отговаря напълно на техните технически характеристики и работни възможности. В случай, че в момента не разполагате с нужните средства, от нашия магазин можете да вземете сушилня на изплащане. Защо да отлагате повече? Ние ще ви помогнем да сбъднете още днес своята мечта за комфортен и супер модерен дом.

БЪРЗО ПОВИКВАНЕ