Безплатна доставка

14 дни право на връщане

Звънни Сега

0888255366

Бърза доставка

Проверка на пратката

Плащаш при доставка

наложен платеж

Перална машина със сушилня AQUALTIS Hotpoint Ariston AQD970D 49 EU

Перална машина със сушилня AQUALTIS Hotpoint Ariston AQD970D 49 EU
Перална машина със сушилня AQUALTIS Hotpoint Ariston AQD970D 49 EU

Код на продукта : AQD970D 49
Гаранция: 36 месеца
Тегло: 75.8 кг
Размери: (Д/Ш/В) : 61.6 см / 59.5 см / 85 см
Наличност : В наличност

High Definition

Програма за вълна Woolmark Platinum Care
Woolmark Platinum Care e най-високата грамота, връчвана от “The Woolmark Сompany” като неоспоримо признание за качествата на пералните машини Hotpoint, които перфектно изпират дрехи, изискващи ръчно пране. Чрез патентованата програма Woolmark Platinum Care се избягва триенете на тъканите с гаранция за запазване на естествената мекота на дрехите дори след 20 пранета.

Програма Бебе
Програмата на пране Бебе е предназначена за грижата на най-деликатните бебешки дрехи и гарантира перфектни резултати дори на 40° C. При прането се премахват всички видове петна и остатъци от препарат по тъканите. Благодарение на специфичните настройки на пране и използването на допълнително количество вода по време на изплакването нежната бебешка кожа е максималмо защитена.

Опция Лесно гладене
С опцията Лесно гладене тъканите омекват и процесът на гладене става по-лесен.

Програма за коприна и завеси
Програмата Коприна ви дава възможност да изперете и най-деликатните материи като коприна, вискоза, а дори и бельо без никаква опастност от увреждане. Бавното механично движение на барабана и използването на повече вода свеждат триенето на тъканите до минимум, гарантирайки отлични резултати.

Сензорна система на сушене
Специални сензори дават възможност на пералните със сушилня да измерват остатъчната влага в тъканите, като машината спира автоматично при достигане на желаното ниво на влажност. "За гладене" е нивото с най-висока степен на остатъчна влажност и е идеално за дрехи, които трябва да се изгладят. Нивото "За окачване" е идеално за дрехи, които ще се окачат за доизсушаване. Нивото "За гардероба" е за дрехи готови за сгъване и прибиране в гардероба. И за дрехи, които са напълно сухи и могат да се облекат веднага след програмата на сушене, е създадено нивото "За обличане", което отстранява напълно остатъчната влажност в тъканите.

Перални машини
Вид
Пералня със сушилня
Тип зареждане
Предно
Капацитет, кг
9
Максимални обороти на центрофугата (об./мин)
1400
Енергиен клас
A
Годишна консумация на вода/л
77 л/цикъл
Годишна консумация на енергия kWh:
1.71 кВтч/цикъл
Ниво на шум dB(A) при пране
51
Ниво на шум dB(A) при центрофугиране
79
Дисплей
да
Отложен старт
да
Програми
Брой прогами на пране : 16 Брой прогами на изсушаване : 3 Програма Памук Програма вълна Woolmark Platinum Care Ciclo Baby Програма за коприна Програма за сушене на памук Програма за сушене на вълна Програма за сушене на синтетика
Специални функции
Отложен старт Допълнително изплакване против алергии Лесно гладене Супер пране Регулуране на температурата
Сушилня
да
Цвят
бял
Други
Пералните със сушилня Aqualtis са перфектни във всяко едно отношение: изработени със специален дизайн, те се грижат за тъканите, като ги защитават и омекотяват, гарантирайки максимална енергийна ефективност и минимално влияние върху околната среда. Пералните със сушилня Aqualtis предоставят решения за всички нужди на пране и сушене.