Безплатна доставка

14 дни право на връщане

Звънни Сега

0886 62 44 94

Бърза доставка

Проверка на пратката

Плащаш при доставка

наложен платеж

Автоматични перални машини

Покажи :СписъкРешетка
Покажи :
Сортиране по :

перални

В онлайн магазин Най-изгодно.бг ще откриете огромно разнообразие от автоматични перални машини на супер промоция. Пералнята е уред, без който не може нито един съвременен дом. Тя отдавна не е лукс, а средство помагащо ни да спестим време и финансови средства. Смятате, че да се пере на ръка е по-изгодно, защото не се консумира електрическа енергия? Значи пералнята ви е много стара и е време да я замените с нова.

Как да изберете подходящия модел?

Рекламните блокове на телевизиите ни заливат с изкушаващи предложения. Представени са перални на водещи марки, но дали всяка от тях е удачно решение за вашето домакинство. Да избереш идеалната, и по възможност евтина автоматична пералня не е толкова лесно, колкото изглежда на пръв поглед.

Има редица фактори, с които трябва да съобразите своя избор и те не касаят единствено цената и марката на уреда. В това отношение сме се погрижили да ви спестим излишните главоболия, защото нашите автоматични перални са дело на водещи марки, а цените им – по-ниски от обичайните за страната.

За да изберете идеалната сред нашите перални машини, е важно да помислите за:

Какво количество дрехи ще перете и колко често?

Има огромно значение от колко члена се състои вашето домакинство. Имате ли малки деца? Работата ви свързана ли е с повишено замърсяване на дрехите? Ако отговорите положително на тези въпроси, значи ви е нужна пералня Индезит, Самсунг, Бош, Аристон или друга с голям капацитет на зареждане. Различните модели имат различен обем на барабана.

За да не се налага да перете два пъти, понеже всички мръсни дрехи не могат да се поберат в уреда, препоръчваме да обърнете внимание на капацитета на различните модели, включени в каталога ни. Моделите на различните производители са с вместимост от 5 до 9кг, но параметрите обикновено са различни при уредите със сушилня. Тоест, количеството дрехи за сушене обикновено е по-малко от тези, подлежащи на едно изпиране.

В случай, че живеете сами или домакинството ви се състои от само двама души, заложете на по-компактна пералня, била тя Samsung, AEG, Gorenje, Whirlpool. Отново ще ви насочи капацитетът на зареждане. Моделите с до 5 кг са идеално решение. Може да ви се струва, че разликата не е твърде голяма, но все пак не си струва да тормозите мощна машина за малко количество пране. Така дори честото извършване на операцията няма да се отрази на разхода ви на ток и вода.

Колко голям е домът ви?

Преди да започнете да се прехласвате по страхотните ни перални Самсунг, Уърпул, Горение, АЕГ, Електролукс или на друга марка, е редно първо да определите къде ще бъде поставена машината. Поради липсата на специално мокро помещение, в съвременните жилища, пералните обикновено се намират в кухните на домовете.

Така се изправяте пред ново предизвикателство – да съберете всички обемни битови уреди в едно малко по площ помещение. Често пералните се разполагат в някой от ъглите на стаята, което не винаги позволява пълното отваряне на вратата. В този случай може би е удачно да обмислите покупката на пералня с горно зареждане.

Съвременните перални с горно зареждане са рядко използвани в страната ни, но те умеят да пестят пространство, а освен това имат много на брой функции, между които да избирате. Единствена спънка пред избора на такъв модел е вградената кухня. Ако уредите ви са вградени под кухненски плот, този вариант отпада автоматично.

Пестеливи ли сте?

Някои хора не се замислят как прането може да се отрази на сметките им за ток и вода. Разумните хора са пестеливи. Те не само търсят перални на по-достъпни цени, но и държат работата им да бъде максимално икономична. В този случай трябва да обърнете специално внимание на електромотора на домашната пералня. Той ще ви подскаже дали сметките ви ще бъдат високи или поносими.

По-лесният начин е да проверите какъв е енергийният клас на пералнята, която е грабнала вашето внимание. Колкото повече букви „А” и плюсове след нея има, толкова по-икономична ще бъде нейната работа. Електромоторът има значение не само за консумацията на електричество, но и за работата на уреда и експлоатационния му живот изобщо.

Автоматичните перални, каквито ние ще ви предложим на промо цена използват два вида двигатели:

  • Колекторен – той работи на променлив ток, но е доста шумен и е характерен за по-ниския клас уреди.
  • Инверторен – главната му особеност е, че притежава устройство, което се нарича „инвертор“. Той инвертира  тока от постоянен в променлив и дава възможност за прецизно управление на електромотора. Важни предимства са ниските вибрации, което от своя страна води до по-ниско ниво на шум. Има сериозен период на експлоатация - някои производители дават до 10 години живот. Като недостатък може да се определи високата цена на пералните с инверторен двигател.

Има ли къде да простирате?

Разглеждайки страхотните ни перални на промоция, е редно да си зададете въпроса кои от тях са подходящи за вас? Ако нямате открито пространство, където прането ви да изсъхва, или пък нямате време и желание да простирате и събирате дрехи, кърпи и спално бельо, може би е по-удачно да си вземете комбинирана пералня със сушилня. Ще ви предложим най-доброто от тази категория.

Основното предимство на комбинирания уред са компактните му размери. При обединението на пералнята със сушилня освен, че се спестява място, е и финансово по-изгодно. Едно е да закупите два отделни уреда, друго да използвате комбиниран модел, който е доста по-практичен.

Като всяко хубаво нещо и този модел си има недостатъци, например намаленият капацитет на изсушаване на дрехите, спрямо по-големия на стандартните сушилни. Може да ви се наложи да сортирате дрехите на по-малки партиди, защото сушенето на голямо количество, не е особено ефективно.

Икономична и супер прецизна работа

Причините да смените старата си пералня машина с нова, независимо дали е от добрите модели на LG, Bosch, Indesit, е високият разход на скъпи ресурси – време, ток и вода. Насочете се към уредите от висок енергиен клас от ново поколение. Те перат с малък воден капацитет, благодарение на внедрените си специални технологии за ефективност.

Консумираната от съвременните перални (включително тези със сушилня) електрическа енергия, е намалена чрез специален вид електрически мотори и супер прецизно управление. Можете да настроите машината спрямо вида и степента на замърсеност на дрехите, така че да бъдат обработени за много по-кратко от обичайното време.

Обърнете внимание на оборотите на центрофугата. Те имат голямо значение за това колко дълго ще съхне прането ви след изпиране. Колкото по-високи са оборотите, толкова по – изцедено ще бъде изпраното вече пране и по-лесно ще се изсуши. Имате възможност да изберете модел, при който оборотите се регулират. Предлагаме модели с обороти от 1000 до 2000.

Разполагате ли с достатъчно средства? Ние ще ви се притечем на помощ

Нужна ви е наистина нова пералня машина, но дори ниските ни цени са непосилни за скромния ви бюджет? Нямате повод да се оплаквате, защото ние предлагаме перални на изплащане. Можете още утре да започнете да използвате чисто нова домакинска техника последно поколение, въпреки вечния недостиг на финансови средства.

Пералните ни на промоция пък ще зарадват хората, които спестяват отдавна, но все не могат да съберат заветната сума. Освен това, пазаруването онлайн е допълнителна икономия, защото няма да се налага да губите време в пътуване до специализираните търговски вериги. Времето е пари, но рядко го осъзнаваме.

Настанете се удобно в уютния си дом и разгледайте внимателно каталога ни. Знаем, че изборът няма да бъде лесен, защото най-добрите представители на тази група битова техника присъстват в страхотната ни колекция. Запознайте се с важните характеристики, а при нужда от експертно съдействие, винаги можете да се свържете с компетентните ни служители за съвет.