Безплатна доставка

14 дни право на връщане

Звънни Сега

0888255366

Бърза доставка

Проверка на пратката

Плащаш при доставка

наложен платеж

Хладилници тип Side by Side

Покажи :СписъкРешетка
Покажи :
Сортиране по :

Важна част от продуктовата ни гама са и страхотните Side By Side хладилници. С огромния си капацитет на съхранение и с много луксозна визия, те са предпочитани от все повече редови домакинства, макар да е прието, че предназначението им е предимно професионално. Заведения и ресторанти се възползват от страхотните им функции и възможности. Време е и вие да го направите.

Особености

Отличителна черта на хладилници Side By Side, е наличието на две срещуположно отварящи се врати. Тук обикновено имаме две автономни системи, свързани в общ корпус – хладилник и фризер. Сходна е функцията и на класическия комбиниран хладилник с фризерно отделение, но при тази група уреди имаме съседно разположени отделения, вместо едно върху друго, макар местоположението на камерите да е различно при различните дизайни.

По правило хладилниците от конкретния тип се отличават с внушителните си размери. На височина могат да достигнат до 180 см и над метър в широчина. Дълбочината им варира между 60 и 80 см. Разполагат с множество камери, както и с голям брой функции. Неслучайно биват приемани за класически професионален хладилници.

Задължителен компонент от страхотния хладилник Side By Side, са диспенсерът за вода и ледогенераторът. Докато диспенсерът служи за съхранение вода и други течности, то функцията на ледогенератора е преобразуването на течността/ водата в твърда форма – лед. Диспенсерът и генераторът за ледени купчета обикновено се намират от външната страна на една или и на двете врати.

При някои от най-новите модели е наличен воден филтър за пречистване на водата, охлаждана от диспенсъра, като тя е възможно да бъде съхранявана в контейнер, а също и да постъпва директно посредством връзка с водопроводната мрежа. Някои ледогенератори у Side By Side хладилниците са оборудвани с нож, за натрошаване леда на фини късчета. Често е наличен и дозатор на леда.

Какво ви предлагаме?

В категория хладилници тип Side by Side са представени уредите на водещи компании, производители на битова техника. Сред тях ще срещнете имената на Bosch, Samsung, LG, Gorenje и Teka. Различните модели са с различен капацитет и работни възможности, като NoFrost системата срещу заледяване на стените е налична при болшинството от тях.

Възможно е поотделното регулиране на температурата в хладилника и фризера. Електронният контрол и дигиталният дисплей са налични у почти всички наши предложения. Технологията на управление може да бъде Senso Tech управление, Touch Control електроника с дигитални показания или изцяло сензорно управление.

Уредите ни са не само с красив и функционален дизайн, но и икономични откъм разход на електроенергия. Енергийните класове А+ и А++ ще ви подскажат към кой модел да се насочите, в случай че държите на по-ниските сметки за ток. За икономичните разработки е характерно супер охлаждането и замразяването с автоматично изключване след достигане на желаната температура.

За да бъде атмосферата във вашия дом и заведение наистина приятна, хладилниците от типа Side by Side са изработени от висококачествени, защитени от корозия материали, включително от неръждаема стомана, използвана за направата на външната конструкция и вратата. Някои от тях са с покритие, предотвратяващо оставането на пръстови отпечатъци. LED осветлението във вътрешността и металните апликации в интериора, ще ви накарат да се влюбите в своя нов двукрил хладилник Side By Side.