Безплатна доставка

14 дни право на връщане

Звънни Сега

0886 62 44 94

Бърза доставка

Проверка на пратката

Плащаш при доставка

наложен платеж

Хладилници с фризер

Покажи :СписъкРешетка
Покажи :
Сортиране по :

Онлайн магазин Най-изгодно ви представя страхотната си селекция от хладилници с фризер, на цени, които отново ще ви изненадат приятно. За нас е чест да можем да предложим битова техника от ново поколение на всички свои клиенти в страната. За жителите на големите градове не е проблем да изберат уред на място от физически магазин, но за всички останали подобна покупка би била разхищение на средства и време.

Защо са идеалното решение за вашия дом?

На първо място е редно да споменем, че уредите ни са енергийно ефективни. Ако сметките ви за ток надхвърлят допустимата разходна част в семейния ви бюджет, то значи е време да помислите за покупката на нов хладилник с фризер. Още по-разумно, в случай че имате съображения за икономии е да изхвърлите стария фризер от дома си, който обикновено стои полу-празен.

С комбиниран уред от страхотната ни колекция решавате най-малко два битови проблема – недостигът на жилищно пространство и сметките за комунални услуги. Вместо да държите два отделни уреда за охлаждане и замразяване на храната на своето домакинство, бихте могли да комбинирате същите две функции с един перфектен хладилник с фризер Бош или на друга марка.

Предложенията ни ще се впишат дори в малката кухня, допълвайки модерния ѝ дизайн. В случай че използвате това важно жилищно помещение за сън и почивка, шумът от работата на компресора няма да ви създава проблем. Просто няма да го долавяте, защото хладилниците ни са мощни, ефективни, но изключително тихи, независимо да използват един общ или два отделни компресора за всяко отделение.

На какво трябва да базирате своя избор?

При избора не бива да залагате единствено на марката, въпреки че този фактор съвсем не е без значение. Колкото и да е чудесно да се сдобиеш с чисто нов хладилник фризер Горение, по-важно е какъв е капацитетът на полезното му пространство. Ако домакинството ви се състои от само двама члена, а също и ако живеете сами, няма смисъл да инвестирате крупни средства в твърде голям уред.

Предлагаме хладилници с фризер с общ обем, вариращ от 217 до 620 литра. Изберете този, който ще може да съхрани хранителните запаси оптимално – без да липсва място и без да остава твърде много празно пространство. Обърнете внимание на различните работни функции. Уредите с Air Fresh филтър са предпочитани от болшинството ни клиенти.

Не е без значение и какво е разположението на двете отделения – хладилна и фризерна част. Имайте предвид, че хладилникът се използва по-често от фризера, затова преценете дали ще ви бъде по-удобно да се навеждате всеки път, когато трябва да извадите храна от най-долния рафт на хладилника.

За семействата с малки деца обаче, един Samsung хладилник с фризер не би бил удачно решение, тъй като те няма да могат да достигат отделенията, за да извадят любимите си лакомства или продуктите за приготвяне на вкусен сандвич. В този случай достъпен за тях ще е само фризерът, който би представлявал интерес само ако съдържа сладолед в солидни запаси.

Необходимо е да помислите и за посоката на отваряне на вратите, когато избирате комбиниран хладилник, който би могъл да бъде Индезит, Аристон и на всяка от престижните марки, представени в колекцията ни. Непосредствено от двете страни на хладилника трябва да има достатъчно пространство, за да можете спокойно да хващате дръжката и да отваряте всяка от двете врати до крайното ѝ положение.

Цветът е не по-малко важен, когато стане въпрос за избор на комбиниран хладилник. Тъй като от него зависи общата визия на кухненското помещение, е важно уредът да бъде в унисон, а понякога и в контраст с останалата битова техника и обзавеждане. Съобразете цвета с този на печка, паралня и съдомиялна. В болшинството уреди те са бели или с цвят инокс.

В сайта ни ще намерите куп удачни решения. В случай че се колебаете да посочите конкретен продукт, както и при нужда от повече информация, екипът ни ще ви окаже нужното съдействие с полезни съвети, информация и насоки.