Безплатна доставка

14 дни право на връщане

Звънни Сега

0888255366

Бърза доставка

Проверка на пратката

Плащаш при доставка

наложен платеж

Хладилници с една врата

Покажи :СписъкРешетка
Покажи :
Сортиране по :

Най-изгодно бг ви представя страхотната си колекция от хладилници с една врата. Това са уреди от ново поколение с много различни характеристики от своите предшественици. Те са енергийно ефективни, работят безшумно и дават различни възможности по отношение съхранението на различните видове храни.

Предимства

Предимствата на съвременния хладилник с една врата са безспорни. С него си осигурявате повече пространство за съхранение на храна, спестявайки си мястото, отделено за замразяване. Хладилникът с фризер е удачен вариант за домакинства с голям брой членове, които са принудени да съхраняват големи хранителни запаси.

Ако пък държите да имате под ръка замразени меса и зеленчуци, но вече разполагате със самостоятелен фризер, хладилникът с малка фризерна камера е отново идеалният вариант. Нужно е да се знае, че предвид липсата на две отделни пространства с различни изисквания по отношение на температурната настройка, управлението на тази група уреди е много по-просто и удобно за потребителя.

Липсата на два отделни компресора, каквито се все още се използват при комбинираните модели, е допълнителен плюс. От една страна отпадат отделните режими на работа на двата компресора, а от друга се намаляват сметките за електричество. Някои домакинства вече са осъзнали, че им излиза много по-скъпо да съхраняват големи количества хранителни запаси, вместо да запълват редовно изчерпаните резерви.

Какво ви предлагаме?

Това, което ви предлагаме в този раздел е битова техника от ново поколение. Уредите са не само с изящен дизайн, но и проектирани да бъдат много по-икономични откъм разход на електроенергия. Сами ще забележите разликата в сметките за ток, щом замените стария хладилник с нов модел, закупен изгодно от нашия онлайн магазин.

В галерията с хладилници с една врата ще забележите продукцията на добре познати и утвърдени марки. Изборът ви се простира между модели на: Bosch, Diplomat, Gorenje, Indesit, Prolux и Snaige. Всеки производител е заложил на иновациите, а такива има в изобилие както по отношение разпределението на вътрешните отделения, така и относно преноса на студен въздух в отделните сектори на хладилника.

Уредите ни позволяват прецизна настройка на температурата. Голяма част от тях разполагат с дигитален дисплей, на който се показва моментната температура на въздуха в хладилната и фризерната част. Капацитетът на секцията за замразяване при хладилниците ни с обща врата е различен – разполагаме с модели с обем 12л и такива с вместимост 25 литра.

Инвестирайки в някой от чудесните ни хладилници с една врата, вие постъпвате разумно, защото те са дългосрочно решение. Не само животът на електрониката и техническите компоненти са гарантирани, но и здравината на корпуса. Хладилникът, който ще изберете ще бъде с корпус от неръждаема стомана, инокс или от друг влагоустойчив материал.

Не бихме допуснали да срещнете ограничения по отношение на разцветките. Интериорът в новата ви кухня ще бъде изцяло в унисон и с хладилника. Тъй като той е класическа бяла техника, белият цвят е застъпен при голяма част от нашите предложения. На любителите на нестандартния кухненски интериор предлагаме модели в ярко синьо и цвят шампанско.

Общият обем на съхранение при различните уреди варира от 265 до 346 литра. Изключително важна за избора на конкретен модел хладилник може да се окаже посоката на отваряне на вратата. Разполагаме с артикули с дясно и ляво отваряне.

БЪРЗО ПОВИКВАНЕ