Безплатна доставка

14 дни право на връщане

Звънни Сега

0888255366

Бърза доставка

Проверка на пратката

Плащаш при доставка

наложен платеж

Хладилни витрини

Покажи :СписъкРешетка
Покажи :
Сортиране по :

От този раздел на онлайн магазин Най-изгодно имате възможност да закупите стилни и функционални хладилни витрини на достъпни цени. С такива трябва да разполага всеки хранителен магазин, ресторант, нощно заведение и закусвалня. Охладителите с прозрачна врата са важна част от интериора и оборудването на търговските обекти. Те улесняват клиенти и персонал и създават невероятен комфорт в процес на продажбите.

Предимства

Предимствата на една качествена хладилна витрина като цяло, и в частност на нашите уреди са много на брой. На първо място те осигуряват приятно охладени безалкохолни напитки и бира на клиентите на хранителните магазини, кафенетата и заведенията тип барове и ресторанти. Не подценявайте нуждите на клиента. За него е важно да знае, че при вас винаги ще намери студена бира и безалкохолни напитки.

Охладителите от този тип се различават значително от конвенционалния хладилник. Те поддържат температура в диапазон от 0 до +10 градуса, като температурната стойност се настройва посредством реостат спрямо вида на охлаждащите се напитки и предпочитанията на клиентите.

Характерно за нашите хладилни витрини е наличието на вътрешен вентилатор. Такъв е особено необходим на по-високите модели, защото с негова помощ се обезпечава безпроблемна циркулация на студен въздух по цялата площ на вътрешното отделение. Така бутилките на най-горния рафт, както и тези най-долу ще бъдат с абсолютно еднаква, благоприятна за консумация температура.

Подобрете имиджа на търговския си обект

Заслужава си да инвестирате финансови средства в покупката на висок клас хладилна витрина, каквато ние ще ви предоставим на супер изгодна цена. С нейна помощ ще удовлетворите високите изисквания на съвременния потребител, а това е сигурен начин да го превърнете в свой редовен клиент.

Малко хора знаят за наличието на специални изисквания относно температурата, при която трябва да се сервират определени безалкохолни и бирата. Сервирайки ги охладени до точния градус, вие ще можете да осигурите и по-висока категория на своето хранително или увеселително заведение. По този начин ще повишите и финансовите си постъпления.

Не на последно място, е редно да споменем и разхода на електрическа енергия. Магазините, предлагащи хладилни витрини в София и в страната категоризират отделните уреди спрямо енергийния им клас. Тези консумиращи по-малко електричество са предпочитани от купувачите, и има защо. Имайте предвид, че витрината ви ще работи непрекъснато, включително, когато обектът ви е затворил врати.

За да ви бъде максимално удобно да използвате уреда ежедневно, и за да не се налага да прекъсвате установения цикъл на охлаждане, витрините ни са снабдени с функция саморазмразяване. Ледът, образуван по стените на изпарителя периодично се втечнява и се отвежда към резервоар, откъдето бива изпаряван.

Какво ви предлагаме?

Преди всичко, магазинът ни ви предлага възможност да закупите нужното професионално оборудване за своето заведение още днес по лесен, удобен и значително по-изгоден начин. Оперирайки в глобалната мрежа, ние ви позволяваме да се възползвате от всички удобства на онлайн пазаруването.

От сайта ни можете да закупите качествена модерна хладилна витрина на престижната марка Snaige. Уредите ни са с общ обем на хладилната част от 130 и 290 литра. Имате на разположение различен брой регулируеми рафтове с максимално натоварване на всеки от тях до 50 кг. В по-големите модели можете да съхранявате за охлаждане над 160 бутилки от 0.5 литра и до 270 от 330 мл. Включено е и интериорно LED осветление с възможност за изключване.