Безплатна доставка

14 дни право на връщане

Звънни Сега

0888255366

Бърза доставка

Проверка на пратката

Плащаш при доставка

наложен платеж

Фризери

Покажи :СписъкРешетка
Покажи :
Сортиране по :

Онлайн магазин Най-изгодно ви представя страхотната си колекция от фризери, чиито цени оправдават напълно името на сайта, от който можете да ги поръчате. Фризерът днес е един от най-необходимите уреди в домовете на хората и дори задължителен в обекти, където се приготвя и продава храна. Запознайте се с параметрите на изделията и не се колебайте да ни потърсите за съдействие, ако се затруднявате в избора.

Какво ви предлагаме?

Един фризер може да бъде полезен с присъствието си, единствено когато обемът му отговаря на капацитета на съхраняваната в жилището храна, без да товари излишно сметките за електричество. Това, което ще срещнете сред чудесните ни предложения са иновативни разработки с модерен дизайн, революционни технологии на замразяване и саморазмразяване, и с доказана енергийна ефективност.

Тяхната форма и големина варира в широки граници, което ни позволява да отговорим на изискванията на различни по площ и архитектура помещения. За малката кухня ще предложим перфектния малък фризер, а за големият магазин и ресторант на разположение са модерните хоризонтални модели тип ракла със солидна вместимост.

Фризерите ни отговарят на различни критерии, сред които:

Форма

Разнообразието от хоризонтални и вертикални фризери при нас е огромно. И двете разновидности имат своята добра страна. Моделите тип ракла са предпочитани повече за търговски цели, докато вертикалните са по-удачно решение за жилищата, където трудно се намира свободно пространство за всички уреди, нужни на съвременното домакинство.

Големината също е фактор както по отношение на полезната роля на уреда, така и що се касае до отнемането на полезно пространство. Ако семейството ви е малко, а жилището ви още повече, един мини фризер ще ви свърши чудесна работа. Общият обем/вместимост на фризерите ни варира от 100 до над 400 литра.

С механично и електронно управление

Различните групи потребители имат различни предпочитания относно методите на управление. Някои хора си остават верни на по-простото механично управление, докато модерните хора от по-младата генерация ще останат впечатлени от електронните системи на голяма част от нашите фризери последно поколение на също доста атрактивна цена.

Сред системите за електронен контрол при част от представените в каталога ни изделия, ще срещнете Senso Tech технологията на управление на процесите на замразяване. Чрез нея са представени марките Prolux и Gorenje. Световният лидер в производството на битова техника и електроника Bosch, пък представя своята технология на електронно Indoor Electronic командване.

Енергийна ефективност

Една много разумна фраза гласи, че евтини фризери са не тези, които струват по-малко от останалите, а тези, които са финансово рентабилни в дългосрочен план. Именно такива са уредите, представени в раздела. При тях е разработена нова технология на работа на компресора, така че поддържането на ниски температури да не бъде за сметка на разходите за електричество.

Както битовите ни мини фризери, така и разработките с по-солидна вместимост принадлежат към енергиен клас А+ и А++. Важен фактор по отношение енергоспестяващата функция на уреда, е и неговият климатичен клас. Изделията са подбрани на база климатичните условия по нашите географски ширини, с цел да бъдат минимално бреме върху разходите за ток.

Брой врати, отделения и посока на отваряне на вратата

Преди да се спрете на конкретен модел от нашите големи и малки фризери на конкурентни цени, е важно преди това да определите неговото местоположение. То е особено важно, когато се търси фризер с вертикално разположение, тъй като вратата му се отваря напред, а не в посока нагоре, както е при хоризонталните.

Необходимо е да се осигури свободен ход на врата, в зависимост от дясно/ляво отваряне. За клиентите, които обичат интериорните промени, имаме и варианти с обръщане посоката на отваряне чрез промяна местоположението на наличните панти. Фризерите тип вертикални подлежат на вграждане в различни кухненски системи. Препоръчваме да се запознаете внимателно с размерите на уредите преди да направите своята поръчка.

Изгодни цени/удобен начин на пазаруване

За обзавеждането на своя дом или търговско помещение вече не е нужно да изминавате дълги разстояния и да губите ценно време. Можете изцяло по електронен път да се сдобиете с чудесен представител на колекцията ни от фризери. За разлика от физическите магазини, тук никой няма да ви пришпорва в избора и вземането на решение.

Прегледът на каталога ни е възможно да се направи по всяко време на денонощието, както и поръчката. Ние се ангажираме да я обработим още в първите часове на следващия работен ден, за да изпратим в най-кратък срок новата ви придобивка на желания адрес. Ако парите са проблем в момента, винаги можете да закупите фризер на изплащане от нашия онлайн магазин.