Вертикални бойлери

Покажи :СписъкРешетка
Покажи :
Сортиране по :

Ако се интересувате от качествени вертикални електрически бойлери, и държите на ниската цена, на тази страница на онлайн магазин Най-изгодно ще ги откриете. Бойлерът е уред, без който не може нито едно домакинство в съвременния свят. Той дава не просто достъп до приятно топла вода, но и усещане за принадлежност към модерния свят.

Кога разбираме, че е нужна смяна?

Хората не купуват бойлери за кухня и баня спонтанно, изкушени от супер ниските им цени в магазини като нашия. Този тип битова техника се избира много внимателно, като покупката му е предварително обмислена и планирана. Предвид сравнително сложния монтаж и свързване, за да се пристъпи към закупуване на нов бойлер, ситуацията очевидно е сериозна.

Нуждата от смяна на бойлера става очевидна, когато:

  • Се появят течове и проблеми в работата на стария уред;
  • Налага се честа смяна на нагревателя или на терморелето;
  • Липсва усещане за спокойствие и безопасност при включване;
  • Сметките за електричество са космически.

По правило с електрическите уреди не бива да се прави компромис. Всяка неизправност в тяхната работа създава предпоставки за сериозни инциденти, касаещи здравето и живота на обитателите на дадено жилище, а също и целостта на съответната сграда. Ако вашата ситуация отговаря дори на една точка от горепосочения списък, то бойлерът ви трябва да бъде заменен с по-нов и качествен.

Как да изберете подходящия модел?

Потребителите обикновено базират избора на нов бойлер на марката/производителя, и ние, като експерти адмирираме това поведение. Има производители, чието име вдъхва респект, защото са доказали чрез своята продукция, че създават единствено качествен и безопасен продукт. Неслучайно в колекцията си сме включили вертикални бойлери, Теси, Елдоминвест и Дипломат. Тяхната цена е много достъпна, предвид качеството и дългосрочната им работа.

Наред с марката, е необходимо да обърнете внимание и на капацитета/вместимостта на новия си бойлер. Вертикалните бойлери на Елдом, Дипломат и Теси са с различен обем на водосъдържателя и съответно се предлагат на различни цени. По отношение вместимостта на водосъдържателя, уредите ни варират от 60 до 120 литра.

Обезателно трябва да се консултирате със специалист относно капацитета на новия си бойлер, в случай че се затруднявате в решаването на тази задача. Ако домакинството ви се състои от двама души, или пък живеете сами, по-малък модел е удачно решение. Бихте могли да помислите дори за покупка на проточен модел.

В случай че семейството ви е многочленно обаче, големият литраж е изключително необходим. Всички знаем колко неприятно е да губиш време в очакване да потече топлата вода. Големият уред ще сложи край семейните кавги и споровете кой да влезе пръв в банята и кога да бъдат измити мръсните чинии.

Щом се намирате в конкретната категория, вероятно сте решили още една част от задачата, а именно: каква позиция е удачно да заема уредът. Вертикалните Теси, Елдом и Дипломат бойлери са масово предпочитани от нашите клиенти по редица причини, но преди всичко, заради по-лесното изпълнение на монтажа и евентуалните ремонти в периода на експлоатация.

Ако трябва да посочим техен недостатък обаче, то това ще бъде значителното пространство, което те отнемат от площта на помещението. Бойлерите обикновено се поставят в баните или други мокри помещения, и много по-рядко в кухнята или друго жилищно помещение. Добре е да изберете разумно мястото на новия си бойлер, за да не ви създава неудобство, когато използвате помещението.

Максимална защита и гаранция за дългосрочна работа

Добре е, преглеждайки страхотната ни колекция от евтини вертикални бойлери, освен върху достъпните им цени да се фокусирате и върху степените на защита на различните модели. Тази група битова техника е една от най-опасните, поради голямата си поразяваща мощ. Най-новите разработки са проектирани да бъдат максимално безопасни.

При много от тях течовете са избегнати чрез надеждно конструиране на вътрешното тяло. В някои случаи водосъдържателят е защитен с емайлово покритие, но има и такива, при които балонът е изработен изцяло от висококачествена стъклокерамика. Бойлерите ни отговарят на всички европейски директиви за качество и безопасност.

Защитата на вертикалните ни електрически бойлери е многостепенна. Разполагат с магнезиев аноден протектор, а термостатът е подсигурен с топлинна и електрическа защита. Уредите ни покриват дори най-високите потребителски изисквания, включително по отношение на цената. Гарантираме, че изборът ви ще бъде правилен, независимо от модела, на който ще се спрете. Всички продукти са с гаранционен срок от 60 месеца.

БЪРЗО ПОВИКВАНЕ