Проточни бойлери

Покажи :СписъкРешетка
Покажи :
Сортиране по :

Ако преглеждате сайта ни с намерението да откриете качествени проточни бойлери на възможно най-достъпни цени, то вие сте попаднали на правилното място. Най-изгодно е онлайн магазин, в който всеки намира по-изгодната сделка. Огромната ни колекция от уреди ще впечатли дори непоправимите скептици.

Какво трябва да знаете за тази група битови уреди?

Това, което отличава проточния бойлер от стандартния е времето, необходимо за затопляне на водата. Докато обикновения уред работи минимум час, за да ви предостави топла вода, то проточният го прави на момента. Благодарение на специална система от нагреватели, водният ресурс за индивидуалните ви нужди е гарантиран.

Предлагаме последните разработки в битовата техника под формата на проточни бойлери за баня и кухня. Това са двете помещения, в които уредът е изключително необходим. С него ще имате винаги достатъчно топла вода, за да се изкъпете и измиете домакинските съдове. Важно уточнение, което сме длъжни да направим, е, че за целта ви е нужно постоянно електроподаване.

В случай че токът спре, отоплителят ще спре да нагрява водата и вие няма да можете да довършите започнатото. Това може да се окаже доста неприятна ситуация, ако се намирате под душа. Необходимо е да сте наясно какви са целите и нуждите ви, преди да се насочите към специалната ни селекция от модерни и надеждни проточни бойлери за кухня или санитарно помещение, водени от ниските им цени.

Този вид бойлер е приложим за малки домакинства и за търговски обекти. Ако имате многочленно семейство, също ще се радвате на винаги налична топла вода, но и на значително по-високи сметки за електричество. Предвид бързото и мощно нагряване, бойлерите тип бързонагряващи консумират значително повече електрическа енергия.

Предимства

Тук няма да говорим общо за всички, а единствено за предлаганите от нас проточни бойлери за баня и кухненско помещение на супер атрактивни цени. Основното им предимство е лесният монтаж. Уредите се предлагат в комплект с елементите, нужни за свързването им към водопроводната мрежа. С достатъчно сръчност и познания, ще можете да свържете новия си бойлер за минути.

Друго предимство на проточния бойлер е компактният му размер. Той е идеално решение за малки по площ жилищни и търговски помещения. Пригоден е за стенен монтаж, като минималното му тегло не ви задължава да използвате сложни укрепващи компоненти. За разлика от стандартните, бойлерите от този тип могат да сменят моментното си местоположение.

Модерният им и стилен дизайн е още една причина да ги изберете. Добре обзаведените ви кухня и баня няма да изглеждат зле след добавяне на бойлера. Предлагаме продукти на водещи производители, за да гарантираме надеждността на вашата финансова инвестиция и пълната ви безопасност.

Какво ви предлагаме?

Имате възможност да избирате между проточни бойлери Теси, Елдом, Дипломат и още много други. Не ви съветваме да рискувате с покупката на този вид битова техника, защото ниското качество тук може да се окаже фатално. Нашите уреди имат вградена многостепенна защита, която ви защитава от токови удари и късо напрежение.

Последна, и вероятно най-основателна причина да изберете нашия сайт за покупка на бойлера е удобният начин на пазаруване. Вече не е нужно да усложнявате и без това крайно натоварения си график, за да посещавате физическите магазини. При нас ще намерите не само страхотна колекция от проточни бойлери, но и комфорт и спокойствие, от които всички днес се нуждаем.

БЪРЗО ПОВИКВАНЕ