Хоризонтални бойлери

Покажи :СписъкРешетка
Покажи :
Сортиране по :

Колекцията ни от хоризонтални бойлери ще ви изненада приятно не само с достъпните цени на продуктите, но и с голямото разнообразие от модели. Онлайн магазин Най-изгодно има за цел да ви предложи винаги страхотна оферта, независимо от търсените от вас критерии – дизайн, вместимост, качество, безопасност или дълготрайност.

Има ли причина да изберете именно тях?

Щом сте попаднали в тази секция на сайта ни, значи вече сте се насочили именно към бойлер с хоризонтална позиция на монтиране. Сред познатите си, а и в интернет форумите ще срещнете противоречиви мнения относно електрическите бойлери тип хоризонтални. Според една част, те са по-сложни за монтиране и ремонти, а според други – експлоатационният им живот е значително по-кратък от този на вертикалните.

Истината е някъде по средата, и тя се крие в качеството на конкретния уред, а показател за качество обикновено е марката. Естествено, че бойлерите на някои марки дават дефекти, протичат, натрупват котлен камък и ръжда. Това не ни дава право да заклеймяваме бойлера с хоризонтална позиция като нерентабилен. Всичко зависи от качеството, а то от производителя на битова техника.

Ако трябва да посочим само една причина за покупката на хоризонтален бойлер, то това би било икономията на жилищна площ. В някои бани и мокри помещения просто липсва възможност за поставяне на стандартен вертикален уред. Предимствата на качествените многолитражни хоризонтални бойлери 80 литра и нагоре никак не са малко, затова тук ще им обърнем специално внимание:

Винаги налична топла вода за цялото семейство

Много често големи по численост домакинства са принудени да обитават малки по площ жилища. Това налага да използва много разумно цялото пространство. По правило банята в панелните апартаменти е най-малкото помещение, или следващото по минимална квадратура след килера и терасата.

Минималната жилищна площ изисква да се направят редица компромиси – един от тях е видът на бойлера, с който ще се топли вода за къпане и измиване на съдовете. Дилемата в малкия дом обикновено е проточен или хоризонтално окачен. Проточните уреди са чудесно решение за кухня и за семейства от един или двама члена, но не и за многочислени домакинства.

С добре подбран модел от колекцията ни с хоризонтални бойлери, ще имате винаги в наличност нужното количество топла вода. Вместимостта на уредите ни е значителна, варирайки между 50 и 200 литра. Добрата новина е, че при внезапно прекъсване на електроподаването, ще можете да продължите с къпането, без да се срещате челно с ефекта на студения душ.

Енергийна ефективност

Дори когато не се използва, водата в бойлера изстива след определен период от време. Със сигурност искате да си вземете освежаващ душ, когато се приберете уморени от работа, а не тепърва да включвате уреда и да чакате да се затопли водата поне до малко по-приятна температура.

В раздела ще откриете чудесни модели със стъклокерамично покритие на водосъдържателя. Стъклокерамичните хоризонтални бойлери Теси например имат до 16% по-висока енергийна ефективност от останалите продукти предлагани на пазара. Техният Еко режим ще ви помогне да намалите сметките за ток, удължавайки периода на изстиване на водното съдържание, а същевременно и да удължите експлоатационния живот на уреда.

Изберете идеалния бойлер за вашия дом

Ние не само ще ви предложим, но и ще ви помогнем да изберете идеалния бойлер за вашия дом, включително ако държите той да бъде с хоризонтална позиция. Предлагаме единствено продукцията на утвърдени родни и европейски производители, като сме се погрижили да подберем не само най-здравите и ефективни разработки, но и най-безопасните.

Нашите хоризонтални бойлери разполагат с многостепенна защита, включваща аноден протектор на водосъдържателя, защита против замръзване на водата и електрически защити – без контакт на нагревателния елемент с водата, влагоизолиран ключ и антикорозионно покритие на нагревателя. Съвременният дизайн на уредите ни ще направи дома ви приятно място за живеене, в което винаги можеш да си вземеш топъл душ, след края на натоварения ден.