Безплатна доставка

14 дни право на връщане

Звънни Сега

0888255366

Бърза доставка

Проверка на пратката

Плащаш при доставка

наложен платеж

Какво трябва да знаем за уредите за вграждане?

Технологиите напредват светкавично и ни позволяват да подобрим нашият живот, като премахнем старите представи за интериор и екстериор на дома.

Може би си задавате върпроса: Защо, да премахнем старите представи за вида на нашият дом?

Всички отлично знаем, че когато се заговори за дом всеки си представя къща или апартамент който има кухня с всички видове уреди.

Някакви си печки, хладилници, аспиратори, което звучи много повърхностно.Към днешна дата има множество изисквания от потребителска и технологична гледна точка, които не могат да бъдат пренебрегвани.

Съвременните домове, които обитаваме, не са обикновенни, а стилни, изискани, олицетворяващи нашите представи за света около нас.

Нямат нищо общо със старият дизайн и нахвърлено разположение на мебели и уреди.

В текущата статия ще обърнем специално внимание на едни важни елементи от любимата ни кухня и това са уредите за вграждане.

 

 Каква е разликата между обикновените уреди и тези за вграждане?

 

Сигурни сме, че този въпрос е първата Ви мисъл, която засилва любопитството до краен предел.

Нека, да дадем отговор :

Първо да разгледаме обикновените уреди, чийто предимство е неутралното им присъствие, което е самостоятелно и отделно от мебелите. Тоест при тях, няма конкретна съвместимост между плотове, шкафове и даденият уред. Това звучи като хаос за съвременният човек, което се е считало за нещо нормално в миналото. Като важно предимство на обикновените уреди е 2 или 3 пъти по-ниската им цена, спрямо вариантите им за вграждане.

Уредите за вграждане също имат своите плюсове, защото осигуряват много повече пространство и заемат доста по-малко място от помещението. Размерите им са предвидени да отговарят на стандартните шкафове, които са от 60 до 90 см. на ширина.

Обикновените уреди, не винаги отговарят на тези стандарти и често може да се получи фрапантно разминаване с мебелите.

Предимството на вградената кухня спрямо стандартната е, че тя няма излишни пролуки или фуги между уредите и шкафовете, което допринася за по-стилният дизайн.

Като, недостатък може да отбележим високата им цена, която не е проблем в сайта nai-izgodno.bg.

Също така и тънкият момент, че уредите за вграждане като се фиксират първоначално, нямат възможност за разместване.

Бихме искали да развенчаем различните митове за вградените уреди създадени от знайни и незнанайни майстори, като Ви дадем няколко бързи съвета.

Моля, насочете вниманието си към следващото заглавие:

 

Погрешни мнения за уредите за вграждане, съвети и насоки:

Бихме желали да елеминираме, каквито и да е било празни битови приказки, които биха могли да Ви влияят, негативно на избора на уред за вграждане.

Ще разгледаме основните уреди в кухнята за вграждане:

I.           Хладилник – някой хора казват, че вградените хладилници имат по-малък живот. Това е абсолютна грешка, защото те имат също толкова дълга и надеждна експлоатация, като обикновенните хладилници. При положение, че са инсталирани в шкаф, не означава да са по-ниско ефективни или податливи на дефектиране.

II.            Фурна – съществуват различни варианти на фурните за вграждане, някой са с по-малки или по-високи размери. Фурните могат да бъдат с разнообразен обем за печене и множество екстри. Без значение е ако фурната се намира до хладилника, това няма да попречи на нормалното функциониране и на двата уреда. Насочете се към фурна, която има опция за самопочистване.

III.            Аспиратор – при него е важно да знаем какъв му е капацитета и мощността.

IV.            Съдомиялни машини – те са много по-ефикасни спрямо ръчното измиване на съдове, използват много по-малко препарат и вода. Спестяват доста време и хигиенизират по-добре съдовете в сравниение с остарялото ръчно почистване. При тях трябва да обърнете внимание на това колко комплекта за хранене могат да поберат. Те варират от 10 до 16 комплекта, като последните са характерни за по-големите модели.

V.            Перални машини – за тях е важно да знаете колко пране побират, дали имат инверторен двигател и съответно колко електроенергия и вода изразходват за една година. На пазара има изобилие от перални машини с различни функции, но само на нашият сайт, можете да получите най-доброто на супер цена.

VI.            Кафе машини – при честа употреба в офиси или заведения кафе машината, трябва да бъде достатъчно надежна. Това зависи от нагревателят на водата и по-точно от материала от който е направен. Най-добрите нагреватели са от нераждаема стомана. Като основна функция на която е добре да обърнете внимание е информационният дисплей. Кафе машините с дисплей могат да изобразят код за грешка, който се появява при евентуална неизправност. Също така дава информация за наличие на вода или кафе в контейнерите за съхранение, както и програматор за регулиране на температура и аромат.

VII.            Плотове и котлони – съществуват най-различни варианти на дизайнерско и конструктивно изпълнение. С 2 или 4 нагряваши зони, комбинирани на газ и електроенергия. Стъклокерамични или обикновенни чугунени котлони. Създадени са да задоволят и най-капризният вкус и изисквания.

В този раздел избора зависи, изцяло от индувидуалните Ви нужди.

На нашия сайт може да се запознаете подробно с различните разновидности за вграждане.

Ако случайно се колебаете или изпитвате затруднение, екипа ни е на ваше разположение, винаги готови да Ви помогнем.

Залючение:

Когато правите ремонт на старото жилище или обзавеждате ново Вие решавате кой е най-рационалният вариант на изпълнение.

Направете си точна сметка на средствата с които разполагате и определете какво точно Ви е необходимо, което ще използвате постоянно.

Обикновенни уреди или такива за вграждане целта им е една и съща, а именно да ни улеснят.

За това е създаден сайта nai-izgodno.bg да направи живота Ви пълноценен с повече усмивки, по-малко разходи и много щастливи мигове.

0 Коментари към "Какво трябва да знаем за уредите за вграждане?"

Напиши коментар

Име:


Въведете кода в полето по-долу:

Коментар:
Забележка: HTML не се потдържа!