Безплатна доставка

14 дни право на връщане

Звънни Сега

0888255366

Бърза доставка

Проверка на пратката

Плащаш при доставка

наложен платеж

testAEG

ВИНАГИ ЕДНА ИДЕЯ НАПРЕД!

Във всеки уред ще откриете интелигентна технология и адаптиращ се дизайн, които гарантират изключителна работа и резултати, отново и отново. Ще откриете, че едно докосване предефинира какво е възможно у дома. AEG проектира уредите около нас - предоставяйки ни пълен контрол и гарантират изключителна ефективност и резултати. Отново и отново.

Фирма AEG е основана през далечната 1883г. от Емил Ратенау в Берлин. Първоначално компанията е била ориентирана в сферата на електроенергетиката, електросъоръженията, машиностроенето, а преди и по време на Първата световна война е един от най-големите производители на оръжие. По- късно AEG е едната от трите компании, основали немска корабостроителна корпорация. През последните 100 г. никой друг производител не е оказал такова силно влияние в развитието на електроинструментите както компанията AEG. Историята на AEG е тясно свързана с преносимите електроинструменти. През 1970 г. AEG-Telefunken наброява 178 000 служители и е на дванадесето място в списъка на най-големите електротехнически предприятия в света.
Години по-късно търговската марка AEG се слива с компанията Electrolux което превръща AEG в компанията с напредничаво мислене и затвърждават позиците й на иноватор, съчетавайки интелигентната технология с интуитивния дизайн!
Покажи : Списък /Решетка
Покажи :
Сортиране по :
  -Възможност за вграждане в комбинация с други уреди: Под кухненски плот, Над фурна -Мех..
829 лв.725 лв.-13%
Отделението MaxiFlex побира различни видове прибори. От комплекти с различни прибори до такива с гол..
1 169 лв.1 030 лв.-12%
Отделението MaxiFlex побира различни видове посуда. От комплекти с различни прибори до такива с голя..
1 399 лв.1 207 лв.-14%
PYROLUXE® PLUS - пиролитична система за почистване с 3 пиролитични програми SoftMotion™..
1 348 лв.
Енергиен клас: A++ Консумация на енергия годишно/24 h: 252/0,688 kWh Общ/полезен обем: 390/356 l ..
1 269 лв.